Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peti06

csendes tag

válasz Peti06 #29218 üzenetére

Eltelt a konkrét problémám hosszas és részletes leírásának a PayPal-nak elküldése óta 20 nap, de semmi reagálást nem kaptam tőlük a levelemre a First Name - Last Name csere ügyével kapcsolatban. Ugye a történet röviden úgy áll, hogy már több mint 1 hónapja kérelmeztem a kifejezetten erre a kérelemre vonatkozó felületen a név cserét amivel együtt elküldtem a személyi igazolványom másolatát is nekik. Mivel ekkor nem lehetett a leírás 60 karakternél több, ezért nagyon nem tudtam részletezni nekik a problémát, de úgy gondoltam pár érthető szóval kifejeztem mit is akarok. Erre jött 2 hétre egy válasz egy ügyfélszolgálatostól, hogy nem értik a problémát szerintük a nevem megfelel a személyi igazolványon levő névvel. Leírta az ügyfélszolgálatos emberünk, hogy küldjek nekik egy levelet, hogy pontosan mi is a problémám a névvel. Erre az ügyfélszolgálatos levélre nyomtam egy "Reply" gombot és egy hosszabb és teljesen szájbarágós levélben leírtam neki, hogy mi a pontos probléma: "Magyorországon fordított a név sorrend, így probléma lehet a "withdraw" során, ezért kérem a nevem felcserélését bla bla bla..... "
    Na ennek 20 napja, hogy rányomtam a "Reply"-re és elment ez a levél.... Komolyan nem értem mit kellene csinálnom. Mintha direkt nem akarnák tudomásul venni a dolgot vagy egyszerűen csak le***ják az ember problémáját. Most írjak egy újabb levelet a "Help & Contact" opcióra? :(

Új hozzászólás Aktív témák