Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Megkapta, de nem jó a kód. Én nem látok más lehetőséget és ilyen kód probléma esetén nem igazán van más lehetőség. Mennyi idő telt el a vásárlástól és enged egyébként bármely más opciót?
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
Jelentkeztek az elso temamra.
Ugy nez ki, a webshopot kinaiak uzemeltetik, akik tovabbitjak a megrendelesem az europai cegnek, aki innen postaz. A kinai unnep miatt viszont csak tegnap kaptak meg a levelem, melyben a kirabolt futarrol irtam.
Intezkedtek, csak kozben kifogyott a rendelt szinbol a keszlet. Kertek, ha jo mas szin akkor irjam meg melyik, ha tovabbra is erdekel.
Mondtam hogy ok, johet feketeben is, meg kertem arleszallitast.
kivancsi leszek.Egyaltalan tudnak nekem reszvisszautalni mondjuk x eurot egy 150 euros termek arabol paypalan? Van erre technikailag lehetoseg?
-
válasz
Joeker67
üzenetére
De nagyon, azt írja hogy hol fogod látni a refundot.
Please note:
Kérjük, vegye figyelembe:
......3-5 nap az átfutási idő.......
You can view the status of your refund from your Account History.
Ön a következő módon láthatja a visszatérítés állapotát a fiók történetben.
És vedd fel a kapcsolatot a Paypal-l ha a 3-5 munkanap után nem látod a jóváírást.
Azt írták, hogy visszaadják a pénzt, akkor nem egészen kell dispute-t nyitni a Paypal-n. -
Joeker67
aktív tag
A gearbest írta ezt:
Dear József,Thank you for contacting Gearbest.
We are sorry to hear you have to cancel your order.Please consider the following options for the refund:
1.Cancel your order and refund it on your wallet (store credit) for more discount.
We will refund 4.35 USD and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your item is 1usd = 5 points , 3usd=3*5 points => get 15 points etc).
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
For more information about your wallet click here :
For more information about points click here:2. Cancel your order and refund on your original account
Please note:
(1)For paypal refund, please allow up to 3-5 business days to be completed depending how the item was paid (e.g.Paypal balance,credit/debit or checking account).
You can view the status of your refund from your Account History.
> Log in to your PayPal account.
>Click History
Please contact Paypal for any queries regarding the refund after the timeframe stated above.(2)For credit card refund,it may take up to 30 days to appear in your account.This entirely depends on your credit card company.
Please contact your Credit Company company for any related issues.Please kindly let know your decision.
Best Regards
Gearbest Customer Servicelehet, hogy félreértettem a 2. pontot?
-
válasz
Joeker67
üzenetére
így a Paypalnál elindítottam a disput-ot, Mi volt az indok?
Mivel egy webshoptól vásároltál a rendelés visszamondás az ő szabályaik szerint működik.
Túl korán vontad be a Paypal-t különösebb ok nélkül, a Paypal-től az lesz a válasz, hogy mivel szállítás alatt van a termék és egyébként sem foglalkoznak vele, mert az ilyen eset, hogy a vevő meggondolja magát nem tartozik rájuk. -
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Kis segítség kellen az alábbi ügyben.
Vasárnap rendeltem a Gearbesten egy akciós Oukitel U8 telefont.
Közben nézegettem más telót is és az egyik prohardveres hirdető utólag visszajelzett.
Mivel hétfőn még processing státusban volt arendelésem, így a Gearbest oldalán visszamondtam a megrendelést és refundot kértem. Visszaírtak, hogy várjak egy napot, mert eu-ból küldenék a telefont, ezért meg kell nézzék, hogy nem lett-e már elküldve.
Ma délutánig semmi nem történt, így a Paypalnál elindítottam a disput-ot, refudot kérve, majd ezt megírtama Gearbest-nek. Ezt követően, kb 1 óra múlva jött egy mail, hogy postázták a telefont, de a tracking még nem él!
Írtam nekik,hogy ne adják fel utólag, hiszen már hétfő reggel óta tudják, hogy visszamondtam és megírtam, hogy nem veszem át a csomagot!
Szerintetek mit tegyek, jelezzem ezt a Paypal felé?
Még annyi kérdésem lenne,hogy az időrendet képernyőmentésekkel tudom igazolni, ezeket hogyan tudom a Paypal részére megküldeni? -
epites55
újonc
Sziasztok!
Átalakult a Paypal...
Hová lett a Merchant Services menü Website Payments része????
Csinálnom kéne egy fizetési gombot nem tudom hol kell...
Tud vki segíteni? -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az hogy az ő fiókját is felfüggesztették, azért azt jelenti, hogy valami nem egészen korrekt a dologban. De leírom a lépéseket, amiket meg kell tenni, aztán majd kiderül, hogy visszakapja a pénzét vagy nem.
Paypal belépés után baloldali oszlop, alul
More about your account
Resolve a problem in our Resolution Center
Report a problem
Dispute a Transaction-ra katt
Kiválasztani a vásárlást
Continue
Item dispute választása
Continue
I received my item, but it is significantly not as described. választása
Continue
Kitölteni értelemszerűen az űrlap adatait.
Legfontosabb, hogy alul be legyen jelölve a I would like to request a refund of € …. EUR és beírva a pénzösszeg.
Continue -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Mit írtak neki? Nem azt, hogy a kivizsgálás idejére?
A Paypal-n a vásárlásról van bejegyzés? Mert kell majd a Paypal tranzakció azonosító. -
Wiz Khalifa
veterán
Na. Zárolta a G2A a fiókját "gyanús tevékenység" miatt. Pedig ő csak jelentette az eladót.
Ilyenkor akkor jöhet a PayPal? Mert a 9nap így bukó.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Várjátok meg a G2A reakcióját, a Paypal-n van még idő bőven reklamálni.
-
Wiz Khalifa
veterán
Vett egy DiRT 2-őt ismerősöm. Egy olyan tagtól akinek 1db eladása volt. Sajnos G2A Sheeld nélkül vette így nem volt biztosítása.
Na amit kapott kódot az "azonos termékkód" volt. Így kéne neki vissza a pénz ha lehet.
Jelentette G2A-n és ott 9 nap van arra hogy az eladó reagáljon. De gondolom PayPal-nál is kéne valamit lépni nem?
Azt mondja ismim hogy a pénz még úgy nem lett levéve a számlájáról elvileg csak el lett különítve hogy ne tudja levenni vagy elkölteni.
-
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Attól függ, hogy a mi a probléma. Mert nem tőlük, hanem egy másik felhasználótól vásárolsz. De vannak szabályaik visszatérítésre nekik is, meg kell nézni mi vonatkozik az adott helyzetre.
-
cidalain
veterán
Sziasztok.
Elso tema:
Rendeltem egy telot kulfoldrol jan. 28-an. Paypallal kifizettem. 3-5 napos postat igertek. Masnap feladtak, lett csomagszamom. Ket napra ra irt a szallito, hogy egy kis keses varhato. 1 het utan felhivtam a szallitot, ahol azt mondtak, a kocsit kiraboltak, beszeljek az eladoval.
Eladonak irtam emailt (a webshop cimere, es annak a cegnek a cimere is aki feladta a csomagot), de semmi irasbeli reakcio. Egyszer telefonon hivtak de csehul karattyoltak, es amikor fel lett vilagositva hogy only english or hungarian, lebaszta a telefont.
Kerdes, mit kell csinalni paypal-en, hogy tudok vitat kezdemenyezni, van e valami amire kulon figyelni kell?Masik kerdes:
Volt egy masik rendelesem mashonnan. Minden rendben volt, 5 nap alatt megjott a termek, amivel minden rendben van. Va ezutan egyeb teendo paypal-en, vagy csak orulni kell?Koszi
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
PayPal-on a pénz visszaszerezhető G2A-ról?
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Most fizetnék paypal-ról először. Be vagyok regisztrálva elvileg 100%. Hozzá adtam az otp-s bankszámlám illetve a hozzá tartozó maestro kártya számot. A kérdésem az lenne, mikor fizetek autómatikusan leemeli az összeget euróban a számlámról vagy kell csinálnom a paypal.ra egy topup-os feltőltést? -
válasz
tomrRRR
üzenetére
Még mindig itt tartasz? Felfüggesztik a fiókodat, legvégső esetben átadják egy magyar követelés behajtó cégnek a költségekkel együtt, mivel az Uniós Paypal-nél regisztráltál. Miből gondolod, hogy a tartozást nem fogják behajtani?
Köszönjük kedves tomrRRR hogy hosszú évek óta ügyfelünk és elengedjük a tartozását, mivel mi vagyunk a hibásak, hogy Önnek a vételárat vissza kell adni a vevőjének? -
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Mivan akkor ha valakinek a paypal egyenlege minuszban van. Paypal balance -6050 FT, mit tudnak tenni ez esetben ? Volt már aki nem fizette ki, jár valami következménnyel?
-
McClane
aktív tag
Sziasztok!
"Paypal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja"
Ennek a lehetőségnek van valamilyen feltétele, vagy csak aktiválom és kész? -
törölt tag
Sziasztok,
Van egy Maestro kártyám amit már ugyanarra a célra használok évek óta. Van hozzá PayPal account is és eddig működött tökéletesen. Tegnap próbáltam Blizzard-tól vásárolni a Shopjukban és ez a hiba fogadott:
"Your payment was not authorized. Please double check your information or contact your payment provider."
Gondolom mondanom sem kell hogy az évek alatt rengetegszer vásároltam tőlük és működött. A support azt írta, hogy náluk nincs gond. Írtam a PayPalnak, de még 48 óra alatt nem sikerült válaszolni Facebookon, Twitteren, E-mailben és a fórumokon sem. Hozzátenném, hogy a Blizzard kevesebb, mint egy perc alatt válaszolt.

Jaigen... még ami fontos lehet; Takaréknál vagyok sajnos. Első perctől kezdve bánom, de ez van...

-
válasz
pakfong
üzenetére
Megemlítheted, de nem fogják érteni, és nem is fognak kompenzálni automatikusan, de egy udvarias levéllel amivel vázolod ezt, nem veszítesz semmit.
Nekem már volt hogy többet kaptam vissza Forintban, nem tiltakoztam
De erről tényleg nem az eladók tehetnek. de persze abban igazad van, ha nem küldték el a teljes megvett árút, azért illik a vevőt valamivel kárpótolni, ami akár pár % kedvezményben is megnyilvánulhat. Az elnézést kérek szerintem is kevés, ha az eredeti szituációt nézzük. -
pakfong
tag
Január elején 119,01 € = 37818 Ft
Február elején 119,01 € = 37485 Ft; refund után ennyi pénz jelent meg nálam forintban.
Az még kérdés, ha később megint elküldöm ezt a 119,01 €-t, az forintban mennyi lesz.
Nem egy nagy összeg, meg az átváltásról ők sem tehetnek, azért kérdeztem, hogy ilyet illik-e megemlíteni nekik. -
válasz
pakfong
üzenetére
Nem egészen értem a "hogy ez a visszautalás plusz pénzembe kerül a hibájuk miatt"
Fizettél x €-ot és fizetsz x €-ot majd. A Forint árfolyam veszteséged akkor lesz ha majd több lesz amikor fizetsz, vagy kevesebb, akkor többet fogsz utalni? Mégis mennyi ez a veszteség?
De itt nincs veszteség, mert az hogy vételi árfolyamon írta jóvá a bankod az engem sem érdekelne, amit kifizettél, ő visszaküldte. Reklamáció ott akik miatt nem € a fizetőeszközünk.
Rész refundot kellett volna kapnod kaptál egy teljest, nálad van egy része már, most akkor ingyen és árfolyam veszteségről panaszkodsz. Értem, de biztos vásároltál már úgy, hogy nem jött össze a dolog, pl. romlott volt a tej és még sem vitted vissza. -
pakfong
tag
válasz
pakfong
üzenetére
Új fejlemények a dologban és emiatt új kérdések is.
Rájöttek, hogy nem a teljes összeget kellett volna visszaküldeni plusz az egész csomagot megint postázták (még nem érkezett meg). Ezért kérik, hogyha az új csomag megérkezik, akkor fizessem vissza nekik a teljes vételárat. Ez eddig rendben, viszont az árfolyamingadozás miatt nekem kb 1 euroba került a hülyeségük, mivel forint-euro átváltással lett fizetve.
Illik ezt megemlíteni nekik, illetve reklamálhatok miatta, hogy ez a visszautalás plusz pénzembe kerül a hibájuk miatt? (értem én hogy a forint-euro árfolyamról ők sem tehetnek) -
válasz
chris0000
üzenetére
Most csak viccelsz? Az hogy a saját bankodat megkeresed a listában és ahhoz a bankhoz lesz egy Trustpay számla ami a Paypalhez kötödik. Így bankon belüli utalással megy a pénz. Tehát OTP számláról OTP számlára, nem pedig OTP számláról a Paypal Unicredit számlájára, mert az már bankon kívüli utalás.
A saját bankon belüli utalásra, hogy arra asszociálsz, hogy be kell menni a bankba? Nem láttál még a bankszámla kivonatodon bankon belüli utalás sort? -
chris0000
őstag
egyenlegfeltöltésnél az 1ik opció az "Add funds to your account instantly választása", amikor a saját bankon belüli utalással, rövid időn belül (2 perc- 1 óra) töltjük fel a Paypal egyenleget.
mit kell érteni a "saját bankon belüli utalásra" ,személyesen a bankban intézem a feltöltést?
thx. -
chris0000
őstag
az normális ha nem állítottam be direkt bank accountot csak 1 hitelkártyát adtam a paypalhoz,de 1 mostani top-upos feltöltés után automaitikusan hozzáadta a számlaszámomat?eddig 80%-os volt a profilom mostmár 100,de a franc se kérte,h adja hozzá.vagy a top-upos fdeltöltésnél mostmár ez automatikus ha nem lenne még hozzáadva?gondolom úgy tudta hozzáadni,h utalást kezdeményeztem arról a számlaszámról a net bankon keressztül a top-up miatt.
thx. -
lilp
tag
bena angollal es eletem elso paypalos benazasaval kerdeznem, hogy itt mi a lenyeg.
ha nem valaszol harmadikaig az elado, akkor mi lesz?keresot hasznaltam, de nincs sok konkretum sajnos.
(40.000 huf a tet)
-
cidalain
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nekem korabban ezt irtak masholn ezalapjan ment.
Főoldal: Preapproved payments -> Set Available Funding Sources-> Conversion Options-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
Mondjuk a preapproved paymentset a fooldalon vagy 5 percig kerestem, aztan rajottem hogy tobb fooldal van
vagy hogyan hivjak. Ha az megvan, akkor pofonegyszeru. -
Ciccuka
veterán
válasz
Suineg
üzenetére
Kérdés: Ezen az új Paypal felületen nem találom az átváltási árfolyamot? Hol tudom a Paypal egyenlegen lévő devizákat konvertálni?
Válasz:
Belépsz
PayPal balance-ra katt
Manage currencies-kattÉs utána mit kell kattintani, mi mit jelent? De én azt akarom állítani, hogy a paypal helyett a bank váltson. Jól összekevertek ezek a marhák mindent.
Hol lehet megnézni, hogy a paypal mennyiért vált most?
-
Ciccuka
veterán
Az új paypal-nál hol lehet állítani, hogy mi váltson (eltűnt ez az opció)?
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Van valakinek szuksege PayPal egyenlegre?
Erkezett egy befizetes a szamlamra, azonban az hetfoig nem er el a bankszamlamig, nekem viszont szuksegem lenne ra ma.
Az lenne a biznisz, hogy at kellene valtani 20.000 forintot nekem KP-ra, en pedig elkuldok 25.000-t PayPalon a szivessegert cserebe.
Pesten vagyok, szvsz az lenne a legegyszerubb ha osszefutunk valahol a belvarosban es ott intezzuk a tranzakciot.
Koszi!

-
Lesli16
csendes tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy nem sikerül belépnem a Paypal-re.
Az elfelejtett jelszó visszaállításával próbálkoztam már, de két hibába ütköztem:
- ha mail-ben kérem, akkor az ellenőrző kód megadását követően két biztonsági kérdésre kéri tőlem a választ (na én nem is emlékszem, hogy valaha ilyet állítottam volna be...)
- telefonon keresztül nem tudom kérni, mert valami olyan szám van beállítva, ami sosem volt az enyém (csak következtetni tudok erre, a megjelenített 4 db számjegyből. Nos azok közül egyik sincsen benne se a mostani, se a régi telefonszámomban)
Emiatt a következő kérdéseim lennének:
- van-e lehetőség arra, hogy ne a biztonsági kérdésre kelljen válaszolnon, hanem valami másra (pl. bankkártya számot megadni, vagy bármi mást)
- van-e valami telefonszámuk, amin be tudom magam azonosítani, majd azt követően belépni
- van-e bármi lehetőség arra, hogy kapjak egy új jelszót
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
válasz
germinator66
üzenetére
1 héten belül ha rendben van minden, kapsz értesítést is, de ha belépsz a Paypal fiókodba látni fogod.
-
germinator66
aktív tag
Mennyi idő alatt szokta jóváírni a PayPal a return shipping díjat? Küldenek valami értesítést róla?
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
A barátod nem kapott e-mailt előtte, hogy megváltozott a telefon száma, hogy megváltoztatta a jelszót? Egyáltalán a változásokról valamit? Ha vásárlási értesítést kapott, ezekről is mennie kell.
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget!
Barátom ma reggel hívott, hogy kapott paypal üzenetet, vásárlásról. Hajnalban, három óra körül! Be akartunk lépni, a paypal kiírja, hogy szokatlan tevékenységet észlelt, Budapest közeli belépést. Nyilván nem ő volt, vidéken lakunk. Meg kellene erősíteni a fiók védelmét, egy tovább gomb van, küldés szöveges üzenetben telefonra, vagy hívás. A telefonszám nem jó, azt írja, hogy nem a fiókhoz van rendelve, vagy valami ilyesmi!
Nem is lehet így tovább menni! Mi a teendő? Még a végén leszívják a bánkártyáját! Hogy tudunk továbblépni, jelszót váltani?
A Paypal küldött egy levelet, amiben ezt írja, de gondolom ez nem magyar vonal, igaz?
Ha segítségre van szüksége, vagy bármilyen kérdése van, hívjon minket a 00353 1 436 9111 , 8,00-4,30 GMT hétfőtől péntekig. Felhívjuk figyelmét, hogy üzemóra változhat ünnepnapokon.
Hálás lennék a segítségért! -
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Kérlek titeket segítségetek.
Ez micsoda, eladtam valamit és visszakérték a pénzt, a paypallon most -6050 ft van rajta.
A pénzt a mai nap utaltattam ki. Most visszakell fizessem a vásárlónak 6050ft ot , vagy 12ezer forintot?
Kikértem 6050 ft-ot de minuszba van az egyenlegem, amint visszutalom akkor 0 lesz vagy 6050?
Mit kell ebben a helyzetben csinálni?Elvileg az a 6050 ft azt megkapom, holnap vagy hétfőn, de ha azt visszatöltöm akkor mennyi pénz lesz a paypallon?
-
cidalain
veterán
Felteszek egy lama kerdest.
Paypalen a fiokomhoz hozzalinkeltem a bankkartyam. Tudok fizetni, minden ok.
Minek kell meg hozzaadni a fiokomhoz a bank accountot? Jepenleg nekem ez nincs hozzaadva. Miert jo ez nekem, miert adjam hozza? Vagy maradhat igy, eleg nekem a bankkartya link? -
torimpex
újonc
Létezik olyan, hogy PayPal bankkártya? Egy régebbi hozzászólásban olvastam róla, hogy rendelhető a PayPal számlához bankártya is. -
válasz
Melack
üzenetére
Mármint a Paypal egyenlegen lévő pénzt a saját bankszámlára? Igen, nincs költsége. Az egyenlegről akár a megérkezése után vissza lehet küldeni, bár annak nem sok értelme van. Azt vegyétek figyelembe, hogy a bankodtól is függ, hogy mikor jelenik meg a pénz a számlán. 2-5 banki munkanappal számoljatok.
De a pénz a Paypal egyenlegen nem kamatozik. -
válasz
chris0000
üzenetére
Nem változott csak a megnevezés .Évek óta a normál feltöltés több nap. Amire te gondolsz annak az volt a neve, hogy top-up instantly.
Most van a hagyományos utalás Top-up néven és van a gyors -ami régen a fenti néven futott- Add funds to your account instantly-ként. Az instantly a lényegi szó. -
chris0000
őstag
ez a top-upos 3-5 napos feltöltés most változott 2016-tól?
tavaly pár órán belül mindig rajta volt a pénz a paypal számlámon. (hétköznap) -
válasz
Mitírjakide?
üzenetére
Tehát a PayPal-lal fizetek, de a bankszámlámról vonja le a pénzt.
Nem, a bankkártyáról vonja.
Az alap séma az, hogy a Paypal egyenleg az elsődleges pénzforrás, ha ott van annyi ami kell, akkor onnan lesz fizetve, ha nem akkor a kártyáról.
Nézd meg a konverzió beállítást is, mert ha kártyával fizetsz, akkor jobban jársz, ha a banki árfolyammal vásárolsz, nem a Paypal által felszámolttal. -
Mitírjakide?
csendes tag
Én még annyit szeretnék kérdezni, hogyha ebayen akarom venni pl egy 500 Ft-os cuccot akkor muszáj hogy a PayPal-omon legyen az a pénz, vagy elég ha csak a bankkártyámon van? Tehát a PayPal-lal fizetek, de a bankszámlámról vonja le a pénzt.
-
chris0000
őstag
persze ezzel én is tisztában vagyok,csak annyi apróságra kell itt figyelni,mert ha nem máris gondba vagy.

de ahogy írtad,ha őket nem lehet ezzel megzavarni akkor nem lehet gond.
egyébként néztem a profilomban is úgy jelenik meg a nevem,h "vezetéknév-keresztnév"
ettől függetlenül bármilyen paypal-os ürlapot úgy kell kitölteni ahogy a paypal kéri."keresztnév-vezetéknév"
üdv.
-
válasz
Mitírjakide?
üzenetére
Pár hsz-el az előbb írtam, hogy mi a célszerű.
Holnap reggel az egyenlegeden az .....Instantlyval, Top-up-al legkorábban péntek.
Kártya nélkül is küldhettél volna pénzt az egyenlegre, nincs közük egymáshoz.
Mivel nem vártad meg a bankod könyvelését, a 400 Ft majd a kártyaszámládra megy vissza, ne várd a Paypal egyenlegen. -
Mitírjakide?
csendes tag
Ohh, de hülye vagyok...
Ott volt alatta valamilyen confirm menüpont, ott rákattintom, küldtek SMS-t és csak beírtam a kódot, és kész. Le is vonták a 400 Ft-ot. Nos, és akkor most tudok a bankszámlámról küldeni magamnak PayPal-ra mondjuk 500 Ft-ot? Van erre már lehetőség, vagy még nem? És ezt melyik menüpontban lehet? A Top Up-ban?Szerk.: Ja, és mikor kapom vissza azt a 400 Ft-ot? Azt majd valamikor visszautalják a bankszámlámra, vagy mi?
-
válasz
chris0000
üzenetére
Azért nem írtam arról ott, mert az az alap, hogy a Top-up esetén a Paypal a név egyezőséget várja el.
A név nincs fordítva, van vezetéknév és utónév, az angolok fordítva írják, de tudják hogy a magyaroknál melyik a keresztnév és melyik a családi név, őket ezzel nem lehet megzavarni.
Illetve nekünk is kell tudni, hogy a first name= keresztnév, last name = családi név. -
válasz
Mitírjakide?
üzenetére
Ha nincs confir vagy ilyesmi szöveg akkor talán jó. De annyit még tegyél meg ellenőrzésként, hogy a Bank accounts and cards-ra katt, alul az Old account view
My money menüpont
Debit and credit cards Update
Az Actions oszlopban nincs Paypal kódbeírás, csak Edit | Remove és a kártya Primary, akkor oké minden
Azért hagyjál a kártyán 800 Ft-ot, ha még is vonnának le később. -
válasz
germinator66
üzenetére
Nagyon bonyolult, mert miért nem akkor kérte, jelezte amikor a vásárlás történt, akkor arra fizethetett volna, mert az elkészült és elküldött számlában van a fizetési link.
Mivel már fizetett és a számlát utólag nem szoktuk kiállítani de te mégis akarsz neki adni valamit akkor:Belépsz a Paypal-re
Send & Request Payments
Create and manage invoices
Create an Invoice
Kitöltöd az adatokat
DE figyelj, nehogy a Send-re kattints, mert akkor megy neki egy fizetendő számla.
Alul Preview, majd a megjelenő oldalon Print, ott PDF-be "nyomtatni" és ezt küld el neki az e-mail címére.
Utána kattints a Paypal szövegre a menüsorba és nem tárolja el az adatokat. -
Mitírjakide?
csendes tag
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66
üzenetére
Erre valaki...?

-
chris0000
őstag
de jó,h a top-up-ot is változtatták.
Beneficiary name
Bank
Bankszámlaszám
Transfer IDaz utolsó kettő 1értelmű,h hova kell másolni a megadott adatokat az utalásnál,de a kedvezményezett nevéhez melyiket kell másolni Beneficiary name vagy Bank?
ráadásul a paypalos account név meg kell,h 1ezzen a bankszámlámnál megadott névvel,tehát keresztnév-vezetéknév,de ugye nálunk nem így van,hanem pont fordítva.most,h megy ez a top-up?
help!
thx. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kivancsi leszek.

Köszönöm a választ!