Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kippedli
tag
Ha most topupoltam akkor még ma rajta lesz a paypalomon?
-
válasz
germinator66
üzenetére
Akkor nincs értelme, ha kereskedőként akarsz eladni, akkor célszerű, eladás segítő lehetőségek, Paypal fizetési kliens, Paypal fizetési gomb használata, több felhasználó férhet hozzá a fiókhoz,a nagyobb forgalom miatt csökkenhet a jutalékod, de tényleg üzletként kell működni, igazolni kell a céges papírokkal, számlaadás is szükséges stb.
Ha megnézed a Premier esetén is ez mind megvan, a több felhasználó kivételével.
-
válasz
gurabli
üzenetére
Semmit sem ellenőriznek, ez a mi bankszámláink fajtája, azt írja ki.
Az angolban sincs fordítva értelmezve a vezeték és utónév, ők más sorrendben írják ennyi, a Paypal ismeri azt hogy mi és a japánok így használjuk. Nem az írási sorrend, hanem a jelentés a lényeg. Aki azt leírta amit olvastál az, egy hülye volt. -
germinator66
aktív tag
Amennyiben cégnek szeretnék létrehozni fiókot, mi változik? Mindenképp Business account kell ez esetben? Csak vásárlásra lenne használva.
-
gurabli
őstag

Igen, tudom, hogy a bankszámlaszámomat kell megadni, az ok. Sejtettem, hogy nem IBAN kell.
A névnél olvastam olyat, hogy ha helyesen adom meg, ami ugye angolul keresztnév + vezetéknév, akkor nem lesz jó, mert ugye nálunk pont fordítva van. De ez akkor baromság volt, nem is értettem azt az okoskodást.Most az van a banknál, hogy Verifying. Gondolom valamit ellenőriznek.
-
válasz
gurabli
üzenetére
Nem a kártyához tartozó számlát – alszámlát - kell hozzáadni. De ezt gondolom tudtad. Azt, amit az általános pénz fogadásra és utalásokra használ.
A helyes sorrend: First name = keresztnév, Last name = vezetéknév, ezt eleve fel is adja, nem tudod változtatni
Csak a számokat szóköz, kötőjel nélkül, 24 szám, ha az utolsó 8 számjegy 0, akkor elegendő az első 16 számjegy. -
gurabli
őstag
Ha hozzárendelem a bankszámlámat, akkor a nevemet úgy kell megadni, ahogy angolul is írja, vagyis nem kell "trükközi", felcserélni, stb?
Tehát helyesen: OTP Bank Nyrt., keresztnév, vezetéknév, nem iban számlaszám? -
Okean
tag
Sziasztok!
A hagyományos top up módszerrel még pénteken átutalt összeg máig nem érkezett meg a paypal számlámra. Ez normális vagy kezdjek el reklamálni?
-
válasz
wardemi
üzenetére
Elsőbbségi, ajánlott, tértivevény lett volna a célszerű, mert nem a megérkezés a lényeg, hanem hogy megkapta, átvette a csomagot akkor tekintik teljesítettnek ezt: unable to confirm delivery, leigazolta a megérkezést.
A nyomkövetési információknál az utolsó bejegyzésnek ennek kell lennie: Kézbesítés regisztrálva, Item delivered.
Ha nem vette át nem igazán tudsz mit kezedeni.
Küldjél üzenetet konkrétan leírva a szituációt, van ilyen téma:
-
wardemi
senior tag
Üdv!
Lenne egy elég nagy gondom a paypal-al. Vettem egy hangkarit 20k környékén de el is füstölt kb egyből. Indítottam egy refundot 1/28/2016. Volt kis próbálkozás hogy hátha driverezés de végül belátta, hogy meghalt a cucc.
Visszaküldtem a postán (magyar posta), lefényképezve a feladóvevényt, becsomagolást és a tracking number is megvan ahol írja a dolgokat (2016.02.03 óta már Kínában van amúgy a cucc.... és még most is elérhető az oldalon az információ, a kódot az emailből másoltam tehát az sem lehet, hogy elírtam és nem látják..).
A becsomagolásról még videó is van szóval tuti nem huncutkodni akarok.
Most 2 hónapi semmit tevés és várakozás után kapok egy ilyen mailt:The tracking information you provided was invalid and we were unable to
confirm delivery of the item associated with this claim. As a result, the
case is now considered closed and we are unable to process a refund.We encourage you to work directly with the seller to find a resolution.
Thank you for your cooperation.
Mit tudok még ilyenkor tenni mikor a paypal arcomba röhög amikor ott van a helyes tracking number stb ??
Elég nagy összeg szerintem és nem akarom csak úgy elengedni a dolgot..
Köszönöm -
válasz
Neil Watts
üzenetére
Néhány hsz-el feljebb volt már róla szó, van valami gond a Magyarországról történő eléréssel, gondolom javítják még.
-
válasz
Robyka
üzenetére
Elsőre: besétálsz a bankodba viszed a Paypal oldalt kinyomtatva, hogy kaptál refundot, megkeresteted a deviza részleggel és lekönyvelteted. Mivel nem tudja hova könyvelni ezért 30 napig várakozik,majd visszaküldik annak akitől jött.
A másodikra: A Resolution Centerben van ilyen rész.
Nem engedélyezett tranzakció
-
Robyka
aktív tag
Kaptam refundot, viszont a régi már nem élő bankkártyám van megadva ott. És azóta meg se jött.
Refunded to
MCARD x-3749 <- ez régi kártya, már rég másikat használok paypalra.Most akkor meg se fogom kapni v mi?
Másik kérdés.
Van egy pendig orderem amit én nem tudom hogy adtam le mivel nem nyomtam rá csak az árfolyamot akartam átállítani ami nem siekrült és léptem ki onnan.
De azóta megvettem mastercard-al 140,51 ért jött email róla és a weboldalon látom a rendelésem közt és zárolva is lett látom netbankon.
De ez a paypalos nem tudom hogy került oda, lock-olva volt a bankkártya és akkor akartam paypalon keresztül de most meg látom hogy ott is egy rendelés ugyan arra a weboldalra 139.95$ de zárolás meg nincs róla netbankon.
Hol lehet írni a paypalnak hogy ezt a tranzakciót törölje? -
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
De nagyon jó kis rendszer ez a PP azért...

Hónapokig kiválóan működött a 2FA, erre most be sem tudok lépni.
Betolom neki az adatokat, erre visszadob a login oldalra.
Gondoltam a jelszó a baja, változtattam a kedvéért, de semmi.Ez szép!
Üdv. core2
-
berobi78
tag
-
berobi78
tag
Sziasztok,
Van valakinek ötlete, hogy miért kapok ilyen hibaüzenetet fizetéskor?
PP_ERR_[13113] Buyer Cannot Pay.,The Buyer cannot pay with PayPal for this Transaction.;
Az eu.banggood.com-ról rendelnék egy telefont, de nem sikerül paypal-al kifizetnem, hiába van pénz a paypal-os account-omon.
A currecy mindkét helyen (banggod illetve a paypal) HUF.
Köszi
-
gabor9991
addikt
válasz
Surci1
üzenetére
Nálam a "buy it now" után átirányít a pénztárba, ahol a megrendelésed részleteit kell ellenőrizned a fizetés előtt, itt van "ADD MESSAGE" opció.Szerintem itt meg tudod adni a részleteket.
Rendeltem már úgy fülhallgatót, hogy itt adtam meg milyen színűt kérek, ez látszik még a paypal fiókomban is, de persze nem azt küldte végül. -
Surci1
tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ebay-en kis tartódobozkat szeretnék venni akkuknak. Az eladó több színben árul ugyanazon hirdetésen belül, de a leírásában azt írja, hogy a fizetésnél a "paypal notes section" a adjam meg, hogy milyen színekben szeretném a dobozokat.
Az ebay-en a terméknél a "buy it now" gombra kattintva szépen beadja a rendszer a paypal belépési ablakot a fizetendő összeggel, Látom az ablakban hogy a conversion szerint nem forintban van az összeg hanem dollárban, de ezen ablakon nem látok olyan kattintási lehetőséget ahol az eladónak üzenetet lehetne hagyni. Néztem egy youtube videót is és ott az illetőnek volt egy ilyen " Add special instrucions to the seller: Add ". Ezt valahol a paypal fiókomban külön be kellene állítanom, hogy fizetésnél legyen ilyen lehetőségem vagy az ebay-től a paypal-os fizetési folyamatban csinálok valamit rosszul? -
szimi57
őstag
Tegnap de. indítottam utalást a PP számlára és még nem ment át. Nem sok ez egy kicsit?
-
arnoldx17
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a tanácsotokat kérni. Az elmúlt pár napban képtelen vagyok belépni a PayPal-ra. Nem ír ki semmi hibaüzenetet, hogy netán rosszul írtam volna be a jelszót, vagy az e-mailt, semmi.. Simán töltődik az oldal, és visszadob a bejelentkező site-ra. Arra gondoltam, hogy mivel nekem be van állítva az sms authentikáció, azzal kapcsolatban lehet valami bug náluk.. A böngészőből már kitöröltem a cache-t, a cookiekat, nem segített semmi.. Viszont az Androidos PayPal applikációba minden gond nélkül be tudok jelentkezni. Érdekes szitu.. Lehet, hogy ez az új PP felület mókázik..
-
Anonymusxx
senior tag
Feltettem egy eladó weboldalt, a flippára, és lehet paypallal fizetni, de eszembe jutott hogy a paypalon lehet kérni refoundot, és félek hogy az üzlet megkötése után valaki visszakéri a pénzt...
Vagy ettől nem kell félnem...? -
McClane
aktív tag
Sziasztok!
Be tudtok jelentkezni a paypal fiókotokba?
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Fontold meg a kártya hozzárendelést, normálisan kontrollálható, biztonságos a használata.
Most Paypal-l fizetés 100 € = 32254 HUF, 100 $ = 29274 HUF
Kártyával való fizetés 100 € = 30786 HUF, 100 $ = 28013 HUF -
válasz
kaposznyak
üzenetére
Röviden, nincs értelme annak a folyamatnak amit írsz. Ha van kártyád, akkor a Paypal-en a banki váltást megadni és a legjobb árfolyammal fizetsz kártyával. 10-15 Ft különbség egy deviza egységnél a nyereség a Paypal árfolyamhoz viszonyítva
Mi a technológiai folyamatod a kártyáról való feltöltésre, mert én ilyet nem ismerek magyar Paypal fiók esetén. Az USA emberke Paypal-tól kapott kártyával megteheti. -
válasz
Azharel
üzenetére
bandigyerek ebben a hsz-ben adott egy linket,
ott lépj be és deaktiváld az SMS biztonsági kódot.
Most az előbb olvastam el a választ amit írtak, nekem kikapcsolták és az volt a lényeg, hogy fejlesztés alatt van rendszer és néha nem működik az sms-t elküldő oldal böngészőből. Konkrétabb információt nem adtak, mert mobil app-nál mindig működik, azon a linken amit bandigyerek megadott mindig működik, szerdáig nem volt gond egyik böngészővel sem, így később nézzük meg, hogy megjavult-e.
Kértem azért bővebb indoklást az előbb, majd jelzem a választ. -
válasz
kaposznyak
üzenetére
Akkor az pár vásárlás ami nem jön össze, nem gond. A Maestro a Mastercardhoz tartozik, elméletileg az ő árfolyamukkal számol.
Visa esetén attól függ hogy melyik bank.
Azoknál ahol így váltja át a bank ott lényegesen jobb:
a Visa nemzetközi kártyaszervezet az általa alkalmazott napi árfolyamon HUF-ra váltja az alábbi módon:
amennyiben a Tranzakció devizaneme nem EUR, először EUR-ra, majd ezen EUR összeget HUF-ra,
amennyiben a Tranzakció devizaneme EUR, úgy a Tranzakció eredeti összegét HUF-ra, majd ezen HUF összeg kerül terhelésre a Számlatulajdonos bankszámláján a feldolgozást követő banki munkanapon (könyvelési nap)
Nem a saját eladási árfolyammal számol.
Az enyém Erste és ezzel így jobb mint a Mastercard kártya mert ott a Mastercard árfolyamot számlakonverziós deviza-eladási árfolyamon váltja át és azzal terheli a számlámat. -
Azharel
aktív tag
Még mindig nem tudok belépni pc-n a fiókomba... Akkor fizetni sem tudok sehol ?
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Igen, de van néhány kereskedő ahol nem megy végig a fizetési folyamat, de ez 100-ból 2. Elenyésző hányad.
-
kaposznyak
aktív tag
Üdv.
Maestro kártya működik Paypal-on?
-
Pollen8
csendes tag
Üdvözlet! Régóta adok el dolgokat az ebay-en (több száz értékeléssel 100%-os vagyok) az ehhez nyitott paypal számlámat szeretném lecserélni egy újra, frissen regisztráltra. Ha erre az új paypal számlámra érkezik majd az ebayes eladások után pénz, akkor egyből hozzáférek majd, vagy kezdődik minden elölről és csak 21 nap után jutok a pénzemhez? Most nem kell 21 napot várnom, azonnal elérhető amit küldenek.
-
Reverting
őstag
A boltjukba kuldom, ahonnet jott is a csomag, ezzel nincs gond, a linkelt mail cimen mar beszeltem vele mert eleg lassan indult el a csomag holott gls-el kertem felarert de sima postas hozta... Ha most vissza akarom kuldeni a megadott cimre akkor h csinaljam, sima postan lenne a legolcsobb kb 7000ft. Viszont hogy csinaljam h a paypal altal tudjam kuldeni...? mar nezem

-
válasz
Reverting
üzenetére
Az Összefoglalóba van leírás.
Ránéztem az üzlet oldalára, nem találtam vásárlási feltételeket, a vissza igazolón valami a garanciáról, visszaküldésről? De mivel Uniós üzlet, vonatkoznak rá az Uniós fogyasztóvédelmi szabályok, enyhe utalással erre előfordulhat, hogy szóra lehet őket bírni.
Kell mindenképp egy konkrét válasz, hogy hova küld, mert nem biztos hogy ezeket a címeket használja garanciás ügyintézésre.
És próbál meg itt elérni őket. -
válasz
Reverting
üzenetére
Hol vásároltál? Sok függ attól, hogy a vásárlási feltételek mik voltak. Addig csak általános dolgokat írogatnánk, ami nem biztos, hogy segítség lenne neked. A vissza postát 9300 Ft összegig fizeti a Paypal, azt felesleges kérni tőle, mivel használja a Paypal-t ő is tud róla, még téged gondol rosszhiszeműnek. Persze ha több, akkor a különbözet az jogos lenne, ha vállalt valamilyen garanciát., de ezt nem tudjuk. Meg ha az van a feltételeknél, hogy a vevő fizeti, akkor nem is kérheted.
-
Reverting
őstag
Udv Urak... Van egy 26e forintos nyitott ugyem a paypal-el, a lengyel nem jo termeket kuldott, irtam neki de szerintem semmit nem ert, es fel szavakbol irogat, hetente... megbeszetem vele h a termeket vissza kuldom de csak ha kifizeti a postat vissza, es h vissza teriti a vasarlasom mert rossz termeket kuldott... de semmi rakcio... paypelen keresztul levelezek vele... viszont semmi, se penz se valasz.... mennyi ido mire a paypal ugy dont h jogos a penz vissza keresem? Soha nem nem volt meg ilyen problemam, nincs tapasztalatom szerencsere... csak mar jo lenne lezarni... feb 8.an inditottam a vitat... koszi
-
Akkor az van amit írtam, megszívatott, ennyire nem lehet hüle, a költséget viselni kell valakinek, a számára "könnyebbet" választotta. Ha az Alin keresztül küldi refundként -hasonló a folyamat- akkor még az Ali felé fizetett jutalékot is visszakapta volna és teljes összeg jött volna neked. Csak ennyire hüle.
-
Nem refundként küldte vissza az eladó, mert akkor nincs levonás, ez sima pénzküldés, a költséget te viselted úgy adta meg aki küldte. Megszívatott.
Ki kell választania a vásárlást, ott a Refund gomb, feladja neki a teljes összeget, beírja hogy abból az egészet vagy egy részét küldi vissza és te költség nélkül megkapod, ő persze fizeti a jutalékot.
Ebben az esetben nem a Paypal a hunyó. -
RBJ
addikt
Pay pal nal 1.31 refund ból hogyan lesz 0.94 ? levonásnak fee szerepel. Ez valami kezelési?
Ez fix összeg vagy valami százalékos? Mert akkor jó áron dolgoznak a fiúk. -
Mamiii!
csendes tag
Üdv.!
Lenne egy kérdésem. Regisztrálni akartam a paypalra, de egy hibaüzenetet ír ki, valami olyasmit, hogy a kérelmet nem tudja feldolgozni, próbáljam később. Vajon ez mit jelenthet? Köszi a válaszokat!
-
pofa
tag
Had kérdezzem meg, hogy ha veszek valamit az e-bay-n, licitálok, megnyerem. Majd a rendszer fel fogja kínálni a Pay-pal-os fizetési opciót?
Hogy kell kiegyenlíteni a számlát?
Köszi.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Nagyon köszönöm
, én is be tudtam lépni. A probléma érthetetlen.
Ez biztos, hogy nem normális. -
bandigyerek
senior tag
A Paypal resolution centeren keresztül be tudtam lépni a fiókomba. Link
Itt írtam nekik, hogy mi van (már ami tőlem meg a google fodítótól telt), és kaptam egy sablon szöveget, hogy a jelszó viszaállítás, meg bla-bla. Igazából ez így elég is lenne, hogy így be lehet lépni, de vásárolni is tudok vele? Akkor is be tudok majd lépni? Vagy nem? -
A helyzet a következő: Még mindig nem tudok belépni csak mobil app-al a fiókomba.
Leírtam a problémát elküldtem a következő módokon:
Paypal Facebook
Paypal Twitter
A mobil oldalról 2 üzenet.
Egy másik Paypal fiókon keresztül 3 üzenet.
A lényeg, hogy hibás a hitelesítő rendszer.
Semmi reakció egyik helyről sem, tegnap este kezdtem az üzenetek küldését.
Van még Windows alá böngésző amit kipróbálhatok?
Firefox, Edge, Internet Explorer, Chrome, Opera, Tor. Ezek már ki voltak próbálva.
Win10, Win7, Win8 alatt. -
toboz
tag
Sziasztok,
a paypal védelem vonatkozik egy 3 hét után tönkrement (hardware hiba) telefonra is? A telót már visszaküldtem kínába, 1 hétig nem vették át csak amikor dispute-ot nyitottam, azóta eltelt újabb 2 hét.
Claim-nél mire lehet számítani? Köszi: Zsolt -
válasz
bandigyerek
üzenetére
02.23-tól folyamatosan, volt hogy egy nap 10-12-szer is beléptem, de naponta legalább 2*. Semmi gond nem volt. Tegnap is 5 alkalommal léptem be. Reggel töröltem az sms-eket azért tudom pontosan. Ha rossz lenne, akkor a mobil app-os belépésnél sem tudnám küldeni az sms-t. Ott is elküldtem a problémát az üzenőfalon a belépés után, meg írtam e-mailt is. Megvárom mit válaszolnak.
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával állok szemben, hogy relatív nagy fogalom megy a PayPal számlámon egy webes felületen keresztül (PayPal API). Ennek a felületnek köszönhetően a rendszer automatikusan egy másik kategóriába helyezi az utalásokat, vagyis kerül még rájuk jó pár száz forintnyi kezelési költség. Egyszer rákérdeztem erre a Supportnál telefonon, mivel annyira nem tudok angolul, nem igazán értettem pontosan mit mond, de azt sikerült leszűrnöm, hogy van mód ennek a jutaléknak a csökkentésére, csak nem tudom, hogy pontosan mi. Ha esetleg valaki közületek tisztában van vele, hogy ezt a jutalékot hogy lehet minimalizálni, az legyen szíves mondja el, nagyon sokat segítene!
Előre is köszönöm
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ha a mobil app-al lépek be, az sms védelem is normálisan működik, nem az lesz a gond. Szolgáltató kizárása sem lehet, mert mások tudják használni. Ilyen jellegű probléma leírást eddig még nem találtam.
pofa köszi
mindkettőn újra jön a login oldal. -
bandigyerek
senior tag
Nem tudom hová tenni a hibát, mert ennyi verziót kipróbálni, és semmire sem jutni... Az az érdekes, hogy ha rossz jelszót, vagy nevet írok, azt tudja, hogy rossz. De a jóra, meg sz@rik nagyot. Tegnap beüzemeltem azt a mobiltelefonos-SMS-es biztonsági vackot. Azt hittem én szúrtam el valamit, azért sztrájkol...
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Köszi. Most már kezdek pipa lenni, tegnap délután nem volt gond. Most kipróbáltam anonim böngészővel is, (nem ad át ip címet) ugyanaz.
Az azonosítók jók, nincs feltörve a fiók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most látom, hogy feljebb már boncolgatták a témát.. Remélem mihamarabb orvosolják, mert ez így egy kicsit zavaró.

szoval ez a lehetoseg is off... a kerdes akkor a tovabbra is h hany nap meg mire megszuletik a dontes az visszateritesben? Vagy mi alapjan dontenek?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez biztos, hogy nem normális.