Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

LOGOUT blog

Lejárt a régi kártyám, megvan az új is. Most akartam vásárolni eBay-en, már a fizetésél jártam, itt adtam hozzá az új kártyát. Amint elmentettem, a PP terhelt egy dollárt. Ezután fizettem a kártyával, rendben is ment, most pedig "hitelesítettem" az új kártyát (imádom az SMS értesítést, tíz másodperc volt a procedúra), ez ugye megint 400 pénzbe fájt, amit majd jóváírnak. De mi lesz az egy dollárommal?

Amúgy kért a PP, hogy frissítsem a lejáró kártya adatait. Meg is tettem volna, de csak a lejárati dátum és CVC kód helyére tudtam írni, a kártyaszám mezőt nem lehetett módosítani, márpedig az is változott. Én néztem el valamit?

DEGU83: ha gond van, először az eladóval kell megtárgyalnod a dolgot, először írj neki, hogy téma van. Ha nemleges a reakció, akkor PayPal-en kell case-t nyitni, és a levelezést ott folytatni, mert ezt látják az ügyintézők is. a vásárlástól számítva 45 napod van arra, hogy elindítsd az ügyet, ha szükséges. eBay esetén ez 60 nap (a Paypal az eBay tulajdona egyébként).

Új hozzászólás Aktív témák