Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    Egy új PayPal szolgáltatás lett elérhető a magyar regisztrációval rendelkező PayPal fiók tulajdonosoknak.

    A PayPal Money Pools (Gyűjtések) olyan eszköz, amely a nem üzleti PayPal ügyfeleknek áll rendelkezésére, akik olyan platformot szeretnének, amelyen keresztül pénzt gyűjthetünk barátainktól egy meghatározott célra, például valaki számára csoportos ajándék adása, egy eseményre szóló jegyek megvásárlása vagy egy tervezett utazás költségeinek megosztása céljából.
    A Gyűjtés nem használható közösségi finanszírozásra, illetve áruk vagy szolgáltatások értékesítésére. Nem kínálható semmilyen ösztönző, ellenszolgáltatás, kamat, kedvezmény, „jutalom” vagy „előny” a Gyűjtéshez történő hozzájárulás fejében.
    A Gyűjtéshez történő hozzájárulásokat személyes elektronikus pénz befizetéseknek tekintik, és ezekre nem terjed ki a PayPal Vásárlói védelem. Nem használható fel a Gyűjtés reklám- vagy promóciós célokra.
    Ez személyes tranzakció kategória, az esetleges díjak ennek megfelelőek. A PayPal szerint a szolgáltatás ingyenes, ha a PayPal egyenlegről vagy a PayPal számlához kapcsolódó bankkártyáról származó pénzt használ.
    Az általános PayPal-díjak akkor érvényesek, ha devizát kell konvertálni vagy hitelkártyát kell használnia (ami a PayPal-fiókjához kapcsolódik).

    A Money Pool (Gyűjtés) aktiváláshoz belépés után a bal oldali menüben kattintsunk a Money Pools részen a Start Collecting (Gyűjtés megkezdése) gombra, linkre.
    Ezután elnevezhetjük Gyűjtést, hozzáadhatunk egy bannerképet, a háttér színt is választhatunk, megadhatjuk hogyan milyen kifizetéseket várunk (bármilyen összeg, fix összeg, minimumösszeg, az utóbbi kettőnél értéket is kell adnunk.). Ezután leírjuk, hogy miért gyűjtjük a pénzt és itt tudjuk megköszönni a támogatást.
    Lehetősége van arra is, hogy határidőt állapítsunk meg a Gyűjtés számára. A határidő eltelte után a hozzájárulások nem fogadhatók el. Ugyanakkor ez a határidő a Gyűjtés kezelő oldalon meghosszabbítható.

    A megosztáshoz kapunk linket és azt kell a rendelkezésre álló oldalakra az ismerőseinknek eljuttatni.
    A Gyűjtéshez való hozzájárulás a barátok és a család útján történik; nem kell PayPal ügyfélnek lennie ahhoz, hogy hozzájáruljanak.
    Mi, mint a számlatulajdonos, nem tudunk hozzájárulni a Gyűjtéshez.
    Miután elértük a gyűjtési célösszeget vagy lejárt a megadott idő, a pénzt átutalhatjuk a PayPal számlánkra. Ezek az átutalások ingyenesek.
    Akik hozzájárulnak a Gyűjtéshez azoknál jelentkezhet költség, de ezt a hozzájárulás előtt látni fogja.
    Szerződési feltételek

    Ennek megfelelően az Összefoglaló bővült egy új leírással, 14. A PayPal Money Pools (Gyűjtések)
    A leírás itt olvasható

Új hozzászólás Aktív témák