Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maj-viktor
üzenetére
Valójában én is meglepődtem, mert a céges oldalak nem szoktak ilyen drágák lenni, vagy a "céges" eBay oldalak nem szoktak ilyen olcsók lenni.
Valószínűleg egy viszont eladó aki használhatja a nevüket és ő nagyker áron kapja és csak kicsi haszon kulccsal dolgozik. Talán. -
maj-viktor
őstag
Visszakerestem borítékot, mely tőle jött.. ebay sinceritytrading...
Calvin Choi
Suite C, 57/F, Tower 2, Island Resort, 28 Siu Sai Wan Road, Chai Wan, Hong KongSzal az az oldal valami "kamu"!? Mert én pl. nem is tudtam, hogy van oldala... csak az ebay shopot... és az oldalon tényleg minden gyakorlatilag dupla áron van... azt az ebay-nek még jutalékot is kell fizetnie... szal!
-
huan
őstag
Csak én nem tudok belépni a fiókomba 3.napja? Az sms-belépés aktiválva de nem kéri az sms-kódot, nem mozdul a belépő oldalról és nem a jelszó rossz.

-
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
Ha feltöltöttem a számlámat, utána már tudok bármelyik külföldi oldalon vásárolni?
Igen
A kiszállítási címnek ugyanannak kell lennie, mint amit a PayPal fióknál megadtam?
Nem, de van olyan webshop ahol egyezni kell a náluk megadott szállítási címnek a Paypal-n lévővel
Viszont vehetsz fel több címet is. A fix amit megadtál a regisztrációnál, ami célszerű ha megegyezik a bankodnál megadottal, és vehetsz fel + címeket a szállításhoz, ha nem az alap címre akar küldetni.
Ha sikerült a vásárlás, a bank küld értesítést, vagy csak a PayPal?
Természetesen mindkettő küld, ha kártyával fizetsz. Kapsz értesítést a a kártyás vásárlásról, ahogy a bankodnál a szerződés szerint megegyeztettek, majd könyveli ahogy szokta.
A Paypal-től kapsz egy konkrét visszaigazolást e-mailben ami tartalmazza, hogy mit, mennyiért és kitől vettél. -
válasz
janaman01
üzenetére
Most hogy írod nézem a címeket, hát nem is tudom mit gondoljak. Illetve van elképzelésem.
eBay-s
Calvin Choi
Suite C, 57/F, Tower 2, Island Resort, 28 Siu Sai Wan Road, Chai Wan, Hong KongSincerity-Trading
Suite B2, 7/F, Cheung Yik Industrial Building, 12 On Yip Street, Chai Wan, Hong Kong -
nagy@gmx.com
tag
Ha feltöltöttem a számlámat, utána már tudok bármelyik külföldi oldalon vásárolni?
A kiszállítási címnek ugyanannak kell lennie, mint amit a PayPal fióknál megadtam?
Ha sikerült a vásárlás, a bank küld értesítést, vagy csak a PayPal?
Bocsi a túl egyszerű kérdésekért, de nem volt még fiókom, nem tudom hogy megy.
Köszönöm! -
válasz
janaman01
üzenetére
Nem mert itt is ezt írják: We provide lifetime warranty for flash memory. Please contact local manufacture maintenance center for repair if it stops working. Or, you can choose to send the item back to us for repair; we will send a replacement to you immediately.
Contact seller, Other és üzenet, hogy meghibásodott, küldenéd és jó lesz-e ez a cím:
Calvin Choi
Suite C, 57/F, Tower 2, Island Resort
28 Siu Sai Wan Road,
Chai Wan,
Hong Kong -
válasz
janaman01
üzenetére
Konkrétan hol vetted? A saját oldalukon vagy eBay-n? Esetleg link.
A saját webshopjuknál ezt írják:
Warranty
We provide lifetime warranty for flash memory. Other products also carry warranty against manufacturer’s defects. Please contact local manufacture maintenance center for repair if it stops working. Or, you can choose to send the item back to us for repair; we will send a replacement to you as soon as we can.
A visszaküldési oldal így néz ki, erre válaszul megírják, hogy hova legyen küldve -
válasz
janaman01
üzenetére
Azt gondoltam hogy válaszoltam.
Röviden: nem vonatkozik.
De próbálkozhatsz. Csak értelmetlen, ha nem használod az eladó által biztosított garanciális lehetőségeket.Te garanciás védelmet hiányolsz. Az nincs a 180 nap dispute indítási lehetőségek közt.
Nézd meg mire vonatkozik és miként a 180 nap. Én találtam eddig ilyen lehetőséget a felsorolásban.
Link
13. Protection for Buyers.
13.1 Types of Problems Covered. PayPal Purchase Protection (also known as PayPal Buyer Protection) helps you if you encounter either of these problems:
You did not receive the item you paid for with PayPal – “Item Not Received” (INR), or
You received an item you paid for with PayPal but it is “Significantly Not as Described” (SNAD) (as described below)Az INR-t hagyjuk, mert megérkezett A nem felel meg a leírásnak (SNAD) az pedig nem a 179. napon derül ki.
An item is “Significantly Not as Described” if it is materially different from what the Seller described in the item listing. Here are some examples:
You received a completely different item. For example, you purchased a book and received a DVD or an empty box.
The condition of the item was misrepresented. For example, the description when you bought the item said “new” and the item was used.
The item was advertised as authentic but is not authentic.
The item is missing major parts or features which were not disclosed in its description when you bought the item.
You purchased three items from a Seller but only received two.
The item was damaged during shipment.An item is not Significantly Not as Described if it is materially similar to the Seller’s item listing description. Here are some examples:
The defect in the item was correctly described by the Seller.
The item was properly described but you didn't want it after you received it.
The item was properly described but did not meet your expectations.
The item has minor scratches and was listed as used condition. -
válasz
tahepa
üzenetére
El sem jut a számládig a pénz, az a kártyához tartozó számlára menne, de nem tud.
Nekem is csak a számlán maradt pénz küldték át.
Nézd én leírtam, hogyan tudtam egy ugyanilyen problémát megoldani, ha te az ügyintézőre bízod és várod, akkor úgy legyen. A 30 napba belefér a 15 napos megszűnés. -
válasz
tahepa
üzenetére
Menjél be a régi bankodba a megfelelő kinyomtatott anyagokkal, kerestesd meg, 30 napig a bejövő deviza tételek számlán dekkol, mert nem tudják könyvelni, majd visszaküldik oda ahonnan jött. A Paypal csak átjáró oda-vissza, máshogy nem tudsz hozzáférni.
A régi számlám CIB és új számlám Erste közt nekem így oldották meg az ugyanilyen problémát. -
tahepa
senior tag
Megszüntettem az FHB számlámat , Visa kártyámat leadtam..ezek voltak társítva a pp számlámhoz de közben nyitottam egy Erste számlát és van új VISA kártyám is amit sikeresen társítottam a pp számlámhoz.
A probleam : kozben lett refundom az egyik shoptól de azt még a régi kártyámmal fizettem (pp)
de az már nincs. Hova fog érkezni a refund ? A még megszünés alatt álló ( kb.15 nap) vagy majd az új számlámra? Vagy marad a pp számlán ? Vagy megy vissza a shopnak mivel már a régi kártya nem aktív ?Nem nagy pénzről van szó de azért érdekel. -
válasz
janaman01
üzenetére
Már néhányszor utaltam, ha van a kereskedőnek saját vásárlói védelme, garanciája akkor az mindig elsődleges a Paypal vásárlói védelmével. De a te problémás, nem az hogy nem érkezett meg, nem az hogy nem jót kaptál, hanem garancia.
Mégis melyik indokot akartad alkalmazni? -
-
janaman01
addikt
sinceritytrading től vettem kb 3 hónapja egy memóriakártyát ami a mai nappal megadta magát h2test is igazolta ezt...most felmentem paypalra hogy inditsak valamit de azt irja hogy 30 napig élt a védelem..
kérdés . nem úgy volt van hogy 180 napig véd a paypal ? -
válasz
neil_mullen
üzenetére
Néha én is elfelejtem a kártyát feltölteni.Ilyenkor jön az olyan értesítés amit te is kaptál vissza kerülök az eBay-re és mivel Buy It now-os a hirdetés újból fizetni kell.
Zárolást a bankon keresztül próbáld feloldani, de ha teszel pénzt a kártyára és kifizeted, akkor valamikor szó nélkül felszabadítják a pénzt. Ez nem került ki a bankodból. -
Nem hiszem hogy csaló webshop.
Itt olvashatod azt amit ők vállalnak, ez az elsődleges ha gondod van. Ha velük nem jutsz egyezségre akkor fordulhatsz a Paypal-hez. Általában mindig a kereskedővel egyezkedsz, nem a bankkal, ami a pénzt biztosította.
A bizalmatlanságtól nem véd senki.
Általánosságban, ha a webshopnak nincs vásárlóvédelme.(A te estedben van)
A Paypal vásárlói védelme a meg nem érkezett termékre (akkor visszakapod a vételárat), a hibásan érkezett termékre is vonatkozik. Az utóbbi esetben neked vissza kell küldened és ha a kereskedő átvette, akkor kapod vissza a pénzed. Ha abban egyeztek meg a kereskedővel, hogy újból elküldi, akkor az átvétel után kell neki elküldeni az újat.Ha tőlük rendelsz figyelj erre:
PayPal
You can complete your payment using your PayPal account, we only ship products to Billing address( the address showing at paypal transaction details page)Arra a címre szállít ami a Paypal-n van megadva. Ha amire szállítanák nincs megadva a Paypal-n akkor vedd fel, illetve a Spemall-nál a Paypal-n lévő cím legyen beírva.
-
válasz
neil_mullen
üzenetére
My eBay: Purchase history Az lenne a legelső bejegyzés, azután van az Orders.
Akkor ha nincs, nem vásároltál semmit. Így sem az eBay, sem a Paypal nem tud neked információt, segítséget adni.
A bankodnak kell a zárolást feloldani, de majd azt fogják mondani, hogy a kereskedőtől kell valami, hogy nem vásároltál és akkor feloldják.De mi volt a linkje amit megszerettél volna venni.
-
Qmi
tag
Sziasztok. Spemall.com-ról készülök telefont vásárolni PayPal-on kersztül. Csak nem egészen értem hogy hogyan tud a PayPal megvédeni egy esetleges csalással szemben? (Ígérgetések, Soha meg nem érkező csomag, etc.)
-
válasz
neil_mullen
üzenetére
Ezt írtad: tegnap este vásároltam ebay-en,
Belépsz az eBay-re és az amit "megvettél" nincs a My eBay: Purchase history Orders-részén és nincs az Unpaid items és a Canceled items részeknél sem?A három közül valamelyiknél ott kell lennie!
-
válasz
neil_mullen
üzenetére
Mit látsz az eBay-n? Ki van fizetve vagy a nem fizetett tételek közt van? Ott kellene kezdened.
-
válasz
neil_mullen
üzenetére
Ha nincs elég pénzed, akkor a banki rendszer persze megpróbálja zárolni az összeget, ha nincs annyi a Paypal felé jelzi ezt és nem lesz vásárlásod, nem a Paypal zárol!
a paypal fiókomban sincs semmi róla Nem vásároltál, miért is lenne? -
AtHoS
nagyúr
válasz
neil_mullen
üzenetére
"kártya/bankom nem engedi"
Telefon a bank ügyfélszolgálatára?
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! tegnap este vásároltam ebay-en és nem sikerült kifizetni paypallal, de a pénzt lefoglalta a kártyámon. azzal az üzenettel dobott vissza hogy a kártya/bankom nem engedi... a paypal fiókomban sincs semmi róla, ilyenkor mit lehet tenni?

-
Én ezt találtam, nem mindig használható a Paypal
Azokban az országokban, ahol az iTunes Store csak alkalmazásokat értékesít, az elfogadott fizetési módok közé a Visa, a MasterCard és az American Express tartozik. Egyéb fizetési módokat nem fogadunk el – például ajándékkártyát, áruházi egyenleget, havi zsebpénzt vagy PayPal-fizetést. -
válasz
bandigyerek
üzenetére
Semmit, egy idő után nem látszik majd.
Ha nem akarod látni már most sem, akkor More actions, Hide order -
bandigyerek
senior tag
Lenne egy kérdésem. Egy ideje az "Unpaid" résznél van egy tételem, amit nem tudom, hogy hová tegyek.
A történet: Rendeltem egy Ilyen készséget:
A csókák elküldték, megkaptam, csak éppen köze nem volt ahhoz, amit rendeltem. Mivel nem szoktam sűrűn ebay-on vásárolni, és akkor sem volt gondom,így az értékelésnél szépen kaptak egy negatívot, meg egy-egy csillagot mindenre. Kivéve a csomagolás, mert az ötös. Másnap jött a hajajj, hogy akkor most mi legyen, visszautalják-e a pénzt, mert nekik nagyon kéne az a pozitív, különben éhen hal a család. Írtam, hogy -oké, de a vissza postát felejtse el, mert annak az árán hármat lehet venni. Erre már nem írt semmit, jött a refund, és ennyi. Azóta itt díszeleg a meg nem kapott, kifizetett, pénzvisszatérített áru az Unpaidnál.
Mi a frászkarikát kezdjek vele? Tipp? -
Nem egészen értem amit írsz.
A bankszámlát nem muszáj hozzáadni, nyugodtan lehetsz 80%-os.
Az account number lenne a bankszámlád száma.
Bankkártyát adtál hozzá?
iTunes-n mivel akartál fizetni? USA pénz forrást hiányol
De ezt olvastad: Az iTunes Store csak az Amerikai Egyesült Államok 13 évet betöltött lakosai számára vehető igénybe. -
Möhe
addikt
Üdv.
Ma regisztráltam, de csak 80%ban vagyok készen.
Emailben ezt kaptam: [link]A visszaigazoló számsort hova kell írni? Mert sehol nem kérte....
Az account nuber helyére mit kell írni?köszönöm

szerk: iTunes ezt dobja a Paypal igazolásra:
Error Detected:
This recipient requires that you have a valid funding source from United States in order to complete this transaction. -
Lackki
őstag
Paypal van lehalva. Nem érkeznek meg a pénzek másnak sem
-
rostiron
őstag
válasz
shield
üzenetére
Üdv.
Vásároltam az e-bay-en, és korábban szinte mindig egy időben megjött az email az e-bay től és a paypal -tól is.
Most viszont a paypal-tól nem jött meg. A kártyáról eltűnt a pénz.
Annyi bibi volt hogy a paypal belépéshez az sms csak másodikra jött meg, de aztán látszólag minden ok volt.
Mégis elronthattam valamit ?? Vagy a paypal-al van valami gond ?? -
Dilikutya
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Nem. A PayPal-t cCsak használtam, semmit sem állítottam benne régóta. Igaz, nem vásároltam egy ideje már, talán idén még egyszer sem.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Azon a linken működik, napok óta be tudok lépni, küldi automatán az SMS-t, megjavították.
-
-
Dilikutya
félisten
Miért nem enged be a PayPal? A jelszó 100%, hogy jó volt, de engedte megváltoztatni, és úgy se enged be.
-
válasz
szp389
üzenetére
Nem tudom mikor vetted észre, de várj legalább 1 napot és utána próbáld meg. A kártya saját magától nem törlődik, főleg, ha még nem járt le. Biztonság kedvéért változtass jelszót és biztonsági kérdéseket. Nézz körül az e-mailjeid közt, mert a törlésről mennie kell e-mailnek.
PayPal (service@intl.paypal.com) címről Your card has been removed from your PayPal account témával. -
szp389
csendes tag
Hello! Köszönöm a segítséged, megnéztem az alap fiókom, ahogy leírtad, de ott is törlődött a kártya. Nem is értem hogy hogyan és miért? Megpróbáltam újra hozzáadni és ezt a hibaüzenetet kaptam: "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue." Nemértem mi lehet a probélma, eddig hibátlanul használtam ezt a kártyát.
-
szp389
csendes tag
Sziasztok! Paypal számlámhoz eddig két kártya volt hozzáadva egy VISA és egy Mastercard, de a Mastercard valamiért törlődött, nem is értem, hogy hogy? Újra hozzá szeretném adni, de az alábbi hibaüzenetet kapom: "This card is not accepted. Please use a different card." Szerintetek mi lehet a probléma?
-
cidalain
veterán
Paypal adathalászós leveleket fogtam ma reggel az emaileim között
Tárgy: Your account is on hold
Küldő: PayPal <support@pinpal.com>
Az üzetentben egy gomb, hogy erősítsed meg a személyes adataidat.K A M U !
-
peestike
senior tag
köszönöm a választ!
már az utolsó résznél tartok, vagyis claim megnyitva, írtam reagálást, tegnap írt vissza az eladó, partial refund lenne, 22,52 usd-ről, erre bekínált 6 usd-t, nem fogadtam el. remélem nem kérnek be semmit, próbáltam szájbarágós lenni.
kíváncsi leszek ki részére dönt a paypal.... -
válasz
peestike
üzenetére
Ha claimre emeld a vitát, az eladónak 10 napja van reagálni rá, tehát az mindenképp el fog telni, ha nem reagál valamit, ebben az esetben viszont a Paypal a javadra dönt.
Ha válaszol akkor általában 48 órán belül döntés születik a válasz megérkezésének idejétől számítva.
Mivel 30 nap a claim ideje, ami +30 nappal meghosszabbítható, ha bonyolult, még beleférnek + információk bekérései (amire 7 napon belül kell válaszolni) a felektől és akkor hosszabb időbe telik. -
peestike
senior tag
lehet azt tudni, hogy claim esetében kb mennyi az átlag idő paypal-el?
ki szokták várni a vége dátumot?
most nekem április 13-at ír, de több éve volt ilyenem, akkor, úgy emlékszem nem volt azért egy hónap a dolog... köszönöm! -
válasz
maj-viktor
üzenetére
Most tényleg személyeskedni akarsz? Mi az hogy nem érti az egyszerűbb ember? Nem értelmetlenül írom, magyarul, a nyelv megfelelő szóhasználatával. Rajtad kívül senki sem reklamált hogy nem érti.
Akkor ha jól értem, amikor te leírod ugyanazt amit én, akkor te az egyszerűbb emberek nyelvezetére fordítod, hogy megértsék. Rendben.
De amikor nem írok valamiről, azt nem kell nekem tulajdonítani. Lásd ez a hsz első 3 sora.
Lapozzunk. -
maj-viktor
őstag
Ugyanarról beszélünk, csak te bonyolultabban írod le, és az egyszerű ember, aki idetéved nem érti...
A fizetéshez BANKKÁRTYA és annak a "száma" kell (4x4x4x4 szám)
pl.: 5321 8089 2470 9948
(ami igen háttérben egy bankszámla tartozik, azon van egyenleg, arra megy a terhelés a "bankkártyától - termináltól")A paypaltól való pénzkifizetshez - withdraw-hoz meg a konkrét SZÁMLASZÁM kell 8x8x8 szám pl. 1177305 - 08649713 - 00000000
(ami igen, az alszámla nem jó kifizetéskor, csak a főszámla
-
válasz
maj-viktor
üzenetére
Hol a francban olvastad ezt az én hozzászólásomban?
De kine találd már nekem, hogy a Webkártyás számlával nem fizethetek, mint hozzácsatolt kártya, amikor 5éve így van és így használom mindennaposan!Kártyával fizetsz aminek van egy háttérszámlája. És légy szíves olvasd el mit írtam, a lényeget még ki is vastagítottam.
Azok a számlák amelyek direkt kártyához kötődnek, nem adhatók hozzá ahhoz a funkcióhoz, amit a Withdraw esetén használunk.
És nagyon nem szeretem többször elmagyarázni a dolgokat.
Az egyenlegről pénzkiküldés, Withdraw csak a fő számlára mehet, ahova a járandóságait kapja és arról utal az ember különböző helyekre. Erről írtam, kibővítve hogy nem lehet kártyás számla. Hol olvastál vásárlásról a fenti mondatban?
Ez esetben kimaradt a konkrét tény. Ne tulajdoníts nekem olyan dolgot amit én nem írtam. -
maj-viktor
őstag
Nem beszéltem másról... ha elolvasod!
Beszéltem a kártya hozzáadásról... WebKártya...
És a PayPal egyenleg pénz kivételről.. Withdraw, hogy az nem mehet az alszámlára...(azaz a "technikai Webkártyára") csak a főszámlára...De kine találd már nekem, hogy a Webkártyás számlával nem fizethetek, mint hozzácsatolt kártya, amikor 5éve így van és így használom mindennaposan!
Az OTP-s 400 Ft látszik is az előző kommentemben, hogy a közleményben 2016.03.13.-ai dátum jegyzés van... de én azt a számlatörténetben csak 2016.03.16.-án láttam... (bár itt volt egy 3napos munkaszünet... ünnep és így banki forgalom is "zárva volt") és így is "csak" 3nap kellett, szal 2-3nap a reális, hogy a számlatörténetben megjelenjen a 400 Ft és a közleményben a 4jegyű kód!
Amit én is sikeresen beregeltem most újra... a lejárt kártyás izém, amit korábban írtam, és ma sikeresen ki is fizettem ebay-en, amit nem tudtam...

Látszik, amit márc 12-14.-én próbáltam fizetni Denied, amit meg most 16.-án, az ok és rendben van minden...Én nem beszéltem - beszélek feltételezésekről... konkrét tényekről és tapasztalatokról írok-írtam eddig is!
-
Schimi070
csendes tag
válasz
shield
üzenetére
Kb. 2 hónapja készítettem paypal-t Otp netszámlám van hozzá webkártya, külön számlaszámmal, ahogy hozzáadtam paypal-hoz a webkátyát fél óra nem kellett jött az sms 400ft. terhelésről és megjött az sms-ben a 4 jegyű kód is, de neten a webkártya számlán is látható volt a 4 szám.
-
-
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
Tippek:
A Paypal fiók adatainak elérése:
Bankkártya(-ák) alatt
You can update them in your Wallet.
Alul: Old account view
Akkor előkerül a My Profile normális oldala.
Azon az oldalon bal oldalt a 3. menüpont
My settings
első sor Account type végén Close account -
válasz
shield
üzenetére
Az a kód már nem fog élni. Lépj be a PP-be és kérd újra a kódot, ha még lehet.
Nem kell szidnod őket, bár nem kedvelem, de tényleg 3 napon belül könyveli a Paypal tranzakciókat. Valami más probléma van a háttérben, ahhoz hogy sikeres legyen egy kártyahozzáadás kezdése előtt legalább 800 Ft-nak kell lenni a kártyán. -
válasz
cidalain
üzenetére
Ha már nincsenek limitjeid, akkor valószínűleg nincs szükség a limitek eltörlésére.
De kártyát is adtál hozzá?
És sokadjára is leírom, nem az SMS-ben a zárolásról megkapott üzenet alapján dolgozzatok már, lehet, de nem az a normális módja a kártyahozzáadás folyamatának.
Ez csak egy sürgősségi "opció" és ez esetben nem a Paypal egyenlgen írodik jóvá a 400 Ft, hanem a kártyaszámlára kerül vissza. Ez olyan mintha téves levonás lett volna.
Eddig mindig tudtam vásárolni a kártyával, míg nem jött meg a Paypal limit felszabadítási kód. -
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
Lehet törölni.
A pénzt, ha adtál hozzá saját számlát -bár azt írtad, hogy nincs- a törlés előtt Withdraw-al kiküldheted, de utána én azért várnék addig, amíg a bankszámlán megjelenik a pénz és csak akkor törölném a PP fiókot. -
válasz
shield
üzenetére
Valami nem stimmel az OTP a kártyás tranzakciókat maximum 3 napon belül könyveli. Ha március 3-án lett elindítva a a kártya 400 Ft-os "konfirmációja" akkor a bankodnak legkésőbb 7-én könyvelni kellett volna.
Előjegyzett kártyaforgalmak-nál a 400 Ft-os tételnek mi a terhelési dátuma? -
Kérek mindenkit, hogy ne elméleteket, hanem valós tényeket osszon meg segítségként. Már én is kezdem elveszíteni a fonalat.
No nem az én bejegyzéseim közt.
Új embereknek meg javaslom az Összefoglalóban is körbenézni. -
válasz
maj-viktor
üzenetére
Légy szíves nem beszélj félre.
Azok a számlák amelyek direkt kártyához kötődnek, nem adhatók hozzá ahhoz a funkcióhoz, amit a Withdraw esetén használunk
Te teljesen másról beszélsz. Ráadásul később meg indoklod azt amit én mondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Tesla topik
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest