Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Van egy paypal fiókom, régebben volt hozzárendelve bankkártya is de időközben megszüntettem a bankszámlámat. Van-e lehetőség átutalással pénzt rátölteni?
-
válasz
Strangerpro
üzenetére
Ne komolytalankodjál már, azért adjuk meg a Paypal-nek a kártya adatainkat, hogy egy e-mail címmel tudjunk fizetni, jó árfolyamon és hogy ne keringjenek a kártya adataink az Internet drótjain.
Minden fizetésnél, pénzfelvételnél megadod a kártya adataidat, ott hamarabb le tudnak nyúlni belőle.
Nem azért adjuk a fiókhoz mert hülyék vagyunk és azt szeretnénk hogy ellopják a pénzünket.Van nekik, de nehogy rábeszéljenek a Maestro-ra, még mindig kint van az oldalukon, hogy nem mindenhol fogadják el.
-
Strangerpro
tag
-
válasz
Strangerpro
üzenetére
Nem tudom milyen középárfolyamról írsz egy vásárlás esetén, mert a bankok 95%-a -bár lehet, hogy tied így számol- nem ez alapján terhelik a számládat.
Ma ha Visa kártyával fizettél volna, ezzel az árfolyammal továbbította volna a bankodba a vásárlás összegét.1.00 United States Dollar = 288.40 Hungarian Forint.
A Paypal a vásárlást 301 HUF-al számolja ma.
Az egyenlkegen forint dollárra váltva 296 Ft 1 $.
Mi a 315 Ft?Annyiszor leírtuk, hogy ha kártyát rendel valaki a Paypal fiókjához 10-14 Ft-al is jobban jár
-
Strangerpro
tag
Sziasztok
Ma vasaroltam Ebay-en PayPal-al a mai dollar kozeparfolyam 288Ft, de a PayPal 315Ft be valtotta at! Azon gondolkoztam jobban jartam volna ha a Visa kartyaval vasaroltam volna??
Udv
-
-
laleeee
őstag
Múlthét szerde este refundoltak nekem 71 eurót. még mindig nem jött meg . Létezik,hogy ennyi ideig tart ?
-
pentium4
senior tag
sziasztok!
Mióta van az hogy ami a balance-odon van pénz nem lehet balance konverziót csinálni???
Mindezt ugye azért, mert ha a paypal váltja fizetés előtt az roszabb árfolyamon történik mint ha én átváltom a balance-on.
tud erről valaki valamit?P4
-
Van eBay topic is, ott is vannak hasznos információk.
Mindkét topic oldalának tetején ha a Összefoglaló kinyitása ▼-ra kattintasz vannak + információk, tanulmányozd át őket.
A vásárlások utáni vám és áfa fizetéssel kapcsolatban itt olvashatsz.
Azt hogy ezt eldöntsék, ez esetben is kérhetik a vételár igazolását: vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény. Nem kell parázni.Ha 22€ (6000 Ft) érték felett vásárolsz -szállítási költséggel együtt számolandó-, akkor a Forint értékhez adj 27%-ot, mivel általában a Postával rendezzük a vámeljárást az ő 2000 Ft-os eljárási költségét és így kalkuláld, hogy megéri-e neked. Ha esetleg ez a két tétel elmaradna, amikor megérkezik, akkor örülj neki
, de ne reklamálj. 
Az eBay-n történő vásárlásnál akkor beszélgetünk az eladóval, ha valami nem egyértelmű, ezeket nem a megvétel után kell tisztázni.
Ha nem licitálással vásárolsz,akkor elég a Buy It Now gombra kattintani.ferke72-t kiegészíteném azzal, ha megveszel valami, akkor ha 45 percen belül kéred a vásárlás törlését, azt az eladó köteles elfogadni. Utána is van lehetőség kérni, de annak a kérésnek elfogadása az eladón múlik, általában elfogadja, mert nem tudja kényszeríteni a vevőt a kifizetésre.
-
ferke72
aktív tag
-
rőlyy
csendes tag
sziasztok. regisztráltam a paypalre majd az ebayre. kezdő vagyok még és sajna nagyon gyatra az angolom. próbaként vásároltam egy 300ft-os dolgot,rendben le is vonták a számlámról. kérdésem az lenne, ha vásárlok valamit,kell az eladóval beszélgetnem vagy elég csak rányomnom a vásárlásra? a vámra lennék még kíváncsi,hogy hogy működik és milyen értékhatártól van. esetleg mire érdemes még figyelni? előre is köszönöm!
-
válasz
TomiTheHero
üzenetére
Az egészben az a vicc, hogy sem a bank, sem a Paypal nem tudja megmondani, hogy mi a probléma. Egyszer csak bekattan a kártya.

A Mastercard meg hallgat, mert a Maestro-t is ő kezeli. Nem is értem, hogy ezt a fajta kártyát minek találták ki, ha van a másik. Az igazi Mastercard és a Maestro közti különbség lehet a titok nyitja. -
SOAD19
addikt
Hali!
Az összefoglalóban írva 'vagyon, hogy évi 12 alkalommal lehet visszaigényelni a visszaküldött termék szállítási költségét. Most ez, havi 1-et jelent, vagy egy hónapon belül lehet többször is élni vele, de 12 alkalom az évi mennyiség?
Köszi!
-
válasz
TomiTheHero
üzenetére
Ez évek óta fennálló probléma, mások is panaszkodnak itt is. Rapszódikus még ugyanannál az eladónál előfordul, hogy egyszer csak nem tudsz fizetni, később meg megint.
-
válasz
TomiTheHero
üzenetére
Maestro kártya probléma, van amikor nem lehet vele fizetni.
-
TomiTheHero
csendes tag
Sziasztok!
Kb decemberben fizettem utoljára PayPal fiókkal ebay-n és Steam-n, akkor minden rendben volt.
K&H-nál van számlám, Maestro kártyával. PP-n a kártya is hozzá volt rendelve, minden oké volt, tudtam vele azonnal fizetni is.
Mára viszont ha fizetni szeretnék vele PP-n keresztül, akkor nem enged. A bank elutasította a kártyám üzenetet kapok... A kártyát levettem, majd ismét vissza PP-n, le is vonták a 285Ft-ot, de fizetni ugyan úgy nem tudok. Mi változott K&H-nál? Valaki járt ugyan így? -
válasz
petyametyo
üzenetére
-
válasz
petyametyo
üzenetére
Persze, úgy értendő, amíg a zárolt tételek közt van.
Már amikor elolvastad azt, hogy majd levonnak 400 Ft-ot onnantól működött.
A konverzió beállításról ne felejtkezz meg. -
petyametyo
aktív tag
Akkor valószínűleg az történhetett, amit írsz, nem kaptam sms-t, de a bank oldalán láttam, hogy zárolták az összeget. A könyvelést 01.22. napra írják, de a tranzakció részletek lehet, hogy hamarabb látszottak, és én beírtam a kódot a Paypal-ra. Bocs, hogy ilyen nehézkes vagyok, de jól értem akkor, hogy a 400 Ft. a bankomnál vezetett számlán lesz könyvelve, és akkor most már használhatom a Paypal-t rendeléshez?

-
válasz
petyametyo
üzenetére
Akkor már nincs semmi problémád, a fiókod megerősített, verified = a 100%-os és a négy zöld pipával
A kártya hozzáadás anyagban is írtam:
Ha nem várjuk meg, hogy a bankunk a 400 Ft-os tranzakciót lekönyvelje (zárolva van még a számlán az ösz-szeg) de az SMS-ben megkapott kóddal érvényesítjük a kártyánkat, akkor a Paypal kiírása helyett, nem az egyenlegen lesz a 400 Ft 24 órán belül, hanem visszaterhelődik a kártyára (a számlájára) az én esetemben 3 nappal később.(CIB Bank és még ők gyorsak.)
Ha türelmesek vagyunk a banki könyveléssel, akkor persze az egyenlegen lesz 1 napon belül. -
petyametyo
aktív tag
Your profile is at 100 %, ha rákattintok, akkor mind a 4 zöld menü ki van pipálva. Azért keresem az egyenlegen a 400 Ft.-ot, mert korábban valahol azt láttam print screen-ben, hogy a sikeres reg. tán ez jelenik meg, és azt a verified státuszt sem találom sehol.
Azt ki kellene, hogy írja valahol, ugye? -
válasz
petyametyo
üzenetére
Ha belépsz akkor a a Köszönés alatt hány %-os a Your profile is at...? Ha erre a szövegre kattintasz akkor mit látsz?
Az egyenlegeden keresed a 400 Ft-ot? -
petyametyo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a következő problémámhoz:a Paypal regisztrációt követően sikeresen eljutottam odáig,hogy értesítettek arról, hogy a 400 Ft-ot 24 órán belül leemelik a bankszámlámról. Ez január 22-én meg is történt a bankom szerint. Sikeresen megtaláltam a PP négyjegyű kódot, beírtam a Paypal-on a megfelelő helyre, de azóta sem történt változás. Az egyenleg 0 Ft, és sajnos semmilyen felületen nem találom azt a bizonyos verified feliratot sem. Tudnátok abban segíteni, hogy esetleg mit kell még kitöltenem ahhoz, hogy végre működjön ez a rendszer, vagy hogy hol találom az esetleg kihagyott lépést?

-
Lacinet
csendes tag
Helló mindenkinek!
Mitől lehet az, hopgy az order státuszban, minden kattintással változik, az hogy mikor kapták meg az általam kifizetett osszeget? Payment : Credit card via PayPal Pay time : 01/25/2016 07:38:14 AM -
válasz
Oliverda
üzenetére
Mire gondoltál, arra irányult az első kérdés, de ez akkor tiszta.
Elolvastam, pénzbeli veszteség nem érte, a Paypal azonnal zárolt amikor tudomást szerzett róla és no comment.
ha bárhogy megszerzik a jelszavadat (pl. keylogerrel), már vihetik is a pénzedet. Röviden ez a lényeg.Egyetértek veled, de ez nem csak Paypal specifikus.
-
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Mi a lényeg?
A ....... és a biztonság. A pontok helyére annyi minden céget be lehet írni. Nem csak ezt.
Mert nem szép dolog hogy meghekkelték valaki Paypal fiókját, de azt nagyon elhallgatja, miként tudtak hozzáférni az azonosítóihoz. Csak úgy feltörték, de hogyan és csak az övét?
Biztos hogy a Paypal rendszerből szerezték meg az információkat? Erről általában nagyon hallgatnak az érintettek akiknek "feltörték" a fiókját.
Nem kívánok vitázni veled, mert már ezt átbeszéltük.
Véleményem szerint máshonnan szerezték meg az adatait és nem a Paypal-t törték fel.
Zárjuk le a Paypal fiókjainkat ezek után? Vagy mi legyen? 2009 óta használom nem törték fel, használom tovább.Köszi hogy megosztottad az információt, ilyenekhez vezethet ha nem a Paypal-től jövő üzeneteknek bedőlünk.
-
Oliverda
félisten
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
ha kártyával vásároltam és paypal az ahhoz kötött számláról vette le a vételárat, refund esetén is oda utalják vissza?
paypal számlán látom a tranzakciót mail is jött róla azonnal viszont egyenlegen nincs rajta.
Számlára hány munkanap alatt vezetik át ?
-
-
ludla
őstag
Sziasztok! Esetleg ez valós lehet vagy valami kamu adat megszerzés?
[link]
-
-
Nehezen olvasható, de mintha vásároltál volna is és azoknak is van 1 $-os próba terhelése, ami akkor szokott lenni, ha még nincs a hozzá rendelés végig víve és ellenőrizni kell a kártyaszámot.
Az utolsónál látszik a beírandó kód, ha azt most adod meg érvényesítésre, amíg zárolt, akkor nem a Paypal egyenlegen fog a 400 Ft jóváíródni, hanem visszakerül a kártyaszámlára, ha nem zárolt állapotban írod be, akkor megy az egyenlegre. Azt is visszakapod valamelyik módon. -
válasz
Lacinet
üzenetére
Azt hogy január 4-én adták fel, nem írtad, korai volt a rémület, a 25. nap is pénteken fog letelni.
Az hogy Kínából vásárolunk némi türelmet kíván, Nekem január 11-én érkezett meg egy csomag, amit 108 nappal előtte fizettem ki. 40 napig normális a szállítási idő, ha nem extra postával vetted meg. -
kóóó
aktív tag
Ezeket vette le, de akkor elv visszakapok mindent. Koszonom. 
-
Az 1 valamik nem sokára rendeződnek Ezt írtam, amikor elküldted az adatokat, akkor a kártyaszámot ellenőrzi, 1 $-nyi vagy nekem az Erste 1 Forint összeggel, zárolja a kártyán, majd nekem 15 mp után jött az SMS a sztornóról és hogy a kártya egyenléeg nem változott. 1*. Nézd meg, hogy a kártya tranzakcióknál most mennyi van a zároltak közt. A te bankod, lehet hogy pár nap múlva sztornózza, ezeket sosem vonja le a Paypal. így el sem veszítheted.
-
Lacinet
csendes tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Szia.
Azt nem tudom, hogy mikor kapták meg a pénzt mert nem találom az ever.... oldalán.
Order date : 12/30/2015 22:30:18 PM
Magyar idő szerint fizettem: Credit card via PayPal Pay time : 12/30/2015 22:37:40 PM
Magyar idő szerint csatoltam a szükséges dokumentumokat: 2015.12.31. 11:36
Magyar idő szerint hitelesítettem az adatokat: 2015.12.31 15:00
2016.01.04: Örömmel értesítenek, hogy a csomag elindult, hamarosan fogok kapni (1-2nap) egy követési számot a szállítmányozó cégtől.
2016.01.06: Megérkezett a tracking number.
2016.01.06: Érkezés kiviteli HUB (01:00)
2016.01.12. Indulás célország (AM 05:06)
2016.01.12. Szállítmánya megérkezett a postai szolgáltató a célországban, és fogják szállítani az elkövetkező napokban. PM 05:15)
Itt tartok. Nem az a problémám, hogy nincsen még a kezemben a csomag, hanem, hogy úgy néz ki, hogy megállt, ebben kértem a segítséget itt a kedves emberektől. -
Beni2360
félisten
válasz
Lacinet
üzenetére
Hát végig olvastam a kálváriádat,kaptál elég sok tanácsot de a számlálásod egy kicsit sántít.
2015.12.30.-án fizettem. A paypal számlám semmilyen tranzakciót nem mutat!
12.30.-án mikor fizettél a Kínai idő szerint.? lehet, hogy már munkaidő után?
Szerintem Jan.04.-én észlelte a számlán.
1: Akkor nézd meg az oldalon, hogy mikor kapták meg a pénzt,
2: Mikor adták postára, mert van pár nap a postázásra.
3: És innen lehet számolni az esetleges 25 munka napot.
Szerintem ennek februárban lesz a vége.
Ne izgulj. -
válasz
Janaboy
üzenetére
Oké, rendben.
Magyar kereskedőket is tudnák felhozni sajnos negatív példának, többel volt problémám, mint kínaival.
Egy még mindig élő gond, vettem egy műholdvevőt, nem volt jó, a kereskedő a 3 napon belüli cserével nem volt tisztába -szervizbe küldte-, miután jól összevesztem vele küldött egy másikat, vacak szoftverrel átnézve a rendszer információkat meglepődve láttam, hogy a processzor Arm7-es a Arm9 helyett, erre a típusra rákeresve más eladóknál, megerősítették hogy 9-es van benne. Akkor most ezek szerint át vagyok verve egy magyar kereskedő által. -
Lacinet
csendes tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Emberek.
Mint mondtam 9 nap adatgyűjtés előzte meg a rendelést. Ez nem egy védelem nélküli fizetés,hiszen a paypal küldött emailt,tehát szegről végről kapcsolatban áll az eladóval.
Az,hogy így rendeltem lehet felelőtlenség,de értsétek már meg,hogy vagy nem rendelek semmit,vagy így. Egyrészt kezdő vagyok,másrészt pedig szerencsétlen is valahol....
Eltelt 30 nap és a kártyáról nem hiányzik több pénz,mint amivel el lehet számolni. Ha bárki is visszaélne vele,már megtehette volna.... -
Janaboy
veterán
Nemi felreertes lehet akkor, en nem konkretan az adott oldalra ertettem, hanem altalaban a kinai webshopoknal nem ajanlott a vedelem nelkuli fizetes, szot sem ejtettem a bankkartya adatokkal valo visszaelesrol, nem is erre gondoltam, hanem arra, ugy nehezebb/korulmenyesebb a penz visszaszerzese, persze a paypal vedelme se mindenhato!
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Ennél nagyobb.... valamit már rég olvastam: úgy rendeltél, hogy direkt bankkártya adatokat adtál, a kínaiak ott vernek át ahol tudnak
Ez egy megalapozatlan kijelentés, mert egyrészt a Paypal adta a felület -védett- másrészt ez évek óta működő korrekt webáruház. Az hogy a szállítással van késlekedés, kínai vám, a szállító cég, a magyar vám, a magyar posta kapásból + 4 késedelmi forrás, amelyre az eladó nem igazán van hatással.
Meg egyébként sem a kínai kereskedőkre jellemző hogy bankkártya adatokkal visszaélnének, mert eleve valami komolyabb fizetési átjárót használnak. -
Lacinet
csendes tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Nem haragszom! Tökéletesen igazad van!-és bárki, aki hasonló véleményen van. A Bpost szerint Belgiumban van, de mivel nem TN. ezért lehetséges, hogy nem valós a track és a helye sem. Várok és kész.
Előtte gyűjtöttem infókat az oldalról, többek között itt is és az alapján döntöttem, hogy vásárolok.12.21.-én kijelöltem az árut, de 9 napig csak informálódtam. Mivel a kártyát nem tudtam hozzárendelni a paypal számlához (azóta sem), ezért gondoltam, hogy fizetek ahogyan tudok.12.30.-án rányomtam a fizetésre és meglepően tapasztaltam, hogy a paypaltól érkezett email. Gondoltam rendben van minden. Most is csak azért aggodalmaskodok, hogy 12-13 napja áll valahol, pedig másnak a "célországba megérkezett" jelentés után 1-2 nappal vám elé állítva üzenet érkezik. Nekem nem. Csak ebből indult az egész rendelés, aggódás, majd ide regisztrálás, paypal és minden egyéb. Köszönöm a segítségedet, tanultam belőle. -
Janaboy
veterán
válasz
Lacinet
üzenetére
Ne haragudj, amit most fogok írni, de sajnos nagy baki úgy Kínából rendelni, hogy ennyire kezdő vagy!
Az, hogy a csomagon rajta van, hogy 9.30 USD, az semmit se jelent, a vámhatóságunk nem hülye, pont nem érdekli, hogy mi van a csomagra írva! Megkérik, hogy valld be mi van benne, mennyi az értéke és fizetsz mint a katonatiszt! Persze az esetek 2%-ban átcsúszhat a vámon, akkor csak a kezedbe nyomják.
Tekintve, hogy 13 napja áll a magyar oldalon, simán elképzelhető a vámon áll és a napokban kapod a levelet (van amikor 2 hét mire megkapod), hogy nyilatkozz a tartalmáról!Továbbá nagy hiba volt, hogy úgy rendeltél, hogy direkt bankkártya adatokat adtál, a kínaiak ott vernek át ahol tudnak! Először és a jövőben emiatt tedd rendbe a paypalod!
Továbbá olvasd el legalább ennek és a külföldi postás topiknak az összefoglalóit!
Ha pedig rendelni szeretnél bármit, a postást topikban nyugodtan kérdezz rá, hogy mennyire megbízható! Vannak EU raktárak, ahonnan picit drágábban, de biztosan vám nélkül rendelhetsz pl!
-
Lacinet
csendes tag
válasz
Genova1983
üzenetére
Nem bánom én ha ki kell fizetnem Áfára még 25ezret se, csak történjen szép lassan valami. Egyébként akkor a hasukra ütnek és vámoltatnak? Elvileg nem éri el a 22 eurót. Akkor már a paypal sem játszik, de megtanultam, hogy ha valaha rendelek is, akkor kizárólag rendesen előkészített, megszerkesztett paypal számlával.
-
Genova1983
tag
válasz
Lacinet
üzenetére
A vámosok nem foglalkoznak azzal,hogy milyen érték van a csomagra írva.Nem a rá írt összeg alapján döntik el,hogy megy e vámvizsgálatra vagy sem.
Janaboy leírta,hogy mi alapján vámolnak.Átmegy a csomag a röntgenen,látják,hogy telefon és akkor 98% ,hogy megy a vámvizsgálatra.
-
Lacinet
csendes tag
válasz
luck66
üzenetére
Hát elvileg nem ÁFA köteles, mert az értéke 9.30$.(ami a csomag képen van).
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget és a hozzászólást!V: Igen elolvastam az erre vonatkozó felhasználási feltételeket. Köszönöm szépen.v Szerintem továbbra is Belgiumban van, mert magyarba senki nem tud róla semmit, aztán meg lehet, hogy mondjuk szerdán jön valaki és átadja a csomagot....
-
-
Már te vagy második akinek gondja van.
De azzal kezdem megint: teljesen új kártyát -új számmal kaptál- vagy csak a lejárati idő változott?
Ha az utóbbi akkor csak a dátumot kellett volna átírni.
Az 1 valamik nem sokára rendeződnek, a 400 Ft-ot meg vagy az egyenlegedre, vagy a kártya számládra visszakapod, ha beírod a 4 jegyű kódot a banki tranzakció jóváírása után. -
luck66
tag
válasz
Lacinet
üzenetére
Fizettél,ez biztos,99,9%,hogy vendégként
Feladták a csomagod, de nem regisztrált küldeményként,a nyomkövetési adatok bizonytalanok,nem a valóságot tükrözik,ha megjön,ezt még aláírnod sem kell.
Az érkezése akár 60 nap is lehet,ha áfaköteles,akkor ott is pihenhet 10napot mire értesítenek,hogy küld a papírokat.......Egyelőre ne idegeskedj,van még ideje megjönni
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Lejart a bankkartyam es hozzaadtam az uj kartyam paypalhoz.
Viszont levont 4x 1$-art es egyszer 400ft-ot.
Ez mi a fuck?
Visszafogom kapni a penzem? -
Lacinet
csendes tag
válasz
luck66
üzenetére
Nincsen Netbankom. Csak számlakivonatom és 15 kilométerre Mkb bank.
Azzal nincsen probléma, hogy számla, mert a paypal is küldött és az every is emailt a tranzakcióról.
Majd meglátom a bankszámlakivonaton, ha kézhez kapom.
Igen látom tegnap óta, hogy nagyon segítőkészek itt az emberek és nem bántanak, hogy ilyen hibásan vásároltam. Külön köszönet! -
luck66
tag
válasz
Lacinet
üzenetére
És a Netbank mit ír a tranzakcióról?
hogy könyvelte le az összeget?
Ha megmondod melyik Banknál vagy,akkor valaki lehet tudja mit kellene látnod a netbankban normál esetbenhidd el többen is segítenek,segítenének,ha tudják a részleteket,és nem minden3.hsz-ben jön hozzá valami plusz infó
-
Lacinet
csendes tag
Most már rég nem a kártya hozzáadásáról van szó, mert minek is adjam most már hozzá, ha egyszer fizettem vagy vendégként vagy nem is tudom. Ha nem érkezik meg a csomag, többé úgy sem rendelek soha semmit. A kártya hozzáadása ahogyan írtátok, úgy is most a bankomra tartozik.
KamuMazsola: Már mást úgy sem tehetek....Nem panaszkodni jöttem, hanem érdeklődni. Majd 30 nap múlva panaszkodok, hogy nem érkezett meg a cucc.
-
Lacinet
csendes tag
válasz
luck66
üzenetére
Szia.
De az is lehet, hogy vendégként. Pontosan ezért vagyok itt, hogy hátha rájövök a segítségetekkel. Látható, hogy újonc vagyok :-)
Volt már paypal számlám, de csak 75%-ig, mert a fránya kártyát nem tudtam hozzácsatolni.V! Igen ez történt/történhetett.
De akkor a kliens miatt kaptam tőlük emailt? Rám akkor nem vonatkozhat paypal kliensel a 180 nap, vagy refund?
Látom jobb ha befogom a számat, nem megyek se bankba, se senkinek email, hanem várok türelmesen, aztán vagy megérkezik, vagy nem....(összefoglalva a hozzászólásokat, ezt szűrtem le) -
válasz
Lacinet
üzenetére
paypalon hogyan fizethettem a kártyámról
Az Everbuying bankkártyás fizetési módszer Paypal klienssel, mint a Payu fizetés, vagy más kereskedők bármely bank fizetési kliensével. Ez nem Paypal fiókkal történő fizetés volt akkor, ha ez még az Everbuyigos, ha erre gondoltál.Nem kezdeményezhetsz charging-t, azért mert nem érkezett meg, ez egy teljesen normális kártya tranzakció volt, nem vert át senki, de ha mást mondanak akkor légy szíves jelezd.
-
Lacinet
csendes tag
A paypal oldalán pontosan úgy jártam el, ahogyan azt te is leírtad. Ennek eredménye az előzőekben bemásolt hibaüzenet. Igen, mindenféleképpen bemegyek holnap a bankba, mert szeretném megtudni, hogy paypalon hogyan fizethettem a kártyámról és ha úgy van, tudok e majd a későbbiekben charging eljárást kezdeményezni.
-
válasz
Lacinet
üzenetére
Akkor lépésennkét:
kiválasztod hogy mastercard,
beírod folyamatosan a számokat
hónap/év 05/18 (2018 május)
a csc kód, a kártya aláírás mező utáni 3 szám
Cím az ami a regisztrációs,
Save,
ha van SMS a kártyádhoz jönni kell egy Erste esetén 1 HUF terhelésnekA Save után a hibaüzenet jön? Ha igen a bankodnál kell érdeklődni, ők látnak-e problémát.
-
Lacinet
csendes tag
Kedves V!
Akkor megmutatom pontosan, amit én sem értek....
Add a card
Error Message
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.Add a card with Visa, MasterCard or Maestro logo to start shopping or send money to friends or family with PayPal. Remember to enter your card number without any additional spaces, dashes or other symbols.
Azt hiszem talán mostmár holnap jobb ha írok a paypalnak, hogy mi ez az email..... -
válasz
Lacinet
üzenetére
A Mastercard-ot hivatalosan elfogadja. Most ha belépsz és a Bank accounts and cards-ra kattintasz ott van egy szürke Link a card?
Nem tartalmazza mert egy új Paypal fiókhoz egy új kártya hozzárendelhető, régihez is új kártya, ha minden jól van megadva és van pénz, hozzáférhető a Mastercard és a bank irendszer akkor mennie kell. Ha még nincs hozzárendelve. -
-
Lacinet
csendes tag
Már csak egy kérdésem volna. Hogyan tudok bankkártyát hozzárendelni a paypal számlámhoz, ha azt írja, hogy adjak meg másik kártyát? (másik nincsen)-
Várok a Everbuying által kért 7 munkanapot. Persze, ameddig remény van, addig én is reménykedek, csak ti már régi motorosok vagytok, tapasztalatokkal, ezért gondoltam, hogy mielőtt megiszom azt a pohár vizet, azért tájékozódok.
Credit card via PayPal Pay time : 12/30/2015 22:37:40 PM- Mondjuk ezt továbbra sem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Koszonom, holnap rakerdezek a netes kartyara.
, de ne reklamálj. 

Azt ki kellene, hogy írja valahol, ugye?