Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy néhány nappal korábbi PayPal vásárlást visszavonassak?
A lényeg, mait már leírtam, hogy ellopták az adataimat, közte a PayPal hozzáférési azonosítómat is.
A hozzáférést megváltoztatták, így esélyem sincs közvetlen intézkednem.
(feljelentés és a bank felé jelentés megvolt)
Próbálom a PayPal részére tudatosítani mi történt, de reakció még nem érkezett. Lehet a PayPalen belül rossz helyre küldöm a problémám vázolását, nem tudom.
A vásárlás 3 tárhely a Godaddy oldalán (weboldalak). Ja, persze a Godaddy hozzáférésem is megváltoztatta a sajátjára, így ott is harcot folytatok, hogy visszakapjam.
Tehát a PayPal-on belül hol kell ilyen dolgot jelezni és a tranzakciókat töröltetni?
Nagyon szépen kérem azt a személyt, aki tud információt adni az segítsen ebben.
Kezdek egyre jobban szétesni fejben és már már aggasztó ez a feleslegesnek látszó időtöltés, amit erre fordítok. Olvastam már jó néhány hasonlóval foglalkozó cikket, de vagy azért nem értem, mert szétesőben vagyok, vagy nem is igazán az én problémámmal foglalkozó cikkeket olvasom.
Azt meg már meg sem merem említeni, hogy az angol tudásom a google fordítóban ki is merül
Levél megfogalmazásához tudok egy barátot keríteni, de míg azt sem tudom hova kell írni.
Amit írtam ide írtam és könnyen meglehet, hogy nem a megfelelő lehetőséget választva tettem...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/