Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Na megoldottam a gondom. Levásároltam a PayPal balance-t. Mivel a PayPal mai napig nem tette elérhetővé hogy tudjam mozgatni a pénzt.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Én nem is arra értem hogy kitaláció stb... de hogy a support amit mond hol keressem hogy feltölthessem a dokumentumot és hogy ott egyáltalán nincs még a közelben sem hasonló rész az gáz.
Azért nem volt olyan pénznemben rajta mert a PayPalt én kb csak arra használtam eddig hogy biztonságosabban vársároljak. És ez után is azt fogom tenni.
Arra van mód hogy ismerősnek tovább küldjem a balance-ról a pénzem és ő vele meg lerendezem a dolgot? Mert én csak olyan részt találtam ahol a bankkártyámról akarna pénzt levenni.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Szépen beszivatott ez a hülye PayPal és a support se segít... A lényeg az hogy még Magyarországon hoztam létre a PayPal-om magyar kártyával. Na ezt közben átmódosítottam angol kártyára stb... Most utaltak nekem pénzt amit a PayPal automatikusan forintba tette... És emiatt nem tudom kiutalni a banknál vezetett számlámra mert az meg nem magyar forintos. Az egy dolog. De a magyar bankszámlám se tudom hozzá adni... Azt írja hogy probléma van. Írtam a supportnak ami azt magyarázta hogy limitálva van a fiókom amit úgy tudok feloldani hogy XY helyre elnavigálva fel kell töltenem egy dokumentumot amivel igazolom azt a címet. Az mind szép és jó de sehol nincs ilyen opció nekem. Kerestem minden fele. A support egész végig azon van csak hogy "számítógépen keressem". Hát kösz. Ott próbálom...
Mit tudok tenni hogy végre megkapjam a pénzem? Nem igaz hogy ezek a buzik ennyit tökölnek...
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Nos nem tudom hogyan vagy miért de miután töröltem a magyar bankkártyám és nem tudtam hozzá adni ugye a külföldit akkor írtam ide. Nos azután próbálkoztam és kb az 5. alkalomra hozzá tudtam adni a magyar címemhez és használható is mert kifizettem vele amit akartam. Annyi hogy vételkor átírtam a címet a kinti címemre de a PayPal oldalán a magyar maradt ugye.
Amíg a magyar bankkártyát nem töröltem nem engedte hozzá adni az aktuális magyar címre a kártyát mert azt írta egy cím egy kártyához használható csak.
Mind1 a lényeg hogy már meg.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz ElektrikusDE #43478 üzenetére
Bankkártya részre megyek és írja hogy válasszam ki hozzá az elsődleges címet. És a magyart nem fogadja el. Meg semmi mást sem.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom van a PayPal fiókommal hogy hozzá akarok rendelni egy angliai kártyát. A magyart már ki is töröltem stb... Viszont az a gond hogy nem tudom hozzá adni amiatt hogy a magyar címet ugye nem fogadja el. Na de az angliai címem se tudom hozzá adni mert az irányító számra azt írja érvénytelen mert minden áron a magyar 4 karaktert nézi. Ezt hogy tudom átállítani hogy hozzá adhassam stb...?
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Mikor meg nyitottam a Dispute-ot az eladó nem írt vissza. 5 nappal a nyitás után tovább vittem a PayPal felé a dolgot mire szinte azonnal jött egy üzenet a Dispute-ban amiben a nyomon követési számot írták. Ezt elvileg a PayPal írta.
Írtam erre hogy nem lehet nyomon követni Magyarországon belül, kérem vissza a pénzem.
Azóta így áll a Dispute.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Mennyi idő míg a PayPal elbírálja a Disput-om?
Tegnap délután óta ez a státusz: Being Reviewed By PayPal
Kíváncsi vagyok mennyi idő amíg elbírálják.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Azt nem értem hogy a jelentés után miért rakták ki ismerősömet "gyanús tevékenység" címen... Mert az eladótól kapott egy választ a jelentésre de nem tud belépni elolvasni. Sőt írni se tud a support@g2a.com-ra mert visszajött a mél hogy nem lehet elküldeni.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Újra fent van az az eladó. És ott van ismerősöm értékelése is. [link]
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Tegnap délelőtt vette. Egyből lett jelentve de azzal nem értünk sokat. Ha az ő G2A-s profilját blokkolták.
Más opciót mire érted? Mert annyi van hogy beírja a steam-be a kódot és csak annyit ír hogy "Azonos termékkód." illetve alá hogy "Valaki már felhasználta az általad beírt kódot így Te nem tudod beaktiválni."
Vagy nem erre gondoltál?
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Na. Zárolta a G2A a fiókját "gyanús tevékenység" miatt. Pedig ő csak jelentette az eladót.
Ilyenkor akkor jöhet a PayPal? Mert a 9nap így bukó.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Vett egy DiRT 2-őt ismerősöm. Egy olyan tagtól akinek 1db eladása volt. Sajnos G2A Sheeld nélkül vette így nem volt biztosítása.
Na amit kapott kódot az "azonos termékkód" volt. Így kéne neki vissza a pénz ha lehet.
Jelentette G2A-n és ott 9 nap van arra hogy az eladó reagáljon. De gondolom PayPal-nál is kéne valamit lépni nem?
Azt mondja ismim hogy a pénz még úgy nem lett levéve a számlájáról elvileg csak el lett különítve hogy ne tudja levenni vagy elkölteni.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
PayPal-on a pénz visszaszerezhető G2A-ról?
Smoke some weed nigga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest