Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Tehát akkor megint ott vagyunk, hogyha nem ért hozzá a user, akkor kizárta magát a rendszerből ami nem kínál fel AZONNALI megoldási lehetőségeket. Ha még angolul sem tud, hogy lebeszélje az ügyfélszolgálattal, akkor ott ette meg a fene az egészet.
Ennyi a problémám az oldallal.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Ez oké, de az volt a baj ha visszaolvasol, hogy nem jöttek meg nekem az sms-ek amiket küldött a Paypal, és mint kiderült, a telefonom egyszerűen letiltotta a +49-es számról érkező üzeneteket, amire a mai napig nem jöttem rá miért. És ezen a ponton így megállt a rendszer működése, hiszen bármilyen beállításhoz szeretnék hozzáférni ahhoz előbb be kéne lépnem, de sms nélkül nem lehetett. Ezért kellett áttenni az Androidosba a sim kártyát, úgy működött.
Szóval jó hülyén van ez így megoldva, bármilyen okból nem kapsz sms-t, akár más okból is, pl. elhagyod vagy ellopják a telefont, vagy esetemben az Andoidos telefon is letiltotta volna a +49-es számról az sms-t, akkor ott a vége. Legalább felkínálna ilyenkor más belépési módokat, de még az sincs.FaceID meg annyi, hogyha nem ismeri fel az arcomat, akkor nem enged be, második próbálkozás után kéri a telefonom belépési kódját. Arc nyomtatással most nem szórakoznék, örülök hogy sikerült megoldanom.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Az oké, csak bármilyen "beállítások" menü eléréséhez előbb be kéne lépnem, ahhoz meg sms kéne, ami eddig a pillanatig, 2 óra elteltével sem jött meg.
Nagyon hülyén van ez megoldva, akármit szeretnék megnézni, átállítani, átírni, a 2 faktoros belépési sms kell neki, ha meg az nem ér ide, akkor ezen a ponton megállt a rendszer működése... -
Rick4
félisten
-
Topikgazda
Ja lehet, most ezt látom kiírva Sending to a friend így ez nem ugrott be. ( A másik meg Paying for an item or service amit kereskedelmi tranzakciónak hívnak)
Ha az lenne és úgy mozogtak a pénzek akkor senki senkitől nem tud visszakövetelni semmit. Ha valaminek az ellenértéke volt és ilyen módon küldte az 1900 $-t az nagy könnyelműség volt. Mert a PayPal ez esetben nem folyik bele a vitába, családtagok, barátok rendezzék maguk közt a pénzügyi vitáikat az lenne az alapelvük. Itt jogilag nincs vásárló és vevő.[ Szerkesztve ]
-
va64
újonc
Még egyszer köszönöm az információt,
Érdekesség képen talán lesz ilyen problémája másnak is.
Beregisztráltam a Transferwise,-re de itt sajnos az ország választáskor nem lehet Singapurt választani.
Ha egyszer bekattíntottam az ország választásba nem engedi üresen hagyni valamilyen ország ott ragad.
Így csak swift cód alapján szerintem elég rizikós megpróbálni.
Ma is tanultam!Ui: egyébként jelentősen kedvezőbb itt utalni, 300 USD-nál 13 USD a megtakarítás a Paypal-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Változott a száma? Ha nem változott, akkor mehet a frissítés. De a bankodban aktiválni kell az újat, ha azt megteszed akkor az előző kártya az érvénytelen lesz, de február végéig lehet vele fizetni, nem biztos hogy nagyon sietni kell az újjal.
Sajnos a CIB mindent változtatott, az aktiválásnál ellenőrizni kell hogy a netes káryta használható-e netes vásárlásra és mindenképp legyen rajta pénz amikor a PayPal-on megadod az adatait.
Az automatikus PayPal frissítés szerintem nem minden banknál működik és tavaly május óta is történt változás, az új hitelesítési rendszer miatt lehet hogy az adott bank máshogy kezeli most ezt is.
Nekem is lefog járni februárban a Visa kártyám, én még nem kaptam meg, de eddig 4 kártya cseréből 1 -nél az Erste elveszítette az új kártyát, egy másik meg a régi lejárta után 20 nappal érkezett meg, de nem vártam addig és 10 nap után kértem egy másikat. No akkor én is a PayPal egyenlegre szorultam és némi veszteség ért. Hogy most mit adnak elő azt nem tudom[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Köszi, de Telenor gond van és mivel ők nem tudnak belépni írni akartam hogy milyen körzetszámra nézzék már meg a PayPal-nál hogy elküldik-e az sms-eket, mert a szolgáltató csak tagad. Ahhoz viszont tudnom kell hogy miről jött eddig.
INGJOKE
Ha +44 volt és mint DIGImobilos megkapom akkor a PayPal küldi náluk oké.
Ha letiltotta rendszerük a fogadását, akkor természetesen nem fogja fogadni és nem is fogják megtalálni de a napló fájlokban látniuk kellene, azt kell megnézniük a műszakiaknak. És nem pár perc nekik is.
Nem kell nagy IQ annak megértéséhez hogy ami nem jön át a "szűrőn" azt nem fogja megtalálni.[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
Nem kevertem bele rögtön! A banggood mindig csak időt kért a semmire, azt írták felveszik velem a kapcsolatot 2-3 napon belül és sohasem jelentkeztek, mindig nekem kellett írni.
Most ott tart a dolog, hogy megint időt kértek a banggoodnál. A PayPal visszanyitotta a reklamációt mert elküldtem nekik ismét a nyomonkövetést amiben benne van hogy Romániába szállították.
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
ilovedigweed
senior tag
Próbáltam felvenni velük a kapcsolatot de sajnos ők azt mondták, hogy ha problémám van akkor forduljak a Banggoodhoz.
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Topikgazda
Most írtam hogy nem, de szerintem hamarosan javítva. most 19:03-kor kértem várom az 5 percet. Az utóbbi időben nagyon ritkán volt ilyen hiba.
Megjöttek, de ugye le vannak járva és most hogy megpróbáltam de pihibe küldött így úgy 2 óra hosszat nem tudok rá ellenőrizni. 15 óra előtt többször beléptem ma, semmi gond nem volt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Hogy tisztázzuk, saját, valami könyvelési bankszámlájukról küldték, itt nincs ügyfél kondíció. Most is utalhat úgy ahogy nálam. Ha te nem kapsz a volt bankodtól értesítést azzal én nem tudok mit kezdeni, de ha megszüntetem a bankszámlát, akkor a Netbank is megszűnik, meg minden megy az archív dolgok közé és csak ők férnek hozzá, a volt ügyfél az nem. Ha neked még volt, van Netbankod, akkor nem egyről beszélünk.
-
-
Topikgazda
Szoktak ilyet, hogy zárd be és azután küldi, de egyszerűen azt kell válaszolni, ha megjött a pénz, akkor zárod, ha ez neki nem jó akkor meg az Aliexpress fog dönteni a dispute során és annak ugye vannak következményei, de nálam 10 ilyen esetből csak 1 írta ezt, leírtam a fentieket és meggyőztem.
-
Topikgazda
Ha gyorsan meg akarod kapni a pénzed akkor ez jó.
Amikor van problémád, az AliExpress is azt javasolja, hogy egyezz meg az eladóval, ne kelljen az ő döntésükig vinni a dolgot.
Így kevesebb dispute-l kell foglalkozni, te hamarabb kapsz pénzt és sem nálad, sem az eladónál nem fog növekedni a feljegyzett dispute-k száma.
Ha ez az AliExpress rendszerén fut át hosszabb a folyamat. -
Topikgazda
A következőképpen csináltam meg most, egy olyan fiókhoz ahol nem volt. (Az én már aktivált, másik fiókhoz tartozó telefonszámomat nem lehetett megadni.)
A telefonszám mobilként megadva a PayPal telefonszámok közé és elsődlegesnek téve. Azután az Összefoglalóban lévő leírás alapján mentem végig. Megjött a kód és beírtam. És kész.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
Topikgazda
Normál esetben úgy 1 hét után, egy adott Paypal fiókról leválasztott kártyát hozzá lehet rendelni másikhoz.
Akkor írd meg és hivatkozzál a tőlük kapott üzenetre, hogy a kérésedet már teljesítették a kártya másik fiókról történő leválasztásáról, így nem egészen érthető a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
I understand you have been experiencing a difficulty in adding your card ending in XX68. As you have provided the requested documents, your proof of identity and card statement for this particular card, we may now remove it from your closed account. To this end, I will be getting in touch with the relevant department to have it removed. This way you will be able to add your card to your new PayPal account.
Jól értem hogy kell a személyim és a bank kivonat, akkor leválasztja a régi accountról?
Megint? Mert hogy egyszer már ezt eljátszottuk. Most linket sem ír ahova fel tudom tölteni a képeket.[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Na azért mégsem minden kerek.
Hozzá akarnám adni a netkártyát és We’re sorry, this card can’t be added to additional PayPal accounts. Please add a different card. .
Írtam a supportnak, hogy mi a bajom, gyorsan meg is jött a válasz, hívjam fel őket, gyorsan ment is vissza a válasz hogy nem beszélek angolul.
Mit tudnak ilyenkor mondani?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Topikgazda
(az utolsó 4 számjegy előtt számokat töröljem?) Minek? Csak ők látják, a pin kódot ne írd rá, ha a cvv, csc kód látszódna azt takard ki, ha kártya képet küldenél.
De ők a bankkártya banki kivonatát, számláját (card statement) kérik, ahol a neved és a kártya utolsó 4 számjegye látszódjon.
No ezt sem szoktam kitakarni, mert minek.
Az utolsó banki kártya számla kivonat pdf-ben, a netbankból letölthető.és a személyiről (mindkettő oldalról?) Úgy szoktuk, de egy képben hozd össze.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Igen visszarakható.
Az sms védelemnél a telefonszám megadás lehet a gond, lépj be a normál My Profilba ott ellenőrizd le a számot, 36-al kezdődve csak számok, ha egyezik, deaktiváld, újból belépve aktiváld.
De a telefonszámnak mint mobil számnak egyezni kell a regisztrációnál mobilként megadott számmal.
De nem megerősítés, hanem csak belépési kód adás.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Nem gáz, de akkor ne az egyenlegen várd a 400 Ft-ot, mert vissza sztornó lesz a kártyára.
Abból a szempontból jobb lett volna hogy megvárd, mert el van tárolva hogy 1 hónap múlva veheted fel a pénz következő adagját és lehet némi fennakadás a dátum limit felszabadításban. Függetlenül az üzenettől.
Tényleg megvárhattad volna, semmi sem múlik azon, hogy a pénzt csütörtökön vagy pénteken mented ki a bankszámládra.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Mindent leírtam már itt, meg a leírásban is.
Egy fiók egy kártya, másik fiókhoz nem rendelhető.
Én a következőt tenném a helyedbe. ( A feltörés nálad sem merülhet fel, ezért a kártya védve van)
Hozzáadom a normál kártyát, komfirmálom, megvárom hogy a bank elszámolja (nem zárolt állapotba írok kódot) beírom, megy az egyenlegre a 400 Ft.
Ezután már nincs havi limit. Másnap pénz ki. 2-3 nap múlva kártya lecsatolva. -
Topikgazda
Nem érted. A fogadó-n tök mindegy hogy mi az elsődleges.
Van 2 Paypal fiókom, mindkettő magyar, mert Hungary-t választottam a regisztrációkor.
Van az egyik Paypal egyenlegén a Forint Balance-n pénz, azt ha a barátként küldöm a másikra akkor nincs semmi költsége.
Kipróbáltam a $-os küldést barátként nálam arra sem számolt fel költséget. Kérdés hogy akkor a te két fiókod ha magyarok miért kér pénzt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Nem ezt jelölted: Personal Name Change (incorrect at signup or minor name change)?
Az új accounthoz hozzá tudom adni a meglévő kártyát?
Ha törlöd a régiről és később 1-2 hét próbálod hozzáadni.Ha újra regelek, arra az accountra ingyen át tudom küldeni a pénzt és onnan tovább a hozzá adott bankszámlára (itt sem vonnak le)?
Egyenlegről egyenlegre nincs díj.
A pénzkiküldés saját számlára nincs díj.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Egyértelmű a jutalék, ha vételárként kapod, azt azért nem írtam. Attól függően hogy melyik országban van a vevő, de mondjuk USA személy akkor 0,3 $ + 4,4% amivel számolni kell
Saját egyenlegről saját számlára ingyenes a kiküldés.
Ez benne a felhasználó szerződés költségek mellékletében is.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Suineg
senior tag
Csak úgy szólok, hogy játék letöltő kódokkal (ami ugyanúgy virtuális termék) kb. 200.000 forintot buktam, tök mindegy mennyi pozitivja volt az ebay-es vevőknek.
Halgass V-re és ne adj el paypal (ill. bármilyen kártyás) fizetési eszközön keresztül fizethető oldalon ilyeneket. -
Topikgazda
Nem egészen olvastad ela az eBay szabályokat
Vagy előbb küldjem el a játékhoz az adatokat és ha nincs kifogása akkor az email-t is?Megjött a pénz, mindent meg kell adnod.
Reménykedj, mert a következő történhet, a bankjánál nem engedélyezett tranzakciót jelent, az megkeresi a Paypalt, ők küldik vissza a pénzt. Ha véletlenül elhasználtad volna - x lesz a balance-od amit 0-ra kell majd feltornáznod.
Az eladói védelem mondjuk úgy, nagyon korlátozott ilyen dolgok eladására. Valójában nincs.Annyiszor írtam már, ha magyar a regisztrációd akkor bankszámla nem szerepel fizetési eszközként -ide nem értve a bankkártya alapszámláját- így erről soha nem von le pénzt a Paypal. Külföldi regisztrációk esetén lehetséges, de ezt a PP felületen olvashatod is, lépj be.
Te fizetni csak a Cib-es intertnetkártya tudsz. Illetve az egyenleggel, ha feltöltöd.
A számla nem jön szóba, mivel amit hozzáadsz az a egyenlegről történő pénzkimentésre szolgál csak.A Paypal felé a tartozás behajtás az egyenlegen lévő pénz összegig terjed, mivel a magyar regisztrációk az EU-s Paypalhez tartoznak, a felszólításokra nem rendezett tartozás esetén fiók felfüggesztés és behajtási eljárás indulhat, ahol nem csak a tartozást fizeted, hanem az eljárási költséget, egy kicsivel több mint a magyar végrehajtói díjazás.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
A bankodtól is függ, de 2-3 banki munkanap.
Nincs jutalék a Withdraw esetén, de az €-t forintra konvertálva küldi ha a forintos számládra megy, az árfolyamot kiírja a küldés előtti összesítő képernyőn. Ma úgy 64000 Ft a 200 €. De csak akkor megy el 21000 Ft-nál több, ha adtál hozzá kártyát.Ha vételár, amikor bejön akkor abból vonnak jutalékot, a vevő nemzetiségétől függően 90 Ft+ 3,4 - 4,5%
Ha van vásárlói védelem, akkor előfordul, hogy 21 napig nem tudod kimenteni a számládra, így az alatt az idő alatt vissza tudják adni a vevőnek és akkor is ha te "kimentetted" ha indít reklamációt legfeljebb -200 € lesz a Paypal egyenleged és majd 0-ra kell hoznod[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Leírás az Összefoglalóban, mivel az Old account mondat nem érvényes, a My Profil-ban található meg a leírásban látható kép, azt meg ebben a hsz-ben leírtak szerint érheted el, vagy használd ezt a direkt linket az SMS védelem bekapcsolásához
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest