- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
-
-
a2d2
addikt
Én az Ati-nál tanultam, nincs semmi rossz tapasztalatom, minden egyből ment.
Kocsik terén nem tudom hogy állnak, mert mivel tudtam hogy úgysem lesz pénzem modern kocsira, ezért én kértem az egy darab fapados zsigulijukat oktatókocsinak.
Utána meg vettem egy kispolszkit, úgyhogy nem ért meglepetésként a szervók hiánya -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Miután kiszedte az olvasófejet és valószínűleg a folyamat közben még el is görbítette a végét plusz néhány dolog hiányzik is onnan, valamint mellékesen még beengedte a levegőt is és vele a port is a HDD-be, így többszörösen is megölte a másodikat.
Az első is gyak. halott már. Kiguberálhatod belőlük a meglehetősen erős, jóféle mágneseket, gyerekek elszórakoznak velük.
-
agressiv
addikt
Az új Nvidia driverekkel fagy minden videó amit a kártya gyorsít (YouTube, és bármi ami DXVA-t használ). 266.58-as driverrel megy minden frankón.
Sok kártya jött vissza emiatt, de mindegyik működik és az én gépem is ugyanezt csinálja új driverrel (a 8800GT és GT220 is)
Ha ATI kártyáról van szó, akkor az 5xxx szériáig pedig a 10.5-ös driver vált be.
-
-
Sz7Cs
aktív tag
Voltam párszor Siklóson.. szép is, jó is, DE baromi nagy tömeg volt bármikor voltunk !
A csúszdákra hatalmas a sor, az étteremben is nehéz az előrejutás, a kinti büféknél se jobb a helyzet ! Az árak nem rosszak pl. Síkondánál olcsóbbSiklósi barátaim szerint sokszor hétköznap du. is akkora tömeg van, hogy bejutni is nehéz !
Tavaly voltunk Szigetváron ! Tetszett, mert nem volt tömeg, igaz nincs csúszda, viszont nagyon jók az árak, és szépen gondozott viszonylag nagy területen fekszik ! A parkolás is prímán szervezett, és az sem volt drága ! Aki beéri némi wellness szolgáltatással megspékelt strandolással annak jó választás lehet !
-
-
Hát...
1. Adni kell neki tápot, a kijelzőknek meg az invertereknek is. Ez még menne is talán.
2. Adott egy megfelelő felbontású jel, ami mondjuk egy PC DVI kimenetéről jön. A 4 kijelző meg LVDS jelet akar. Tehát kell valami, ami a DVI-ből 4db kijelzőre lebontja a jelet, és kiadja LVDS szabványú cuccként.
Létezik DVI-LVDS átalakító, csak egyrészt nem 2 fillér, másrészt beszerezhetetlen. Sőt, létezik olyan cumó is, ami 4db. LVDS jelet csinál egy bemenetből, de az meg szintén nem emberi pénz, és a "nagyvilág" számára nem is nagyon létezik.
(Bár egyes LCD TV-kben van, de ha már veszel egy LCD TV-t, akkor minek a 4 kijelzős cucc?)
-
-
-
-
-
-
zsolt19900
őstag
www.vaterafutar ala pps futár
ez szerintem jó lesz
-
-
-
Pedig ott van a lapon, hogy MS-6541. az a típusa.
MSi lap, amit a Compaq-nak gyártottak, Evo D310-ekbe többek között.
Ez azért jó, mert sehol nincs róla semmiFőleg nem manual.
Driverek : http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=316605&prodSeriesId=316603&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=1098
Bekötés (remélem tényleg jó hozzá) : http://redirectingat.com/?id=1402X558040&xs=1&url=http%3A%2F%2Fh10025.www1.hp.com%2Fewfrf-JAVA%2FDoc%2Fpdf%2Fc00000820.pdf&sref=http%3A%2F%2Fwww.tomshardware.co.uk%2Fforum%2F157058-12-6541-info
Mondjuk megtalálni tényleg nem volt egyszerű.
@Stuntmanmike : Hogy néz ez ki...?
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux haladóknak
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- Logitech Z906
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest