Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Na kerülgettem a témát, egyelőre idő hiányában a paypal marad, kedden lett befizetve 900 ezer Ft, csütörtök reggelre ott volt az egyenlegen, csütörtök délután volt időm vele foglalkozni, átváltottam a paypalon belül, 3140$-t adott érte, ami talán 2Ft-tal rosszabb, mint a sima MKB-s váltási árfolyam egy vásárlás után, és akkor ezt a különbséget még csökkenti a befizetéskor számolt tranzakciós illeték, a vásárlások után számolt sms küldés, meg még ez az, szóval ennél kevesebb pénznél nincs nagy eltérés, meg s lepődtem. Emelkedő árfolyam esetén ez még pozitív hozadékkal is járhat, szóval aki nem nagyon szereti a macerát, és az egyszerűség mellett a biztonság is fontos, annak bátran ajánlom ezt a megoldás, persze sok más hasonló mellett is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- DIY prémium tápszűrő
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/