- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
INGJOKE #38844 üzenetére
Ezzel az a gond, hogy hanem távolítod el a kártyát ha volt hozzáadva, akkor az új fiókhoz mivel másik regisztrációhoz van kötve nem engedi meg a hozzárendelést. Másik az hogy lényegében két azonos fiókod lesz egyidejűleg és az meg a szerződési feltételek közt tiltott.
Senki ismerős aki alapszinten beszéli az angolt? -
-
válasz
INGJOKE #38829 üzenetére
Szerinte ez a lényege a hibának: aki nem fér hozzá a hazai referencia adatbázishoz
Ez nem igaz, mint írtam hozzáfér azokhoz amik nem a 20-ra, Telenorra vándoroltak, ilyen nem lehet vagy egyikhez sem, vagy mindegyikhez.
De lehet hogy ő tud olyat hogy ez szolgáltató szelektív dolog, én nem hiszem hogy így lenneEgyébként meg a PayPal kiszolgálójának van egy 20-as Telenoros simje azzal küldi ki az sms-t, ha igaz amit az NHHH ír akkor a Telenor hozzáfér mert onnan szedték le az adataitokat, másként nem tudnának felhívni téged.
Jut eszembe neked sms szolgáltató számnak mi van beírva a telefonba az egyezik Tekenor üzenetközponttal? -
válasz
INGJOKE #38827 üzenetére
Leírom én nekik még egyszer, már válaszoltak, de nem náluk van a hiba. Azt is elmagyaráztam már. Egyértelmű a Telenor számhordozásos rendszer adatainak a problémája.
Mi ez az ajánlás, elküldöm szívesen, de akkor is telefonon tudod a hozzáférésedet rendezni. Már most kb 5 perc lenne.
No meg találtam, csak egy kérdés:
Ha nem férne hozzá a magyar számhordozott adatbázishoz akkor természetesen sem a Telekom, sem a Vodafone számhordozási adataihoz sem, ennek ellenére ők megkapják.
70-es és Telekom, 30-as és Vodafone müxik.
Ez így akkor nem valószínű, és mi van azzal hogy flottás előfizetések? Vagy a tied alap Telenor?
Egyébként meg nem úgy működik a számhordozás, ha a szám benne van az adatbázisban megtalálják, akárki is szolgáltatója a PayPal-nak. -
válasz
INGJOKE #38825 üzenetére
Már írtam, hogy a belépési problémák nem intézhetők e-mail, Facebook vagy akármi külsős eléréssel. Csak telefon. Kell egy minimum biztonság azért hogy ne törhessék fel a PayPal fiókokat. Mi lenne ha csak úgy egy e-mailre hozzáférést engednének bárkinek egy fiókhoz?
Többen leírtuk hogy mi a megoldás. -
-
Kecsotam
tag
válasz
INGJOKE #38774 üzenetére
Nekem is van virtuális kártya, azt használom Alin. Viszont a nagyobb összegeknél jobb a Paypalt használni, ahol lehet, mert ad egy plusz biztonsági opciót. Deee mivel jelenleg nem tudom, így lehet én is kénytelen leszek azzal megrendelni a kinézett terméket mielőtt majd még a coupon is lejár.
-
-
kovacsroli
senior tag
válasz
INGJOKE #38708 üzenetére
Azért szerintem több szempontból aggályos:
1. ha az emailnek megfelelően valóban az én számlámról jött a pénz, azt jó lenne tudni, hogy mégis hogyan, amikor nincs hozzáadva, és miért legyek benne biztos, hogy a következő nem egy nagyobb összeg lesz?
2. ha valaki random félreutalt akkor pedig visszaküldeném neki, hiszen mi jogon költeném el más pénzét?Persze ha pont te vagy ez a random személy akkor a válaszod alapján köszönjük, pelenka lesz belőle
Közben megkaptam a kivonatot, ami full üres.
A kérdésem továbbra is él: hogyan deríthetem ki, hogy honnan jött a pénz?ui.: feladó: "Bank Account"
-
-
válasz
INGJOKE #38688 üzenetére
Neki írtam a választ, mert ő kettőt adott hozzá. Nem általános válasz volt.
Az egykéknél ha a Telenor képtelen javítani akkor muszáj lesz kikapcsoltatni.
Viszont olyan Telenoros jelentkezhetne aki nem szám-hordozott, eredeti 20-as, hogy be tud-e lépni.
Ma nem volt lesz időm de holnap írok a PayPal-nak is csak ellenőrizzék már le ők is, de ha +44-et más megkapja és a 70-es Vodások is be tudnak lépni akkor nem tudom hogy miért náluk lenne hiba. -
válasz
INGJOKE #38619 üzenetére
Tényleg nagyon ritka az ilyen probléma. Ha PayPal hiba akkor ők pár órán belül lerendezik.
A szolgáltatói is ritka, a Vodás is több mint egy éve volt.
Én nem tudom a Telenornak a hibát jelezni, hiszen azt csak az előfizetőjüknél tudják ellenőrizni, ha nem erőszakolják ki a beállítások ellenőrzést az előfizetőik akkor a szakmai vakságukat hogy náluk nem lehet hiba nem lehet legyőzni. De ez nem is vakság, hanem butaság Murphy törvénykönyve egyértelműen fogalmaz és tévedhetetlen emberek sem léteznek. -
válasz
INGJOKE #38599 üzenetére
Mondjuk azért elsősorban a Telenort javasoltam hívni a technikai hiba miatt.
És Írországban van a PayPal EU-s Ügyfélközpont. Még.
De írhatsz is, de vannak olyan dolgok amelyeket csak szóban lehet elintézni.
A kártya hozzáadáshoz segítség kérésre lehet írásos megkeresés, ezt is javasolják ők (Card Add and confirm), de az sms védelem kikapcsolása, jelszó probléma csak telefon.
Esetleg lehet próbálkozni a magyar ügyfélszolgálati telefonszámon, de én 15 perc kicsöngés után meguntam.
17777944 Természetesen 09:00-tól és munkanap
Ha be tudtok lépni akkor -kártyás téma- mindenképp kell a kód lekérése a beszélgetés előtt gyorsabb a probléma megoldás telefonon, mint az e-mail, mert az két lépcsős dolog.A képen látható kódot kell megadni és akkor aki felveszi látja is az adott fiókot.
-
válasz
INGJOKE #38568 üzenetére
Talán jelentkezik valaki aki náluk van, hogy be tud-e lépni.
Annyit azért tegyél meg hogy böngészőn keresztül próbálj belépni, de ha nem jön meg az sms akkor egyenlőre hagyd. Előtte annyit tegyél már meg a hogy a telefon csak 2G-n működjön.
Holnap 9:00-tól tudod a PayPal-t hívni és kapcsoltasd ki az sms belépési védelmet átmenetileg.
Viszont nem tudom hogy most van-e Telenornál működő ügyfélszolgálat, de célirányosan rá lehetne beszélni őket hogy a műszakiak ellenőrizzék már le azt, hogy az sms küldő rendszerük nem blokkolja-e véletlenül a nem telefonokról érkező sms forgalmat. A másik két szolgáltató esetén is ez volt gond, nem valószínű hogy az övék nem képes ilyenre. -
válasz
INGJOKE #38566 üzenetére
Ki a telefon szolgáltatód? Mert esetleg tudjuk ellenőrizni hogy mi megkapjuk-e. A másik dolog hogy van amikor nem a PayPal miatt nem kapod meg, előfordult már hogy nagy tagadások után (Telekom és Vodafone) derült ki hogy az sms szerverről érkező üzenteket nem továbbította a rendszer, mert nem "telefonról" jöttek.
Ha PayPal-nál van hiba ők 1-2 órán belül megjavítják.
Remélem az meg mindenben nem kértél jelszócserét? -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest