- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Nos ez az egész vitarendezés egy vicc, a PP semmit nem ér, összevissza csinálnak mindent.
A múltkor amikornem akartam elfogadni a termék visszaküldést, akkor ugye írtam az üzenetközpontban és megindolkoltam miért.
Válaszoltak is, hogy oké, megírják az eladónak és ha válaszol akkor rendben lesz.
Na ma annyit látok, hogy 1 napom van a válaszra ( mint eredetileg volt) és ha nem írok akkor az eladó javára döntenek.
Kb mintha a másik üzenetváltás meg sem történt volna.Ráadásul érdekes rész van az idővonalon:
"A vevő várhatóan 1969. december 31.. előtt válaszol."Persze emailban megint mást írnak, ott az van hogy várnak az eladó válaszára, pár percre rá másik emailban hogy válaszoljak mert az eladó javára döntenek.
Egymás után ki és beléptem a PP-ba, és egyik pillanatban 1 napom van a válaszra aresolution center szerint, következő belépésnél február 15-ig.
Na ilyenkor írjak vagy ne írjak?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest