Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zerodot
üzenetére
Mármint arra értettem ha fizetésnél nem lehetne állítani a váltást.
Az IP címnek nincs jelentősége mert ha újra indítom a ONT-ot mindig más IP címet kap a DIGI-től legfeljebb a címtartomány lehet azonos.
Az hogy fixen nem lehetne beállítani a váltást azt én nem tudom megerősíteni. Az hogy te csak fizetéskor tudod csak állítani az direkt tiltás lenne nem gondolom hogy így lenne. Ha lehet állítani akkor minek tiltanák?
Majd elfelejted és akkor nagyobb hasznuk lesz? Miért felejtenéd el hiszen látszik a képernyőn. Értelmetlen. De akkor én nagyon megkárosítom őket, mert ha nem férnék hozzá akkor minden fizetésnél úgyis állítanám, csak Parkinson van, Alzheimer nincs.
Csak példa volt, másnak is volt olyan gondja amit úgy küszöböltünk ki, hogy megadta az azonosítóját nálam működött kizártuk a PayPal-t és így kiderült hogy Internet szolgáltatói gond volt.
Nem arra gondoltam hogy majd én állítgatom neked, nem is vállalnám.
Leírtad a problémádat és én nem tudtam neked segíteni, mert nálam nem produkálódik az a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/