- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.F.G.
senior tag
Elbénáztam: 3 x-or sikerült rányomnom, miután az első után nem jött a levonás, mert persze nem olvastam el, hogy 2-3 nap is lehet mire megjelenki és biztos ami biztos rányomtam mégegyszer és még egyszer, és elvileg mint fent írtam be is írtam a kódokat, mindhármat csak lehet, hogy a 3 kódot összecseréltem (amik már rég megérkeztek a 3 kód már megjött és megvan a 3 levonás) és hibaüzenetet kaptam, de nem vonódott vissza és nem tudom vagyis nem emlékszem konfirmáló üzenetre.
Az a baj, hogy már nem todok kódot beírni, mert nincs rá lehetőség ott ahol le van írva.
Nem lehet konfirmálni már sehol és nem tudom, hogy miért.. ezt írj:
“You currently have no credit or debit cards associated with your account. Simply add a credit card or debit card and enjoy PayPal's many features and benefits.”
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest