Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor
    őstag
    válasz maj-viktor üzenetére #22092

Mondjuk azt nem értem, hogy a 400Ft-ot elvileg azonnal jóva kellett volna írnia a PayPal egyenlegemen... ez nem történt meg... (lehet van kis késés?)

Amúgy előzőleg a webszámlás bekötést nem értem miért nem ajánlod V!? Nekem így van kezdetek óta.... pont ez a lényege, hogy egy másik "számla - kártyához" tartozik az egyenleg így ha az üres "lelophatatlan"... betéti kártya lévén!

Ha nem ajánlod azt bekötni, akkor nincs értelme magának a WebKártyának - Virtuális kártyának...

Mert most saját példámat tudom: van 2 számlám (1 mindennapos használati) és egy "mondhatni félig megtakarítási... bár hivatalosan nem az, de a lényeg, hogy ami azon van, ahhoz nem nagyon nyúlok csak vész esetén... namár az első számlámon van mondjuk 100E Ft, amit így havonta költök kell - fizetés megy rá, stb., szal +fizu és egyéb plusz & mínusz rezsi - kaja, stb. (általános használat havi 1-200E)

És van a második, melyen mondjuk van több százezer (vésztartalék) és ehhez van kapcsol "alszámlás" WebKártya.... így innen - oda tudom töltögetni - feltölteni, mielőtt vásárolok... +1 biztonság (lévén pl. aliexpress-en is rendszeresen vásárolok, így az "alszámlán" gyakorlatilag mindig csak pár ezer, de inkább 0-hoz közeli pénz van és csak vásárlás előtt töltök át rá...

A kifizetésnél viszont igaz, amit írsz, ugyebár én is megszívtam annó, meg sokan mások is... hogy az alszámla (WebKártyás számla), csak egy technikai számla, így nem teljesértékű... pénzt csak a főszámláról fogad rá... így paypal withdraw - kifizetés esetén ugyebár nem szabad az alszámlát.... csak is a főszámlát megadni... különben nem jön meg a pénz és -1.500 Ft adminisztrációs költség mínuszba leszek!

Új hozzászólás Aktív témák