- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
XboxGamePass #85180 üzenetére
Vasárnap sehol sem kell
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #85178 üzenetére
Neked marad ezek szerint addig, amíg nem lesz az optika. Utána már CSAK a gigás net lesz asszem 3100-ért.
-
Lacko87
tag
válasz
XboxGamePass #85124 üzenetére
-
rnrn
aktív tag
válasz
XboxGamePass #85124 üzenetére
Nem tudom, erre nem találtam infót. Korábban idősávhoz volt rendelve, néhány száz Ft-tól uszkve egy ezresig ment. Ki kell próbálni.
-
válasz
XboxGamePass #84874 üzenetére
Azért ez már a fillérb@szás csimborazzója 100 eurónál. Mégha mondjuk 10.000 lenne megérteném....
-
windlord
őstag
válasz
Miert venne meg barki is dragabban mint a penzvalto ahogy atvaltja?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tehát 307.59-nél jobbat szeretnél?
300-on átveszem.
-
a2d2
addikt
válasz
XboxGamePass #84537 üzenetére
Na ez tök jó, még nem is hallottam róla. Tetszik.
-
Bandus99
őstag
válasz
XboxGamePass #84499 üzenetére
Nincs erre valami szabaly hogy a hiba eszlelesetol kezdodoen hany napod van ertesiteni a szervizt?
Vagy ez csak reges reg volt ? -
rizso
addikt
válasz
XboxGamePass #84391 üzenetére
Most kell gépet venned
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #84153 üzenetére
Igen. Ezen majd már csak az optika fog segíteni. Melyik utcában laksz?
Nálam annyi a különbség, hogy lehetne 1000 Mbit is, de az optikára még várni kell.
-
Bird
addikt
válasz
XboxGamePass #84097 üzenetére
Igen, minden netes csomag ár emelkedik.
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #83946 üzenetére
A HBO GO-t szerintem ne add kölcsön, mert bekavar a saját lejátszási listádba (ha netán ugyanazt a sorozatot vagy filmet nézitek, akkor zavaró lehet, hogy nem a saját állásodat látod, amikor folytatni akarod, hanem azt (is), amit más valaki néz).
Illetve nem olyan, mint a Digi Online, hanem teljes hozzáférést adsz a fiókoddal és esetleg be tud kavarni, ha valamit elállít és/vagy megváltoztatja a fizetési dolgokat, stb stb. A Digi Online ennél egyszerűbb, ott nem magához a Digi ügyfélszolgálati oldalra adsz hozzáférést, hanem csak az appban a TV nézéshez.
Egyébként tudnék szerintem neked adni hozzáférést a DIGI-hez, csak ki kellene nyomoznom, hogy a 3 kiadott jelszóból vajon ki használja ténylegesen?
Mert adtam már valakiknek, de nem tudom, használják e. Régen volt.
HBO GO-m meg van, úgyhogy nem kell cserébe
-
nesa
veterán
válasz
XboxGamePass #83914 üzenetére
Ez jó, nekem meg van autom de nem tudom használni
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #83914 üzenetére
Fülesed van e még?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
XboxGamePass #83783 üzenetére
-
windlord
őstag
válasz
XboxGamePass #83728 üzenetére
Kuldj plz kepet rola.
-
TRob1
veterán
válasz
XboxGamePass #83720 üzenetére
60-as LG tv-d nincs?
(#83722) Janoska26 :
Mondjuk a boltokhoz képest tényleg.(Az megint más kérdés h kb. a telekomos ákcijós árat érheti. Annyiért én is gondolkodtam rajta, aztán mégsem vettem.)
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #83715 üzenetére
Legfontosabb kérdés: melyik színvariáns?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
XboxGamePass #83665 üzenetére
Az itteniekben még van kurázsi
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #83579 üzenetére
Tescoban mi most vettünk, a kicsi most 999 Ft. Sipoban szintén akciós most, de ott így is 1200 Ft. A nagyo(ka)t nem néztük.
-
válasz
XboxGamePass #83577 üzenetére
A Nagy Lajos király útján a Digistar oldalán a Kék T autósiskola és a kisállatkereskedés (asszem) között van a TT Market. Ott olcsóbb szokott lenni. A pénztárnál van kitéve, nem a sorokba. Ha nem voltál még, vigyél sok pénzt, mert sokmindent fogsz venni olcsón.
-
UHHH
őstag
válasz
XboxGamePass #83531 üzenetére
új S7 edge fekete 32 GB, 2 év magyar garival topiclakóknak alku mentesen 90khuf!
-
válasz
XboxGamePass #83446 üzenetére
Voltam tegnap arra, a NAV csukta be 12 napra, az van kiírva.
-
dunc
nagyúr
válasz
XboxGamePass #83446 üzenetére
PÉCS PLÁZA
7632 PÉCS, MEGYERI ÚT 76.
RENDELÉS FELVÉTEL: 06 72 411 111, 06 30 371 9025
HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: !!!!!! Üzletünk technikai okok miatt zárva tart 2018 december 1-től 12-ig. Nyitás 2018 december 13-án. !!!!!! hétfőtől vasárnapig 10:00- 22:00 -ig.
A körzetünkön belül ingyenes szállítás. A körzeten kívül eső díjainkról érdeklődjön a diszpécserünknél. Továbbá Kozármislenyre, Keszüre, Pogányra, Pellédre is szállítunk, melynek díjairól érdeklődj diszpécserünknél!
Pultos kiszolgálás és házhoz szállítás. Parkolási lehetőség az étterem közelében. -
torma1981
veterán
válasz
XboxGamePass #83420 üzenetére
Szia. Engem érdekelne a cucc.
-
dunc
nagyúr
válasz
XboxGamePass #83400 üzenetére
Na ne vicceljünk azért!
-
rizso
addikt
válasz
XboxGamePass #83292 üzenetére
Ilyet akartam fateréknak is venni, de lecsúsztam róla, végül egy 43" lett. Mennyiért adtad volna amúgy? Jöhet pü-ben is akár.
-
válasz
XboxGamePass #83302 üzenetére
Pedig megfelelő helyre tett megfelelő antennával jónak kéne lennie földi digitális TV-khez. Elég gyér sajnos a jelerősség itthon.
Vagy kábelTV-t köttettek. -
Exian
addikt
válasz
Aktív antennával próbáltad? Azzal nekünk ment panelben.
Nem muszáj erkély, ki lehet ablak mellé is rakni kültéri antennát, ha ügyes vagy, bár lehet, hogy hülyén néz ki. Esetleg építesz saját J Pole antennát
Sok mindennel kísérleteztem én is, építettem picike j pole-t, azzal nekünk ment a paneldzsungelben. Évekig így használtuk a MindigTV fizetős csomagját is.
-
Bird
addikt
válasz
Erkélyed van? Ha a tv torony fele néz, veszel egy tetőantennát felszereled, bekábelezed és mehet a menet.
-
a2d2
addikt
válasz
XboxGamePass #83300 üzenetére
Nekem egy ősrégi antenna van a padláson ráirányítva a TV toronyra és le van vezetve a kábel a TV-hez.
Így máris van vagy 10-11 ingyen csatornád. -
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #83278 üzenetére
elkelt.
-
a2d2
addikt
válasz
XboxGamePass #83278 üzenetére
Én a 40e-es Asus laptopra lennék vevő
-
Engineer086
Modder
válasz
XboxGamePass #83240 üzenetére
2015-ben elmentem a Makay úti Tescoba BF ünnepén. Azt csörtét, ami ott folyt sosem kívánom még az ellenségemnek se, messziről kerülöm azóta az ilyen megmozdulásokat...
-
válasz
XboxGamePass #83152 üzenetére
hol adnak?
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #83151 üzenetére
Nem adnak, hátha másnak is hasznos info lehet.
-
válasz
XboxGamePass #83130 üzenetére
Én ha koszos vagyok akkor használok csapvizet
-
Bird
addikt
válasz
XboxGamePass #83114 üzenetére
Nalatok akkor traubi szoda folyik a csapbol?
-
nesa
veterán
válasz
XboxGamePass #83124 üzenetére
És ha perlátor nélkül ereszted, akkor is ilyen?
-
Exian
addikt
válasz
Mi kizárólag csapvizet iszunk, a gyerekeink még vendégségben is csapvizet kérnek. Annyi, hogy szűrőkancsót használunk évek óta. A klór elvileg 100%-át kiszedi (meg is látszik pl. KV főző víztartályában, semmi vízkő lerakódás nincs), illetve az esetleges szerves lebegő koszt is kiszűri, de más egyebet nem, de az nem is baj, nem kell vissza sózni a vizet, benne marad minden, ami szükséges.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Hmm. Mi volt a pohárban előtte? Hogyan, mivel volt elmosogatva?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
XboxGamePass #83117 üzenetére
Akkor nem tudom. Dobj fel képet róla.
hcl: +1
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
XboxGamePass #83114 üzenetére
Sok apró légbuborék lenne? Ha ott hagyod a vizet pohárban pár percet akkor eltűnik belőle?
TRob1: ha iszol kólát és társait, akkor felesleges a csapvíz miatt aggódnod...
-
TRob1
veterán
válasz
XboxGamePass #83111 üzenetére
Iható volt bármikor is?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
XboxGamePass #83111 üzenetére
Nem. Nem volt elzárva a víz nálatok pl. javítási munkák miatt? Ha ez van, akkor utána egy darabig sárga a víz, ki kell folyatni aztán jó lesz.
-
Bird
addikt
válasz
XboxGamePass #82908 üzenetére
Csaaak?
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #82897 üzenetére
-
Utka
aktív tag
válasz
XboxGamePass #82704 üzenetére
Üdv.
Kábelezés:
A lépcsőházadban lévő dobozból mennek be az általad jelölt helyig "üvegdróttal".
Az csatlakozik egy modembe, ami elválasztja a sz...olgáltatásokat:
TV-telefon-NETSávszélességről nem tudok mit mondani, a TV meg mint a DIGI ....
Szerk:
Exian: Igen, T-leány.
Nálunk dobálták a szórólapot, rá 2 hónapra fölhívtam a szórólapos nénit, 2 nap múlva jöttek a szerelők, azóta örül.
Alap csomag, ~ havi 3000 pénz.Utka
. -
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #82704 üzenetére
FLIP az úgy tudom csak a Telekom kvázi szolgáltatása. Javarészt ott köthető csak érdekes módon, ahol van más is Telekomon kívül (Digi, UPC, stb). Ahol csak Telekom van, állítólag nem is köthető. Szerintem a Digit le ne cseréld, az tuti!
Olyat is hallottam, hogy volt nem egy eset, hogy valaki átment mondjuk Digiről Flipre, oszt' pár hónap múlva jelezte a szolgálató, hogy bocsi, még sem tudunk szolgáltatni, de a Telekom átveszi szívesen az előfizetést.
Nem tudom, mennyire mende monda, de van benne realitás, hogy ügyfél elhappoló "szolgáltatóról" van szó.
Hálózatot legalábbis úgy tudom, eleve a T-jét használják.
Mi most ~7000 Ft-ot fizetünk a Diginél HBO Megagiga mittudom én milyen Maxpak csomaggal TV+internet+telefon csomagra. HBO nélkül 4800 pénz lenne. Nem szórakoznék ilyen összegek miatt... a Digi szerintem jó, nálunk legalábbis sosincs baja, hozza a max. 100 Mbitet (mert csak akkora router van rajta jelenleg...).
-
válasz
XboxGamePass #82543 üzenetére
PCI-os wifi kártyához nincs valakinek elfekvőben egy antennája?
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #82449 üzenetére
Ja értem, az más, ha mondtak valami rövidebb határidőt. Én mondjuk nem is közvetlenül náluk adtam le, hanem ott, ahol vásárolva volt a telefon (MM), tehát még az ő kezükön és belső rendszerükön is átment kétszer is, hiszen a boltba juttatták vissza is, de így sem volt 2 hétnél több. SMS-ben jött az MM-től az értesítés, hogy kész a teló, bementem érte és adták rögtön, bár még a raktárban volt, de kihozták pár perc alatt.
Egyébként miért nem hívod fel őket, hogy hogy áll a telefonod javítása? Biztos megmondják, hogy hol tartanak vele és mikorra várható.
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #82445 üzenetére
Ezen mi a meglepő?
Nekünk a múlt héten lett készen, de eleve azt mondták, hogy 2-3 hét. Szóval még időben vagy.
Ja, kérdés, hogy telefon, vagy TV? Szóval a Rákóczi úti, vagy a Komlói úti szervizről van szó?
Csak halkan jegyzem meg, hogy repedt üvegfóliával kaptuk vissza a telefont, amely repedés NEM volt rajta a leadás előtt. Ők generálták valahogy rajta. Szerintem észre sem vették.
Egy a szerencséjük, hogy amúgy is sérült volt már a tetején egy picit, épp cseréltük volna amúgy is, de azért óvatosan kell bánni velük, oda kell figyelni, hogyan adod le és hogyan kapod vissza!
-
Zewa
senior tag
válasz
XboxGamePass #82400 üzenetére
Én egy megbízható festőt keresek. 50nm, kis glettmunkával.
Tudtok esetleg ajánlani egyet? -
mormota
senior tag
válasz
XboxGamePass #82380 üzenetére
háztartási és festékbolt az ybl utcában a postától a 6os felé féluton jobbra
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
XboxGamePass #82384 üzenetére
Plusz az Ybl-ben egy háztartási bolt és egy festékbolt valamint a Kerényiben egy csavarbolt, ami szinte barkács- és szerszámbolt.
Tuti mindegyikben van ragasztószalag. -
Tommy77Hun
csendes tag
válasz
XboxGamePass #82382 üzenetére
Az Endreszben is van egy barkácsáruház.
-
dunc
nagyúr
válasz
XboxGamePass #82380 üzenetére
tesco
-
nesa
veterán
válasz
XboxGamePass #82363 üzenetére
Nem világmegváltó mennyiség 2-3m3 (lehet több) de én már vagy 5éve nem használom, száraz helyen van, szóval fűtéshez ideális.
Én úgy gondoltam vizes fa piaci árában adnám.
-
válasz
XboxGamePass #82343 üzenetére
inkább vegyél használtan normális telefont
-
szkorhetz
őstag
válasz
XboxGamePass #82343 üzenetére
Kicsit drágábban van Meizu is: [link]
-
szkorhetz
őstag
válasz
XboxGamePass #82340 üzenetére
Annyiért tuti ezt venném:
-
nesa
veterán
válasz
XboxGamePass #82190 üzenetére
A pécsi ilyen csak, a Siklósi az fasza.
-
Csepy
őstag
válasz
XboxGamePass #81973 üzenetére
Örülök neki, hogy bejött. Igazából én is csak úgy berendeltem egyszer, meg is feledkeztem már róla, aztán jött a 3 darab.
-
aneda
senior tag
válasz
XboxGamePass #81969 üzenetére
"Ebayről hármat rendeltem télen és egy se jött meg.."
Mert még a gyártósoron volt...
-
Csepy
őstag
válasz
XboxGamePass #81964 üzenetére
Én ezt használom, és meg vagyok vele elégedve, USB type-c-set tudok én is adni, van belőle, 90°-ban megtört nyakú.
-
stfx
aktív tag
válasz
Én ezt vettem még 5$ alatt, 10 napon belül megjött. 6cm-es és halk powerbankkal használva is.
-
Exian
addikt
válasz
Ilyenekkel jobban jársz szerintem
Amúgy bármilyen 5 V-os ventilátor megfelel, rányomsz egy USB csatit és mehet az akkuba.
Van nagy doboznyi ventilátorom, kicsi is, nagy is, ha nem felejtem el, akkor megnézem, hogy van e esetleg 5 V-os, többnyire ezek ugye 12 V-osak, de tuti biztos, hogy használtam már 5 V-ost is.
-
Engineer086
Modder
válasz
XboxGamePass #81923 üzenetére
Mi a kollégákkal a Kórház téri Klinikai Központ éttermébe szoktunk járni. Nem a legolcsóbb, de minden nap legalább 8-10 féle étel van és jól is főznek.
-
válasz
A Slyven is olcsó menüs hely. Mondjuk már régen voltam ott, de lehet nem változott, hogy a levest tálban hozzák, azaz több tányérral tudsz enni. Főleg ha többen vagytok.
-
UHHH
őstag
válasz
Ha kiszállításos, előre rendelős, sokkolós technológia: GastroKing!
Néha nem értjük, hogy lehet annyiból ilyen jó ételeket kihozni... Kertvárosban főzik. Fényévekkel jobb bármelyik pécsi és nem pécsi kifőzdénél. -
Exian
addikt
válasz
Helyben evős, vagy házhoz szállítós? Utóbbi nekünk is a flekken a nyerő évek óta. Helyben evős nagyon jó kertvárosban a Diana étterem, vagy a Kincses úti Tescoban a Fekete Lovag, asszem ők szállítanak is ki, ha extra olcsón kell, akkor a nevkó etterem
jó kis Hungastos menzás kaja... Az nekem 425 Ft dolgozói áron, normál ár asszem 590.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
XboxGamePass #81497 üzenetére
Kiki motoros bolt, az Árkád keleti oldalán, az út másik felén.
-
Visormail
addikt
válasz
XboxGamePass #81339 üzenetére
Szerintem pécsen sehol. Én innen rendeltem: [link], máshol nem is nagyon találtam.
-
a2d2
addikt
válasz
XboxGamePass #81339 üzenetére
Nekem van 6mm-es drótkötelem ha az megfelelő, tizenx méter maradék egy vadi zsír tekercsből.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
XboxGamePass #80588 üzenetére
A rózsadombon a 3 tízesnél az első aljában van egy fodrász csaj, 1400Ft körül vág.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
XboxGamePass #80588 üzenetére
Későn olvastam, van egy fiatal srác iszonyat jól vág. Ha érdekel még, akkor leírom a számát. BENU gyógyszertárnál van a Citrom utcában. 2000.-ért vág hajat.
-
Bandus99
őstag
válasz
XboxGamePass #80584 üzenetére
Vasutállomás felé a böllérbolt mellet van egy ősrégi, ámde olcsó fodrász
Máshol annyiért max köszönnek, amennyiért ott hajat vágnak.
Igaz az is, hogy a berendezési tárgyak is 70-es évekből valók, a mai napig. -
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #80584 üzenetére
Én az Uitz Béla 3-ba járok, a lottózó mellett. Bármikor beestem, tudott azonnal fogadni és nem horror az ár (1250 Ft). Mondjuk hónapok óta magam nyírom, de évekig jártam oda. Meg néha most is, amikor nincs időm/kedvem nyirbálni magamnak.
-
zsolt19900
őstag
válasz
XboxGamePass #80415 üzenetére
szerintem is inkább oszkár, hisz ha azt nézed üzemanyag árban nagyon kevés vagy nagyon ráérős ember vinne el (vagy kb. 2en utazva senki, mivel vannak egyéb költségek is, nem csak az üanyag)
-
a2d2
addikt
válasz
XboxGamePass #80415 üzenetére
Szerintem oszkárral olcsóbban is megúszod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest