Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szumi
tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni? Kisebb problémába ütköztem. Fizetni szeretnék Paypal-lal ebay-n. Küldtem pénzt a paypal számlámra(13000ft) és ezt szeretném megvásárolni. Mikor viszont az ebay-ről átmegyek a paypal-ra és a bejelentkezési oldal után egyből egy olyan oldalt dob ahol csak bankártyával lehet fizetni.
Bankkártyát nem akarok beregizni, de gondolom enélkül is lehet. Korábban mikor néztem (csak akkor még nem volt pénz a paypal számlán) láttam hogy két választási lehetőség volt, de most csak a bankkártyás. Be regisztráltam közben a számlaszámomat is, mert azt hittem az is kell hozzá, de elég ha csak utalok rá pénzt és kész ha jól tudom.
Mi lehet a gond? Valaki tudd segíteni? Korábban már paypal-oztam, de az már régen volt nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/