Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• smfb

csendes tag

válasz V/ #34900 üzenetére

Szia!

Az egész úgy indult, hogy ebayen leütöttem egy terméket (ahogy kb. hetente), fizettem volna és nem tudtam. Ekkor próbáltam direktbe belépni a paypal-ra, de nem tudtam. Firefox az alap böngészőm, a paypal oldalán szintén alapból ki van kapcsolva a reklámblokkoló. Töröltem cache-t, előzményeket, de ugyanaz. Megpróbáltam belépni edge-el és chrome-al, különböző gépeken w7 és w10 rendszer alatt is, de ugyanaz. Ezután, mivel pont utaztam külföldre, másnap megpróbáltam onnan is, egy tök idegen géppel, de sikertelenül. Korábban leírtam, hogy a kapcsolatfelvétel velük nem sikerült, mert minden fórumon visszapattantam azzal, hogy először be kell jelentkeznem... Jó vicc, ha pont az a bajom, hogy nem tudok. :) Hogy a jelszókérésre miért kapom a lenti hibaüzit, az szintén talány. Holnap kipróbálom a linkedet, hátha az segít.

Amúgy, laikusként azt gondolnám, hogy ha aktiválok bármilyen védelmi rendszert, arról minimum egy emailt kellene kapnom tőlük, hogy kedves uram, kérem igazolja, hogy ön-e az vagy ilyesmi.

Belépési védelem alatt mire gondolsz?

Új hozzászólás Aktív témák