Új hozzászólás Aktív témák

• TZ/X
    csendes tag
    válasz V/ üzenetére #37604

Az okmányfeltöltő oldalt használva előfordul hogy nincs megadva hogy az mi lenne, van ott egy kis adat megadó ablak, ha oda is beírtad hogy miről van szó akkor az elkerülte a figyelmét annak aki feldolgozta, mert az nem robotizált.
    Ami az okmány feltöltés problémáját illeti, 'asszem megvan a bibi. Beadtam visszaküldési költség visszatérítési igénylést ugyanazokkal az okmányokkal, és első körben szintén automatikus válasz jött vissza hiányzó adatokról. Aztán feltoltam ugyanazt a fotót 'landscape' helyett 'portrait' tájolással, és azt csont nélkül elfogadták. Tehát ezt is nyilván robot intézte, mert egy embernek nem okozott volna problémát elfordítani vagy a képet, vagy a fejét. :W
    Az egy dolog, hogy egy robotnak van oka (mint pl. a panaszos lekoptatása) telefonos ügyintézést kérni, de azt kétlem, hogy ez annyira megalapozott volna, mint az én kérésem az ellenkezőjére. Legalábbis én nem találtam a szerződéses feltételek között olyat, hogy az angolul rosszul beszélőket és/vagy a hallássérülteket kizárnák az érdemi ügyintézésből.

Új hozzászólás Aktív témák