-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Hát ezek hülyék. Írtam nekik üzit, hogy hogy lehet ezt a szar receiving limitet eltüntetni erre visszaírták, hogy provide business info, plusz ugyanazokat az adatokat írták le, amit nem találtam sehol.
A legjobb az egészben az, hogy tényleg van egy Add business information, ahol megadhatók adatok, de a kérdőívhez tartozó kérdőjeles help szövegei köszönő viszonyban sincsenek a form tartalmával. Úgyhogy kitöltöttem, amit nem is akartam, elvégre nem cég vagyok de ez egyúttal azzal is járt, hogy most business accountom van.

A limit persze továbbra is maradt. Szóval úgy baromság az egész, ahogy van. Konklúzió: Magyarok nem tudják ezt a limitet megszüntetni sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/