- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk 1-én már leírtam a 1-2 hsz-ben megoldást. Többeknek azután sikerült belépni.
Azt a proxy megjegyzést nem egészen értem, PayPal-t milyen módon szoktad használni, otthon is valami proxy meg vpn? Ha lenne, az már okozhat hitelesítési problémát.
Az hogy a német felületen léptél be és működik az nem biztos, hogy PayPal problémára utal. Nem értve itt, hogy a magyar nyelv használati lehetőség nem működik.Azt is sokszor leírtam már, hogy a kapcsolat felvétel 2 lépcsős a PayPal-el.
Jön az automata válasz elsőként, mert az a legtöbb problémára tartalmaz megoldást.
Ha nincs benne megoldás számodra, akkor élni kell azzal a második lépéssel, amit írnak az üzenetben: If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible
Vagy ez a mondat: We hope you'll find your answer below. If we haven’t answered your question, please reply to this email and our team will answer you as soon as possible.Nem szó szerint az idézett mondat: Ha szeretne több információt akkor válaszoljon erre az e-mailre a szituációra vonatkozó részletes információk leírásával.
Ezután az ügyfélszolgálati munkatársuk fog válaszolni.
Ha nem írsz, nem válaszolnak arra amiről nem tudnak. -
A fiókod nagyon beragadt. De ott egyébként a szokásos nyelvek vannak, a magyart nem adja fel.
De kipróbáltam, magyar, újra indítás után, belépés, fogaskerék internal error, nyelvi beállítás gyors link, english választása és save, internal error, sütik törlése, újból belépés és minden használható English az alapértelmezett nyelv. -
Csináltam egy hibát, hogy ne töltse be ezt a linket: https://www.paypal.com/webapps/customerprofile/summary.view
Ezután beléptem és töröltem a paypal sütiket, újra be kellett lépnem, a főoldal megjelenése után a böngésző címsorba a fenti link és előjött a My Profil.
Ott a 3. My Settings, Preferred language végén az Update és az English választása után Save elméletileg megoldja.
Az ő szerverük és a böngésző közti kapcsolatban lehet gond.De itt a gyors link a nyelvi beállításhoz.
-
Én ezt olvastam: Ugyan így jártam tegnap. Hozzáadtam az új kártyámat, amit szerettem volna használni, elsődlegessé akartam tenni, valami hibát írt ki. Átállítottam a nyelvet is. Na most már nekem is internal server error van.
Nézd nálam működik normálisan.
Próbáld meg a böngésző PayPal sütiket és gyorsítótárat törölni, másik böngésző, a böngésző újratelepítése, tűzfal, addblocker, optimalizáló program kikapcsolása, esetleg az Internet csatlakozásod újra indítása hogy új ip címet adjon.
Mobil app-on keresztül használni.Ezt a nyelv átállítást sem értem. Eddig használtátok angolul sikeresen, az hogy újításként próbálkoznak magyar nyelvvel, ami ezek szerint nem egészen jó, nem jelenti azt hogy használni kellene
-
A My Profile beállításainál kezelhető:
Összefoglaló, Tippek röviden.
1. A PayPal fiók adatainak elérése:A My Profile elérhetősége:
1. Belépés után jobb oldalon a Logout gomb előtti fogaskerék ikon. (Nem minden adat hozzáférhető!)
2. Bővebb beállítások
A személyes adatok módosítása, a bankszámla, bankkártya hozzáadás, módosítás, konverzió beállítás, SMS védelem aktiválás stb.
My personal info: Email, address, phone. more
My money: Banks, credit cards, more.
My settings: Notifications, customer D, more.
My selling tools: Getting paid, shipping. more.A következő módon lehet elérni a Profile-t.
Belépni a PP-re, ezután egy új ablakban megnyitni ezt a linket https://www.paypal.com/webapps/customerprofile/summary.view vagy belépés után kattintani erre a linkre. Célszerű eltárolni könyvjelzőként. -
Mint ahogy előtted írták lehetséges hogy most van valami probléma, bár én sem azt, sem amit te írsz most nem tapasztalom.
Tavaly októberben volt ilyen gond tömegesen, azóta nem igazán jelentkezik. Egy két ilyen panasz volt az elmúlt időszakban, nem biztos, hogy náluk a gond.
Ezt a beállítást mindig a kártyához kell beállítani, ha változik a kártya, új lesz vagy lejár az ideje és hosszabbítod, akkor újból be kell állítani.
Ha az Összefoglalóban lévő leírás alapján csinálod meg, esetleg nem Chrome-t használsz és előtte törlöd a PayPal sütiket, a böngésző gyorsító tárat lehet, hogy meg fog javulni. És ne anonim böngészés legyen. -
Archer
őstag
-
axioma
veterán
Nem tudom, mire szamolja fel neked a bank a konverzios jutalekot, de ez nem utalas vagy terheles eltero devizaban, hanem egy korabbi tranzakcio visszavonasa. Annyira, hogy elvben a koltsegeit es kedvezmenyeit is torlik (nekem hitelkartyan volt az utobbi). Nyilvan csak a kozvetlen koltsegeket, mondjuk egy kivonatban ha megjelent ahol soronkent kell fizetni, onnan nem...
Szoval egyelore varj es nezd meg, hogy hogyan erkezik vissza, me'g a vegen lehet hogy jol jartal az esettel, mert kiderul hogy megse jo buli forintban vasarolnod (termeszetesen a devizaban refund miatt lehet arfolyamelteres, arfolyamres nem csak a valodi arfolyamvaltozas, de az nagyjabol nulla varhato erteku atlagban). -
Samus
addikt
Az összeg oda érkezik vissza, ahonnan jött. PP egyenlegről történő fizetés esetén PP egyenlegre, bankkártyáról történő fizetés esetén arra a számlára, amihez a kártya tartozik. Utóbbi egyébként borzalmasan hosszú idő, nekem 20 nap volt, PP egyenlegre majdnem azonnal. A jóváírás szintén úgy történik, ahogy a terhelés történt. Deviza esetén devizában, ha a PP konvertált, akkor pedig forintban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest