Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
A nem verified accountoknak van éves fogadási limitje: [link]
LOL, de az senkinek nem szúrt szemet, hogy verified a linkelt képen az account és van fogadási limitje?
Businessnek nincs fogadási limitje. Premiernek van.GIJOE: Volt rajta olyan 600 forint próbaterhelésnél,
Az kevés. 400 Ft + 1 dollárnak megfelelő összegnek kell lennie rajta és tudomásom szerint mostanában nem 200 Ft a dollár.
Kernel: A tizedespont használatát támogatnám a magyarban. Semmi értelme vesszőt használni, mert egy szimpla számjegyes felsorolással is összekeverhető, főleg kézírásban. További vesszők használata a számban viszont értelmetlen és felesleges zavaró tényező. Egyébként pedig ha valakinek az ezresek helyén mindenáron vesszőzhetnékje van, az tegyen felső vonást, a számológépek is ezt teszik.
1 000 000.00 (ez lenne a legjobb)
1'000'000.00 (ez elmegy)
1000000.00 (nekem mondjuk ez is tetszik és az "én megtanultam írni, te meg tanulj meg olvasni" elvet követve szvsz ez sem elvetendő verzió)dawil: Fórumokat olvasva próbáltam az utolsó 4 meg 8 meg 10 digitet is, de semmi.
És mi értelme van annak, hogy a számlaszámból csak részleteket adsz meg? Próbáltad a 3*8-as GIRO számlaszámodat egybeírva megadni? Egyáltalán magyar account?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Businessnek nincs fogadási limitje. Premiernek van.
V/