Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
a TrustPay-es gyors TopUp-pal kapcsolatban lenne kérdésem. A TrustPay-es help oldalon azt írja, hogy győződjeg meg arról, hogy hitelesítettem a fiókhoz atrtozó e-mail címet. Ezt hol tudom lecsekkolni? Vagy ha már vásároltam PayPal fiókkal akkot tuti hitelesített? (Eddig más (cég) utalt a PayPal számlámra pénzt és abból vásároltam.)
Másik: A welcome xy... alatti sorom "így néz ki":
Ez alapján az account státuszom hitelesítetlen(?) Ha kiválasztom, hogy "Get verified" akkor azt kéri, hogy adjak hozzá egy kártyát az acc-hoz, de ezt nem akarom. Természetesen így nincs is hozzáadva a fiókhoz se bankszámla, se bankkártya. Ezek közül van, ami miatt nem tudom a TrustPay-es egyenlegfeltöltést használni? Természetesen saját bankszáról tölteném fel az accountomat, de csak akkor szeretnék hozzáadni bankszámlaszámot, vagy bankkártya adatait a PayPal fiókhoz, ha nagyon muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- iPhone 17 Pro 256GB gyári független hibátlan 2028.12.29. Apple jótállás
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/