- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
newwave0507 #81504 üzenetére
Olcsón Kínából vagy itthon autós boltból.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #81330 üzenetére
Állítólag a Szerb-Horvát Kollégium occsó és jó
Büfétulajdonos ismerősöm mondta, akinek azért van pénze, de szoktak ott megszállni fillérekért. Ha nem kell csicsa és nagy felhajtás, hanem csak annyi, hogy aludni tudjatok valahol olcsón és lehessen tisztálkodni is, akkor jó lehet.
-
HoldChore
tag
válasz
newwave0507 #81260 üzenetére
Sztorno
-
válasz
Kicsit félreírtam Newwave0507 kollégának a monitorom típusát, úgyhogy az én alánlatom nem túl rózsás a számára. Új jelentkezőt vár!
-
válasz
newwave0507 #81262 üzenetére
Hát az jó lenne, csak közben megnéztem az árát. Szerintem nekem túl drága lenne a csere, meg valószínű az 27-es monitorom túl gagyi lenne a szükségleteidnek.
Csak egy kérdés. Nem túl alacsony egy ilyen monitor? Mármint a képernyője.
-
válasz
Kanyarodik ez?
-
válasz
newwave0507 #80923 üzenetére
HISTISYNT 5 mg
Hatóanyag: levocetirizine (javított cetirizin) -
válasz
Most kaptam (ez vényes) Aerius-t, ez rendben van, nem alszok be tőle. Korábban volt Cezera (ez is vényes), ami kb. arra volt jó, hogy nem tüsszögök, nem folyik az orrom, mert minden trutyit beleszárít az emberbe
Azt hittem, megfúlok tőle
Be se szedtem. A maradék jól jött télen, náthára, azt úgy megszüntette, mint annak a rendje
Ha segít, nézd meg ezeknek a hatóanyagait, és keresd vény nélküliben. -
Zewa
senior tag
válasz
Próbálj ki egy cetirizin tartalmú gyógyszert. (kérd nyugodtan a gyógyszertárban a legolcsóbbat, ugyan azt tudja egy 600forintos mint egy 1600-as rágótabletta) Abban az esetben ha álmosít és nyugtat, akkor keress valami 3. generációs antihisztamint; levocetirizin vagy fexofenadin hatóanyaggal.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
newwave0507 #80825 üzenetére
Én a Bogattihoz hordom Nagyárpádra. Korrekt, normális áron dolgozik, betartja amit ígér.
-
air
nagyúr
válasz
Pápay Ferenc
-
válasz
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #80809 üzenetére
Az M3 lite 10" jó vètel.
-
HoldChore
tag
válasz
Attól függ mire akarod használni és hogy hol, (az akksi miatt.)
-
válasz
Tabletbe kizárólag iPadba érdemes beleölni bármilyen összeget. Főleg ekkorát. 4 tabom van: windowsos AsusT100, Androidos kínai csoda, de erős, meg 2 iPad. Kizárólag az iPadokat használja mindenki a családban, pedig az egyik már egy régi és nehéz iPad4-es. A többit bottal se piszkáljuk.
-
Visormail
addikt
válasz
newwave0507 #80781 üzenetére
They are billions
-
samu2062
senior tag
válasz
newwave0507 #80709 üzenetére
Azt hiszem én tudnék segíteni.Régebben sokat szereltem be ilyen cuccokat a kocsijaimba.Szerszámom is van annyi,ami ehhez kell.
Majd írj rám priviben,ha még aktuális. -
UHHH
őstag
válasz
newwave0507 #80681 üzenetére
Akkor aláírásba rakd bele, s szólj hozzá okosakat!
-
UHHH
őstag
válasz
newwave0507 #80677 üzenetére
-
UHHH
őstag
válasz
newwave0507 #80668 üzenetére
Mi anno sokat hajkurásztuk a kis úszó szarokat. Utánaolvasva azt mondták, hogy akkor zavaróak, ha ráfókuszálsz, de az agyad beáll arra, hogy azokat lásd és akkor rábasztál.
Tehát ne érdekeljenek. Ezek születésed óta ott vannak állítólag, mindenkinek más random cucc van. -
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #80673 üzenetére
Nem figyelek oda rá. Ahogy a fülzúgásomra se már 10 éve. De ha súlyos akkor járj orvosról orvosra, amíg valami hozzártő prof-ig el nem jutsz.
-
IO.sys
őstag
válasz
Nekem azt mondta az optomerikus, amikor megkérdeztem, hogy az üvegtest belső sérülései, természetes és nem lehet vele mit csinálni. Mondjuk a Davinci klinikán lehet, hogy mást mondanak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Természetes jelenség, a szembe kerülő kis szemcsék úsznak a szemfolyadékban a lencse előtt. Ne értsd félre, de ha állandóan ilyeneket látsz, akkor szerintem a környezet nem túl tiszta ahol vagy.
-
UHHH
őstag
válasz
newwave0507 #80641 üzenetére
Én ma is voltam kinn vagy 6 órát a napon, de nincs bajom. Javaslatom: Kellett volna indiai ősöket beszerezned.
Viccet félretéve, magas UV védelmű naptej segíthet preventíve. -
HoldChore
tag
válasz
newwave0507 #80606 üzenetére
Milyen játékokat akarsz játszani? Ha hardcore FPS-re akkor kis válaszidejűt vegyél. Ha FPS, de nem számít, hogy megölnek párszor késés miatt, akkor vegyél egy 4K TV-t. 121 cm-ig 49 inch-ig meg se állj. Ha ekkora a képernyő, és 100-120 cm-ről nézed. (és jó a szemed), akkor négy full HD képernyőt is csinálhatsz, játékon kívüli munkához, vagy szórakozáshoz. A játéknál pedig egy képernyőre váltasz, de játék akár mehet az egyik ablakban is. 49 inch alatt a 4 képernyőnél a betűk nagyon kicsik lesznek 100%-os beállításnál. Persze feljebb lehet venni a betűméretet.
Persze, arra fel kell készülni, hogy a 4K-s képernyőt meg is kell hajtani, ahhoz meg jó gép és videokártya kell. De full hd-ban hajtva is sokkal nagyobb élmény a nagy monitor. Később meg fejleszted a gépedet
Ha nem is viszi a videokártyád szépen a 4k-s YouTube videókat, a TV bírni fogja. Nyilván okos TV-t vegyél.
Nem kell a legdrágább, 150-160-ért bőven elég, és vannak is ilyen TV-k már.
Nagy felület 4K-ban nem hasonlítható semmihez sem. Végigjártam a méretsort, így elhiheted
A régi, 27-es LD full hd 3d monitor a nagy mellett van kiegészítőnek. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
Pár éve jó minőségű 32"-es TV-t használok monitornak. Pont 1m-re van a szememtől. Elsőre nagynak tűnt. Most már nagyobbra cserélném.
-
válasz
newwave0507 #80608 üzenetére
Nemrég kaptunk a melóhelyen 27-28"-osakat. Túl nagy, pláne a 4k ekkora méretben.
Én levettem Full HD-ra, mert olyan távolságból, hogy átfogja a szemem, nem láttam a 4k-t ekkora méretbenFull ND-nak már elmegy, de egy minőségibb 23-24"-nak jobban örültünk volna.
-
TRob1
veterán
válasz
Ezt inkább embere válogatja, ahogy mondtad. Mert pl. Nekem asztalon közvetlen előttem mindkettő nagy lenne. Ágyból/fotelből/kanapéról/messzebbről meg mindkettő kicsi.
Amúgy meg a legtöbben úgyis azt mondják hogy mindig minél nagyobbat. -
rnrn
aktív tag
válasz
newwave0507 #80527 üzenetére
Én smirgli papírral szedem le (kvázi kesznyű), ha nem hollandis a vége.
-
válasz
kesztyű, aminek a marok része gumis
két kézzel ráfogsz és forgatod -
Exian
addikt
válasz
Ammegmi?
nekem eddig mindig lejött kézzel. Ha nem, csavarhúzó beleszúr és azzal le kell jönnie.
-
válasz
newwave0507 #80425 üzenetére
De van a HP oldalán hivatalos is.
-
válasz
newwave0507 #80419 üzenetére
A Makay úton a Tescoval szembe menj. Ott láttam 1 hete csomó felni festéket.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #80419 üzenetére
Én nem szórakoznék vele házilag, persze úgy olcsóbb, tudom. De ha tutira akarsz menni, akkor érdemes elvinni porszórni, aztán profin lefújatni. Jó festékbolt amúgy az Anda (épp ma voltam ott, a Verseny utcai nagy boltjukban). Meg kint a Makay úton a Tescoval majdnem szemben is van egy festékbolt, ott is érdemes körülnézni.
-
válasz
newwave0507 #80262 üzenetére
Órás lehet fel tudja polírni. Amúgy nehéz, gyakorlat nélkül ne állj neki.
-
válasz
newwave0507 #80265 üzenetére
Felesleges, én is így használom már az S7-emet fél éve, hogy meg van repedve picit az érintő a jobb alján, tökéletesen működik engem nem zavar
A hátulját mondjuk most cseréltük le kb 2 hete, de megint pókhálós lett, azt hiszem a Samsung elmehet a búsba ezzel a nyavalyás üveg hátlapjával
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Én hagynám
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
régen a fogkrémet ajánlották
-
Hunter2
addikt
válasz
newwave0507 #80250 üzenetére
Persze, kijelző cserével.
CPT.Pirk
Szerinted?
-
válasz
newwave0507 #80250 üzenetére
Kijelzőn vagy érintőüvegen? A LCD-n meredek lenne, de az érintő talán polírozható.
-
air
nagyúr
válasz
newwave0507 #79975 üzenetére
Csak Gálvölgyi művész úr.
A gurulós foci nem sport. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #79960 üzenetére
Nevkó koli első emeletén a "Tigrisfog" fogászat. Voltam már ott jó párszor, jól csinálják.
-
zsolt19900
őstag
válasz
eurodental a plázával szemben, Gergelynél voltam jó orvos
-
mormota
senior tag
válasz
virág dental a magaslati úton
-
freaghill
őstag
válasz
Farda Zoli, mennyire tud fogadni, az kérdés.
-
samu2062
senior tag
válasz
newwave0507 #79750 üzenetére
Vannak,de őszintén szólva még nem figyeltem meg mikor,melyik vonaton van.Lehet,hogy teljesen random találják ki.De elég valószínű,hogy az 5:14 és 7:14-kor indulók valamelyikén szokott lenni.És igen,csak első osztályú a kabinos,a többi termes.
AVMZ kocsik szoktak lenni egyébként. -
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #79640 üzenetére
Ha körbekérdezel itt, pár tagnak már javítottam fülest
Szóval én szoktam, "hobbiból", úgyhogy emlékeim szerint eddig mindenki megúszta sör-csoki-keksz árfolyamon.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #79609 üzenetére
Engem érdekel a cucc. Meg lehet valahol próbálni?
-
szkorhetz
őstag
válasz
newwave0507 #79609 üzenetére
Hogy tudtad telekom kuponra megvenni?
Nekem nem engedi sehogy. -
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #79545 üzenetére
A procid datasheet-jében van leírva, hány V-ig garantálja a működését az Intel. Absolute maximum ratings táblázat. Ez nem jelenti azt, hogy fölötte ne menne, csak ott már az Intel nem mondja, hogy működni is fog. Hűtés kérdése az egész.
Itt fejezzük be. Ha folytatni szeretnéd, a Tuning, kezdőknek, szájbarágósan topikot ajánlom. -
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #79542 üzenetére
Valóban rossz helyen kérdezed, de az is igaz, hogy nem nagyon van aktív topik, én is kerestem. 1.3-ig simán elmehetsz, aztán ha beállítottad a neked megfelelő sebességet, végezz terheléstesztet és csökkentsd a cpu feszt eggyel és végezz terheléstesztet megint. Ezzel csökkented a fogyasztást és ezzel a hőtermelést is. Addig csináld ezt, amíg a gép még stabil. Ha komolyabb szándékaid vannak, felmehetsz 1.42V-ig akár, csak figyeld RealTemp-pel a proc hőfokot. 85 °C már rossz. A tuning egy igen összetett valami, olvass sokat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #79542 üzenetére
Ez erősen proci függő dolog. Kezdésnek szerintem ne itt kérdezz rá, van erre való topic.
Egyébként csak megjegyzem, hogy ilyesmihez megfelelő alaplap is kell, ahol normális hűtése van a VRM körnek. -
a2d2
addikt
válasz
newwave0507 #79431 üzenetére
Volt itt a napokban jó áron egy I7 6700. Meg is lepődtem hogy lement az ára egy év alatt mert nekem is pont ilyen van.
-
Bird
addikt
válasz
newwave0507 #78996 üzenetére
Szánalom a köbön....
Diablozás kilőve.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #78973 üzenetére
Elkelt.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #78791 üzenetére
i3 7100 re milyen ajánlatod van? (pár hónapos, dobozos, kifogástalan cgroup)
-
Bird
addikt
válasz
newwave0507 #78785 üzenetére
Nálad is szakadozik?
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #78740 üzenetére
Akkor senki?
-
RZozo
aktív tag
válasz
newwave0507 #78740 üzenetére
2,5" vagy 3,5"?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #78639 üzenetére
Jól átgondoltátok ezt???
Csak egyszer kell kifogni pl. dohányos / iszákos szomszédot, a közös stang miatt amit valaki produkál a WC-ben, azt szagolja mindenki más is felette. Ma reggel megint nyitott bejárati ajtóval kellett szellőztetni 6:30-kor, mert olyan rohadt bagószag terjengett a lakásban, hogy megfulladsz, behozta a stang amin egyébként fent van ilyen rostélyos, csövet lezáró venti.
Mi most tervezzük a menekülést a panelból. 30 év telt el azzal, hogy vagy felettünk, vagy alattunk ment a tombolás. A legszebb az volt, mikor az akkor alattunk lakó rendőr srác csinált olyan bulit a haverjaival (akkor már nem először), hogy a falszomszédjánál elszakadt a cérna és ráhívta a kollégáit. Kapott is utána fejmosást a főnökétől.
Az eredeti alsósszomszédunk cigijét szívtuk kb. 20 éven át, mígnem az alkoholizmusával eljutott az öngyilkosságig. Most megint füstölő alkesz van alattunk, szóval nincs remény, el van átkozva a ház... Volt kettővel felettünk kutyás házkutatás is, mert ott meg anno cöpis dodó vagy mi díler család lakott. Mindezt a rózsadomb közepén, nem is rossz környéken.
-
samu2062
senior tag
válasz
newwave0507 #78636 üzenetére
Szia.
Most vettem csak észre a hozzászólásod.
Írok pm-et. -
samu2062
senior tag
válasz
newwave0507 #78629 üzenetére
Az én hasonló történetem röviden.
Beköltöztem a házba albérletbe.Kaptam az egyik tárolóhoz kulcsot,hogy oda rakhatom a cuccom.Be is raktam a biciklim,a falhoz támasztva.Egyik nap találtam egy ilyen nyomtatott papírt a postaládában,amin az t írta a szomszéd,hogy lecserélte a zárat,mert rádőlt a biciklim a gyerekére.Jelezzem neki mikor akarom eltakarítani a cuccaim,mert albérlőként amúgy sincs ott keresni valóm.
A következtetéseket rátok bízom. -
greenity
senior tag
válasz
Mikor mi költöztünk és előtte felújítottunk kiraktuk a papírt, hogy ez van, igyekszünk bocsi, persze normális hangnemben. Erre mire másnap odaértünk munka után letépték, van egy gyökér a házban kb.
Kb 1 hétre rá hétvégén hordtuk le a szemetet tőlünk, a liftet utána persze kitakarítottam, erre jön a szomszéd: megint tele lesz a kuka... nem volt mákja végignézhette amíg a szemetet bepakoltuk a kuka mellett álló két autóba és vittük a szemétlerakóba. Nah azóta mosolyogva köszön...Mindig van egy hülye, amellett én imádok ott lakni ahol, van egy két balhés lakógyűlés, és kb ennyi. Emellett rólunk tudják, hogy normálisak vagyunk, ha kell segítünk is, amiben tudunk, ritkán hangoskodunk, pedig kb hetente vagyunk vagy 10en a lakásban (megmondtam az adott vendégseregnek, hogy aki hangoskodik, az gyorsan fog közlekedni a 10.-ről az alattunk levő buszmegállóba, én gondoskodom róla, nem muszáj nálunk bulizni). Mindig időben fizetünk mindent. Ennyi.
Az újat mindig kóstolgatják az elején.
-
Exian
addikt
válasz
Mi is takarítottunk a beköltöző új szomszéd miatt. Sosem volt itt hónapokig, csak a melósok, azok lesz@rták. De utánuk tényleg kellett is, veletek csak szemétkedni akar ez az értelmes. A sok felkiáltójel a legjob!!!!4!négy!!
Mindenhol van 1-2 hülye, akinek az a sport meg a hobbi, hogy ha gyereked van, azok miatt szól be, ha nincs gyerek, akkor ilyen marhaságok miatt.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
newwave0507 #78509 üzenetére
A router volt a legszűkebb keresztmetszet, azt cserélnem kellett...
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #78506 üzenetére
És minden eszközöd gigabites hozzá? Őszintén szólva, én a 100-ast is alig-alig használom ki. Bezzeg '95 környékén meg 33.6 kBit modemmel nyomtuk. Aztán milyen királyság volt '98 körül a 128 kBit ISDN.
-
TRob1
veterán
válasz
newwave0507 #78504 üzenetére
És mire fogod használni? Ha nem titok? (Mert gondolom nem böngészés meg sima torrent ha kell az 1000
)
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
newwave0507 #78499 üzenetére
Nekem pl. az 500/200-ból 480/200 mindig megvan.
-
freaghill
őstag
válasz
newwave0507 #78499 üzenetére
Ott van a honlapjukon. 300/50 Mbit/s
-
TRob1
veterán
válasz
newwave0507 #78495 üzenetére
Az a megfelelő csomag, amelyikben a net sebessége elég neked.
Én most ezt kérném magamnak, ha új előfizető lennék:
1) DigiTV (tv csak egyféle van) 2) DigiNet200 3) DigiTel200
24 hó hűséggel 5760,-HuF/hóui: Nagyrészt Digi??? Van olyan aki UPC-t javasol olyan helyre ahol Digi is elérhető?!?
(Akkor ott vmi nem stimmel
)
-
Szilofon
aktív tag
válasz
newwave0507 #78449 üzenetére
Ezt kifejtened?
-
aneda
senior tag
válasz
newwave0507 #78139 üzenetére
Csak a HAUNI jöhet szóba?
-
Esqs
tag
válasz
newwave0507 #78136 üzenetére
Miért nem kérdezed a személyzeti osztályukat? http://www.hauni.hu/hu/service/kapcsolat.html
-
válasz
newwave0507 #77743 üzenetére
most te adsz el egy SSD-t vagy szeretnél venni?
Keres:
Sziasztok!
Van valakinek 120GB ssd-je, amitől 10e körül megválna?Kínál:
Sziasztok!
10e körül valakinek kell egy eladó 120GB-os ssd?LVL100:
Keres:
Sziasztok!
10K-ért veszek 120-as SSD-tKínál:
Sziasztok!
10K-ért eladó 120GB-os ssd-m -
Vertigo18
addikt
válasz
newwave0507 #77743 üzenetére
Nagyon csökken az ára, Öcsike!
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #77666 üzenetére
19ért eladó.
-
rnrn
aktív tag
válasz
newwave0507 #77641 üzenetére
Plasztikker Kft.
-
Weareus
addikt
válasz
newwave0507 #77641 üzenetére
A plast. Egy telefont megér.
-
Weareus
addikt
válasz
newwave0507 #77639 üzenetére
Plexit tudsz méretre vágatni-vágni, szvsz.
-
TRob1
veterán
válasz
newwave0507 #77506 üzenetére
Melyik az a nagy sávszél? Hisz tudtommal a UPC "legnagyobb netjének" feltöltési sebessége sem éri el a Digi legkisebbjének a feltöltését.
Digi meg behúz egy kábelt, aztán kapsz mindent szépen, gyorsan, stabilan... Ahol van Digi, ott UPC labdába sem rúghat. Szerintem.Ráadásul hűségidő sincs (ha nem akarsz kedvezőbb díjakat)
Egyet utálok bennük. Mióta léteznek itt, előfizetőjük vagyok. (Asszem 2008tól elérhető itt Nagy Imrében)
És b@xnak rám olyan szempontból, hogy csak az Új ügyfeleknek jár hűségidős, kedvezőbb díjszabású csomag. Én, mint lassan 10 éve ügyfelük meg le vagyok szarva. B@xxák meg. Fizetek 6000 ezret a tv+telefon+100/50es netért, holott ha nem csak az új ügyfelek seggét nyalnák ki, ugyanennyiből lehetne 2 évvel 500/200as netem is... (vagy ami most van, csak 4800ért) -
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #77506 üzenetére
Ja, csak ők modemmel nyomulnak tudtommal, a DIGI rögtön az UTP kábelt húzza be, mindenféle plusz eszköz nélkül. A kábelmodem nem tudom, visszafog e valamennyit pingben.
-
TRob1
veterán
válasz
newwave0507 #77504 üzenetére
UPC? haha
Mivel van nekik több egy Diginél a Maléter Pálban ami miatt őket lenne érdemes választani? -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
newwave0507 #77501 üzenetére
Digi és abból is a két legmagasabb csomag közül valamelyik, ha online delay érzékeny gammával játszol.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #77501 üzenetére
Akkor mindenképp. Nálam 6-7 Mbyte/sec körül megy a feltöltés, tehát valamivel több is, mint 50 Mbit. Nekem is fontos a feltöltés, mert sokat melózok kifele, meg melóhelyről el kell érnem az otthoni szerveremet is, sokszor kell ide-oda pakolnom akár gigás anyagokat is, fontos a gyors feltöltés.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #77494 üzenetére
Akkor igen közel lakunk egymáshoz
Itt mindenképp DIGI! Szerintem a legolcsóbb és nem szokott (nálunk legalábbis) gond lenni. Az alap, legolcsóbb net van, ami nem is tudom már hány Mbit (talán 100/50?), de még túl gyors is. Nem használom ki. A TV meg nem érdekel, eladtuk az összes TV-nket, hálóban van egy picike, de azon csak 2-3 adót nézek (nem, nem a felnőtt csatornákat
Az nincs is (sajnos
)). Telefon anyámék miatt jó, nekik is Digi van, ingyen telefonálunk. Ez így 6000 Ft.
Most van ez a FLIP vagy mi a szösz, ezek 4000-ért kínálják a TV-NET-TEL hármast, de hurka feltöltési sávval van az internet, az nekem nem lenne jó. És persze nem saját hálózatuk van, én már hallottam mindent, hogy a Telekomét használják, de máshol azt informálták, hogy a Digiét, aztán rájöttem, hogy szerintem össze vissza használják az összes létező meglévő infrastruktúrát, akivel épp le tudtak fillérekért szerződni az adott helyen... nem tudom, mi fog abból kisülni.
-
McAdam6
aktív tag
válasz
Maléter Pál
Ő a kőműves ?
-
TRob1
veterán
válasz
Panel egyértelműen Digi kábel. (Ezek szerint sikerül kéglit venni
)
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #77491 üzenetére
Digi nekem tökéletes 10 éve. Persze kérdés hol kell.
-
válasz
newwave0507 #77281 üzenetére
inkább másfelest találsz, és ha nem sietsz még azt sem. Mi most adtuk el a mi 2,5-es lakásunkat, de rohamosan megy fel az áruk.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
szimplán arra, hogy ki van fogyva a piac... sajnos ez van... mi is megszívtuk azzal, hogy vártunk... az elmúlt 1-1,5évben kb 1-2millát emelkedtek a 2-3szobás lakások árai.
-
greenity
senior tag
válasz
A mögöttünk levő 10esben egy olyan 2 szobás mint a miénk kb eredeti állapotában, asszem 7.5 ért ment el a hatodikon.
-
válasz
newwave0507 #77279 üzenetére
8 milláért milyen lakások mennek mostanában? 1,5 vagy 2 szobás panel? Régen néztem már árakat, kíváncsiságból kérdezem.
-
emre
veterán
válasz
newwave0507 #77275 üzenetére
nekem Kaposváron van egy eladó, igaz csak 5,5 misit kérek érte, de neked oda adom nyócért is
-
Hunter2
addikt
válasz
newwave0507 #76550 üzenetére
R9 380 nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest