- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
Na, ma kaptam egy levelet. A kiborulós válaszomra (amiben leírtam, hogy nincs új fiókom és nincs új bankkártyám, mégis miről beszélhetnénk telefonon?) válaszul.
Ez a levél tartalmaz egy linket kártya hozzáadásához. Nem a mostani fiók kék grafikus felületére mutat, hanem még a régi paypal felületre visz.
Szóval most kitörölték a kártyám, amihez a fals lejárati dátum tartozott és kérik, hogy erre a linkre kattintva adjam hozzá újra a fiókomhoz (amihez jelenleg nincs társítva semmi) a bankkártyát.Szóval ha valaki szív és nem akar telefonálni, akkor szerintem javasold neki azt, hogy törölje a kártyát a fiókjában, aztán regeljen egy új fiókot egy új e-mail címmel és adja hozzá a kártyát, mert lehet gyorsabb, mint ezt végigvacakolni a supporttal és a vége ugyanaz, hogy most adhatom hozzá a kártyát újból.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest