Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AMDaZERG_1

senior tag

Sziasztok!
    Van rá mód, hogy néhány nappal korábbi PayPal vásárlást visszavonassak?
    A lényeg, mait már leírtam, hogy ellopták az adataimat, közte a PayPal hozzáférési azonosítómat is.
    A hozzáférést megváltoztatták, így esélyem sincs közvetlen intézkednem.
    (feljelentés és a bank felé jelentés megvolt)
    Próbálom a PayPal részére tudatosítani mi történt, de reakció még nem érkezett. Lehet a PayPalen belül rossz helyre küldöm a problémám vázolását, nem tudom.
    A vásárlás 3 tárhely a Godaddy oldalán (weboldalak). Ja, persze a Godaddy hozzáférésem is megváltoztatta a sajátjára, így ott is harcot folytatok, hogy visszakapjam.
    Tehát a PayPal-on belül hol kell ilyen dolgot jelezni és a tranzakciókat töröltetni?
    Nagyon szépen kérem azt a személyt, aki tud információt adni az segítsen ebben.
    Kezdek egyre jobban szétesni fejben és már már aggasztó ez a feleslegesnek látszó időtöltés, amit erre fordítok. Olvastam már jó néhány hasonlóval foglalkozó cikket, de vagy azért nem értem, mert szétesőben vagyok, vagy nem is igazán az én problémámmal foglalkozó cikkeket olvasom.
    Azt meg már meg sem merem említeni, hogy az angol tudásom a google fordítóban ki is merül :(
    Levél megfogalmazásához tudok egy barátot keríteni, de míg azt sem tudom hova kell írni.
    Amit írtam ide írtam és könnyen meglehet, hogy nem a megfelelő lehetőséget választva tettem...

Új hozzászólás Aktív témák