- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Üdv!
Eddig is használtam PP fiókot, de anno nem is én regisztráltam, ráadásul most úgy alakult, hogy már nem is használnám tovább, saját számlát szeretnék (családi PP acc volt).
Regisztráltam szépen egy fiókot. Bankkártyát semmiképpen nem szeretnék hozzácsatolni, én csak annyit szeretnék, hogy a saját OTP-s számlámról tudjak utalni a PP-ra. Meg is találtam a megfelelő felületet, ahol az egyéni azonosítóm van, amit meg kell adni utaláskor.
Viszont ott azt írja a PP oldal, hogy "Olyan bankszámlát használjon, amelyet már csatolt a PP-hoz". Most akkor kellene az OTP számlámat valahogy csatolnom a PP-hoz és csak utána utalhatok rá?
Köszönöm
Ui: Olvasom az összefoglalót, de azért bármilyen jó tanács jól jön, amire érdemes figyelnem új felhasználóként. Többnyire csak eBay vásárlásra használom a PP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/