- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picboy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A történet a következő:
Vásároltam egyszer amerikából egy terméket webes megrendelő felületen, paypal fizetéssel, usps priority international shippinggel. A termék megjött, de csak first class maillel feladva. Kértem a boltot, hogy adják vissza a különbözetet, amit meg is tettek.
Az érdekes rész:
Újra vásároltam egy másik terméket ugyanonnan, de most már én is csak first class-al kértem a szállítást.
Gondolom kitaláltátok, hogy a termék 6.hete nem jött még meg, tehát egyre növekszik a valószínűsége, hgy elveszett. A trackingon csak annyi látszik, hogy járt LOS ANGELES-ben. (Egyébként máshonnan rendelt termék, ami szintén first classal jött, jár ugyanott néhány nappal később és már rég megérkezett.)
A bolt e-mailos kérésre nem refundolt, nyitottam ugyan dispute-t paypalon, megírva nekik, hogy a paypal szabályzat szerint nem jogosultak eladóvédelemre (seller protection, vagy mi) és refundoljanak, de a válaszukban csak bemásolták, hogy elküldték a cuccot, meg a saját weboldaljukról a shipping infot. Miszerint, ha nem legalább priority-vel rendelem, akkor nem követhető és nem tudnak majd mit csinálni.A paypal user agreement-ben egyértelműen bennevan, hogy akkor jogosult seller protectionra, item not received esetben, ha proof of delivery-t tud mutatni. Ezen felül egy faq-ban találtam, hogyha szeretne seller protection-t, akkor ne fogadjon el vevő által intézett szállítást (ez ugyan nem általam intézett, nemtudom jelent-e valamit...), mert akkor megint nem lesz proof of delivery-je.
Szerintetek, ha claim-re viszem, akkor lesz-e esélyem visszakapni a pénzemet?
Sajnos úgy tűnik, lehet, hogy visszaüt, hogy szerettem volna másodjára egy kicsit spórolni a postán....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/