- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mindenféle relikviámtól szabadulnék... 4 vagy több GB-os DDR3 ramokat elfogadok cserébe. Meg persze pénzt, hogy legyen lóvéra!
Ritkaság Mitsubishi E51 hi-fi sztereó VHS magnó... Valszeg szíjcsere esedékes, vagy 10+ éve őrizgetem.
- ha ezt még valaki használná, ingyen elviheti.
Sound Blaster PCI-os hangkártya SB0090
TP-Link Tl-WR1043ND router
80GB-os IDE-s hdd-k kettő darab
1TB-os Satás HDD, 2 darab
1TB-os Satás SSHD, 1 darabHa valakit érdekel valami, írjon.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A Decathlon -ba van esetleg valakinek kedvezménye vagy ott dolgozó ismerőse?
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Asztalost, bútorost, fafaragót keresnék, aki kész kerti faház elem mintából gyártana 5 darabot, ami hiányzik.
Ilyenek:
Ha lenne valaki, aki ismer, priviben várom.Köszi!
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, van esetleg kb. 11-12"-os eladó tabletetek? Streamingre kellene futógéppel szemben a falra. Új készülék is játszik, és alternatív márkák is szóba jöhetnek.Titkos tippem a Honor tab x9, árban is egyelőre ennek az ára a max (75 eFt). A 82-es TV sajnos túl nagy. Ha van javaslatotok pl. új készülékre is akár, megköszönöm.
-
IO.sys
őstag
Tudtok Pécsváradon valami kávézós teázós helyet? Esetleg harapnánk is valamit. Este mennénk.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ha már nyomtató: van egy régebbi, canon multifunkciós nyomtató (mp540 ha jól rémlik). Win10 alá kicsit játékos telepíteni, de nem lehetetlen, viszont vettünk egy újabb, wireless modellt, így ez a régebbi csak a szekrény aljában porosodik. Mivel pár éve nincs használatban, ezért egy alapos takarítás biztos ráfér, de a váltásig tökéletesen működött.
Kidobni nincs szívem, de itt csak a helyet foglalja, így elajándékoznám, ha valaki lát benne fantáziát és eljön érte.
Ugyanígy van egy 19es monitorom (4:3as képarány). Utoljára amikor néztem elég csúnyák voltak a színei, félretettem, hogy majd kalibrálom és jó lesz kiegészítő monitornak HO-ba, ha nézhető, de ez is csak porosodik több éve, így ez is vihető.Ha senkinek nem kell, holnap kirakom lomtalanításra őket.
-
Exian
addikt
válasz
aneda #101683 üzenetére
Én a TintaCentrumba szoktam vinni a nyomtatóinkat javításra. Van szervizük is. Elég ügyesek szerintem.
-
aneda
senior tag
Nyomtató szervizt tud valaki ajánlani?
Epson 0x97 error code a tünet. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #101672 üzenetére
Köszönöm,sikerült beszereznem.
-
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek itt kertiben egy kidobásra szánt 12V-os kis akkuja? (pl ami riasztókban szokott lenni). Nekem csak arra kellene hogy bekössem a töltésvezérlő és a fogyasztó közé hogy minél egyenletesebben kapja az áramot.
Csak annyi kellene hogy fel lehessen még tölteni.
Köszi!
Vagy igazából használt de működőképes is jöhet ha nem drága! -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki mostanság nem jön Pécsről Szegedre? Kellene egy kis segítség. -
rnrn
aktív tag
Kaposvárról egy keskeny, de viszonylag hosszú polcocskát nem tudna elhozni valaki Pécsre? Kb. 30x40x220 cm.
Nem ingyen gondoltam. -
-
Exian
addikt
válasz
Balu77 #101673 üzenetére
Én Forpsit használok 2011 óta magán, céges és intézményi szinten is.
Ez a csomag bőven elég, most havi 550/Ft, láthatod a leírásban, hogy miket adnak (kapsz saját domaint, 100gb-s tárhelyet weboldalhoz PHP-vel, SQL-lel, 100db 1gb-os emailfiókot, IMAP, SMTP eléréssel, stb). Az SMTP-jüket pedig használhatod bárhonnan, nincs szolgáltatóhoz kötve és nem kell hozzá FIX IP.
Tehát havi 550 Ft-ért használhatsz saját .hu domainnel szép saját emailcímet és még webtárhelyed is lesz a .hu domainhez.
Nekem náluk van a komplett magán és céges webtárhelyem, van náluk VPS szerverem is, én abszolút meg vagyok elégedve velük.
-
válasz
s7evcsenko #101669 üzenetére
Engem azért bosszant, mert az e-mail szolgáltatással adtak smtp, azaz kimenő levelező szervert. Ok-ok, használnék másikat, de igenám, azt meg nem engedik külső hálózatból, csak akkor ha fix ip-s net elérést kérnénk, amit meg üzleti csomaghoz adnak persze plusz pénzért. Na jól ki van ez találva!
-
Bigemperor
senior tag
Skacok,nincs valakinek véletlen eladófélben lévő jó állapotú fiú 24-es gyerekbicaja?ha volna,dobjon már rám egy pm-t.
-
Exian
addikt
válasz
Balu77 #101665 üzenetére
Olvastam. Engem mondjuk meglep, hogy bárki is használta/használja azt az emailt manapság. Gondolom ez is lehet a dolog háttere, hogy kevesen használták már, viszont attól még fent kell tartani, fejleszteni, biztonsági mizériákkal foglalkozni, stb. Pár embert és egy pár szervert bizonyára megspórolnak vele, gondolom ez van a háttérben.
Őszintén szólva Gmail és társai korában, meg amikor évi 1-2 ezer forintért lehet normális szolgáltatónál gyakorlatilag korlátlan emailt bérelni, akkor ezek a szolgáltatók általi kezdetleges emailek kevésbé hatékonyak.
Én sosem használtam, nagyon régen próbáltam talán egyszer, de emlékeim szerint nagyon hurka tárhelyméret járt hozzá, meg már volt akkor Gmailem (2009-től), meg saját domainnel egyedi email, így nem nagyon kellett.
-
Ki van itt DIGI-s? Bizonyára olvastátok, hogy aug. 1-től a digi megszűnteti a net szolgáltatáshoz kapcsolt e-mail szolgáltatást. Hát ebbe is jól belepisilt a Lőrinc akkor. Nem elég hogy mennyit drágultak, most még ez is.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok,
Ékszer javításra tud valaki egy jó szakit? Elsősorban kertvárosban, de az sem para, ha a központban van (vagy persze bárhol Pécsen belül 😅)
-
IO.sys
őstag
válasz
Exian #101661 üzenetére
A pécsi DMS mizéria építésénél ott voltam, én üzemeltettem. Nem akarod tudni az árát. Mióta nem vagyok ott, elképzelésem sincs, hogy a frissítéseket, migrálásokat hogy vitelezik ki. Külső szervezeteknél, mint a tiétek is, elég pengeélen táncolás volt úgy is, hogy beavatott pap voltam. El tudom képzelni, milyen fsza benne dolgozni most.
Ugyanez van a Menza Pure-ral is, az is érdekes állat. -
köpet
aktív tag
válasz
köpet #101657 üzenetére
Annyi kiegészítést tennék, hogy én az "asztali" klienst használom, a webes változatot egyszer próbáltam, de nem találtam meg benne semmit, így azt hagytam a francba. Szóval a netest nekem is szokni, tanulni kellene, de sajnos vagy szerencsére azt csak otthonról kellene használnom.
-
-
-
Hunter2
addikt
Ide is bedobom hátha érdekel valakit.
-
Sziasztok!
Van 2 db ASUS VW202SR és 2 db HANNS-G 19" évek óta használaton kívül porosodó LCD monitorom, ha esetleg jól jön valakinek, ingyen elvihető. Szabadság úton vannak.
-
samu2062
senior tag
Lenne valaki, aki vállal nekem egy gyors forrasztást? Fejhallgató vezetékre kéne a jack dugót ráforrasztani. Megvettem a dugót, gondoltam nekiállok, de nem fog sikerülni. Ha kell, viszek forrasztót is.
-
rnrn
aktív tag
EKEIDR bevezetés volt valahol már?
Lassan elindul nálunk is, de félek tőle picit.
Tapasztalatok érdekelnek a bevezetés és a használat kapcsán is. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest