Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Vettem észre.
Nyitottak ügyet.Refundoltam.
Erre pont a paypal fee-vel lett kevesebb a balance-om.Miután végleg meghozták a döntést,hogy oké visszaadják a vevőnek a pénzt.
Nagyon jó,nem hogy védve nincs az ember,ők még mohón lenyúlják a saját kis pénzőket,ha nem tőle akkor tőlem!
Szemét 1 banda!!!!!
Slusz poénként az ebayes ember(ek) se tudják visszatörölni rendelésem.Küldözgeti a linkeket,amit már rég megpróbáltam,hogy töröljék eladást! Második Chates ember is hülyeséggel zaklat,mindent írjak meg neki újra,jelentkezzek újra be,teljes nevem.De megoldás az nincs,és nem tud mit csinálni
XD
Mondhatom szép nap!Fizethetem ki ebaynek azt is.
De legalább visszanyertem ma kaparóson a jegyem árát!Legalább ez jó volt a napban!Ebből kifutja kb a paypal fee.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
XD