Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a kártyámat hozzáadni a paypal fiókomhoz, unicredit banknál elől van ez a CSC szám és 4 jegyű, de úgy néz ki az utolsó 3 kell neki.
Viszont mikor hozzá akartam rendelni kiírta, hogy a bank letiltotta hívjam fel őket ezügyben.
Aztán rájöttem az lehetett a gond, hogy egyik fórumban olvastam hogy First namehez vezetéknevett kell beírni, mert így fogadja el a bank vagy mi.
Így csináltam nem volt jó.
Első fiókot töröltem a profil menüből, csináltam a másodikat és megcseréltem a first last name részt, úgysem jó, közben rájöttem hogy a második keresztnevem lehagytam, persze próbálgattam hozzáadni a kártyám azt írta hogy a bank letiltotta.
Töröltem a fiókot, csináloma harmadikat már teljes névvel, mindet megfelelő helyre,
kártyaszámot kitöltöm megadom a CSC számot, és ezt írja ki:"We're sorry. That credit card is already linked to the maximum allowable number of PayPal accounts. Please link a different credit card."
De hogy lehet linkelve mikor a második kettőnél el sem fogadta és töröltem is azt a 2 fiókot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/