Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda

Helló! Az Összefoglalóban benne van egy csomó leírás! Köszönettel venném hogy amit az alábbi rész tartalmaz azt esetleg figyelembe vennétek! Köszönöm.
    Téma tudnivalók
    Tekintsd át a téma Összefoglalót!
    Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
    Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!

Összefoglaló tartalom:

1. A PayPal regisztráció
    2. PayPal fiók belépési védelmének módszerei
    3. Kártya hozzáadás a PayPal fiókhoz
    4. Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva
    5. PayPal pénzküldés az egyenlegről saját bankszámlára a Withdraw funds menüponttal:
    Bankszámla hozzáadás a PayPal fiókhoz leírása
    6. PayPal pénzküldés másnak vásárlás ellenértékeként vagy barátnak, családtagnak
    7. PayPal.Me linkkel pénzfogadása
    8. PayPal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja
    9. PayPal Dispute és Claim indítás leírása
    10. A PayPal deviza egyenlegek közti váltás
    11. PayPal egyenleg "gyors feltöltés" bankszámláról
    12. PayPal angol és magyar nyelvű azonos menük képei
    GYakran Ismételt Kérdések PayPal-al kapcsolatosan
    Tartalom:
    1. Kérdés: Azt olvastam, hogy nem jól adtam meg a nevemet a regisztrációnál.
    2. Kérdés: Kaptam értesítést, hogy felfüggesztették a PayPal fiókomat és aktiváljam újra a megadott linkre kattintva. Mit tegyek?
    3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen? Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
    4. Kérdés: Ezen az új PayPal felületen nem találom az átváltási árfolyamot? Hol tudom a PayPal egyenlegen lévő devizákat konvertálni?
    5. Kérdés: Ebben a hónapban lejár a PayPal-hoz hozzárendelt bankkártyám érvényessége. Mit tegyek?
    6. Kérdés: Vásárlás esetén a PayPal vagy a bank vált kedvezőbb árfolyamon, ha kártyával fizetek? Visa és MC árfolyamok
    7. Kérdés: Az új felületen hol tudom beállítani, ellenőrizni a kártya konvertálást?
    8. Kérdés: Honnan tudom megállapítani, hogy a PayPal vagy a bankom váltott devizát a vásárláskor?
    9. Kérdés: Az új felületen hol tudom megnézni a rendszeres levonások adatait?
    10. Kérdés: Szeretném a ……..Bank számlaszámomat felrögzíteni a PayPal fiókom alá, de nem sikerül.
    11. Kérdés: Nem tudom a kártyámat a PayPal fiókhoz hozzárendelni, pedig minden adat jól van megadva.
    12. Kérdés: Hogy tudom feltölteni a PayPal egyenlegemet?
    13. Kérdés: Top Up-al utalok pénzt a PayPal egyenlegre, hogy kell megadni az adatokat?
    Tippek röviden
    Tartalom:
    1. A PayPal fiók adatainak (My Profile, régi felület) elérése.
    2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás.
    3. Fizetéskor a konverzió probléma megoldása.
    4. Az új cím hozzárendelése a regisztrált bankkártyához.
    5. Az Üzenetközpont (Message Center) elérése.
    6. Az telefonos ügyfélszolgálat felhívásához a kód kérése.
    7. Ha Top Up-al lett pénz utalva és lemaradt vagy nem jól lett megadva Transzfer ID.
    8. Ha nem érkezik meg az SMS belépési kód 5 percen belül.

Új hozzászólás Aktív témák