Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz RM007 #30446 üzenetére

Itt már többször írtam, a bankszámlának van bankkártyája. A kártya átjáró a te bankszámlád és a kereskedő bankszámlája közt, amelyre a bankod utalja a vételárat. Visszafelé a pénz a bankszámlák közt mozog, nincs szükség a bankkártyára.
    Majd miután látsz egy zöld színű refund tételt a PayPal tranzakció történetben azután pár nappal ott lesz a bankszámládon a pénz.
    Ez teljesen automatikus, neked nem kell ilyesmin agyalni: de más kártyára is vissza tudom nyomni a vissza utalt összeget
    Nem furcsa a PayPal.

egy egy új kártyát rendeltem a paypal fiókomhoz. Jelenleg a pp kódomra várok a netbankon keresztül megerősítés végett

Nem egészen világos, hogy ez miért lényeges. Miután beírod a kártya adatait és megkapod az e-mailt a kártya hozzáadásról, azután rögtön használhatod a kártyádat vásárlásra mert a PP fiókhoz érvényesítve lett.

Van sok pénzed a PayPal egyenlegeden amit a bankszámládra ki akarsz utalni és havi 21000 Ft-nál több lenne?
    Mert a megerősítés végett(confirm) ehhez kell, hogy ne legyen a havi 21000 Ft, évi 252000 Ft bankszámlára történő kiküldés limitálva.

Új hozzászólás Aktív témák