Új hozzászólás Aktív témák

• xors
    senior tag

Sziasztok!
    Most csináltam PayPal -t, már kb az összes cikket, írást átolvastam ezzel és az eBay -es vásárlással kapcsolatban, de még van pár kérdésem:
    Ugye beírtam bankkártya számot és kódot, megterhelik a számlámat 400Ft -al (folyamatban van, majd beírom a négyjegyű kódot), a kérdésem, hogy hogy van a vásárlás menete? Én leütöm a kínai árut pl 5$ -ért, beírom a PayPal -es emailemet meg jelszavamat, és hogy fogja levenni a kártyámról a pénzt a PayPal? Elvileg automatikusan mivel már ugye megadtam a kártyaszámot és a kódot nekik. (Tehát nekem a bankból nem kell pénzt a PayPal felé utalgatnom) Olvastam hogy be lehet állítani, hogy a bank vagy a PayPal konvertáljon. (mivel a pénz HUF -ban van a számlámon) Szerintetek mindenképp a bank az olcsóbb? Nem fog pl külön átváltási díjat felszámolni?

A másik kérdésem: Át tudom állítani utólag a PayPalt, hogy ne terheljék a számlámat automatikusan, hanem nekem kelljen utalgatnom? (tudom, hogy ez lassabb folyamat, de talán biztonságosabb? ugye nem tudja ilyenkor a bankkártya kódomat a PayPal. Vagy már mindegy? :DDD )

Sorry a bugyuta kérdéseimért, de ez a PayPal még nekem nagyon új és furcsa :B

Új hozzászólás Aktív témák