Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz horvathd #9598 üzenetére

A nem verified accountoknak van éves fogadási limitje: [link]

LOL, de az senkinek nem szúrt szemet, hogy verified a linkelt képen az account és van fogadási limitje? :D Businessnek nincs fogadási limitje. Premiernek van.

GIJOE: Volt rajta olyan 600 forint próbaterhelésnél,

Az kevés. 400 Ft + 1 dollárnak megfelelő összegnek kell lennie rajta és tudomásom szerint mostanában nem 200 Ft a dollár.

Kernel: A tizedespont használatát támogatnám a magyarban. Semmi értelme vesszőt használni, mert egy szimpla számjegyes felsorolással is összekeverhető, főleg kézírásban. További vesszők használata a számban viszont értelmetlen és felesleges zavaró tényező. Egyébként pedig ha valakinek az ezresek helyén mindenáron vesszőzhetnékje van, az tegyen felső vonást, a számológépek is ezt teszik.

1 000 000.00 (ez lenne a legjobb)
    1'000'000.00 (ez elmegy)
    1000000.00 (nekem mondjuk ez is tetszik és az "én megtanultam írni, te meg tanulj meg olvasni" elvet követve szvsz ez sem elvetendő verzió)

dawil: Fórumokat olvasva próbáltam az utolsó 4 meg 8 meg 10 digitet is, de semmi.

És mi értelme van annak, hogy a számlaszámból csak részleteket adsz meg? Próbáltad a 3*8-as GIRO számlaszámodat egybeírva megadni? Egyáltalán magyar account?

Új hozzászólás Aktív témák