- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacsroli #38715 üzenetére
Ahhoz utaljanak a az egyenlegedre csak a te traszfer id-et (átutalás azonosítója kód) kell megadni és a PayPal Unicredites bankszámlájának a számát és utalhatnak rá egy forintos számláról, ehhez nem kell hozzárendelni a bankszámlát.
Amikor ki akarod mozgatni a pénzt az egyenlegedről akkor kell hozzáadni a bankszámládat.
A szöveg mindig transfer from your bank account bármely számláról érkezne, de elméletben van ellenőrzés a bankszámlára.
Azt nem tudod meg hogy milyen számláról küldték, legfeljebb ha lekéred a konkrét információt tőlük, de azt inkább nem ajánlom.
Lényeg az hogy valaki tudja a te traszfer id-et (átutalás azonosítója kód) és úgy utalt rá. -
válasz
kovacsroli #38706 üzenetére
Beléptél a PayPal fiókodba és ott látod az egyenlegen a pénzt? Ha nincs ott akkor átverés volt.
Add már meg azt az e-mail címet, vagy hasonlítsd össze ezekkel:
Ezek a PayPal hivatalos e-mail címei:
service@paypal.com
service@intl.paypal.com
paypal@mail.paypal.com
webform@intl.paypal.com
paypal@e.paypal.com, de ezt csak akkor használják, ha a felhasználási feltételek változnak.
Jöhet még felhasználói értesítés erről a címről: member@paypal.comHa nincs közte akkor átverés, ne foglalkozz vele.
-
válasz
kovacsroli #38706 üzenetére
Nem mindegy? Költs el gyorsan azt sza...
-
válasz
kovacsroli #28768 üzenetére
Az Összefoglaló Tippek röviden-ben link nem ad fel más lehetőséget?
2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás.
Jelszó elfelejtés esetén a segítségkérő oldal -
válasz
kovacsroli #28766 üzenetére
Nem ők adnak egy számot hogy hívd fel?
-
Skullwipe
senior tag
válasz
kovacsroli #28749 üzenetére
Ezt nem értem. Kérned kell hogy elfeljtetted és majd a biztonsági kérdésre tudsz válaszolni akkor nagy valószínűséggel be is tudsz majd lépni. Én ezt egy évig próbálgattam, de feladtam, semmi se sikerült sose jól válaszolnom erre a kérdésre, én már lemondtam arról, pedig azt akkoriban sokat használtam, aztán winyó halál, és vele együtt a jelszó is, én meg nem írtam fel akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged