- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- iPhone topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabszab
újonc
válasz Hintalow #17846 üzenetére
De. Maistro kartyam van. Meg nem csinalt ilyet, 19-szer rendeltem ebay-en. 23-an 7-szer rendeltem nem hiszem hogy a limit a baj,mert 2 utan nem engedte. Es az osszeg se lehet baj. Tuti van penz a kartyan, es hozza van rendelve a kartya. Meg nem vonta le az osszeget amit 3-szor probaltam megvenni, nemtudom hogy az ervenybe lep-e, vagy abbamarad a dolog. Ebay-en ramegyek a buy now-ra, belepek paypal-ra es kartya adatokat keri, alul vissza ebay-re van kiirva, megadom levkn 280-at, visszautalja 2 perc mulva,, es kiirja nem sikerult. Hat nem tudom. Elrontottam a jelszot es utana kerdte az adatokat azt hittem biztonsagi okokbol, de ugy latszik nem. Nemsokara megprobalom meg egyszer. Esetleg ha feltoltenem a paypal balance-t?! De mikorra jonne meg ra a penz? Napok alatt?
-
szabszab
újonc
Sziasztok. Sokat vásároltam már ebay-en, paypal-on keresztül, ma is 2 dolgot, de mikor harmadikat vettem volna elronottam a jelszót véletlenül, de utána egyből sikerült, de elutasította a vásárlást, kérdte a kártya adatokat amit be is írtam, levont 280 ft-ot, 2 perc múlva visszautalta, utána ismét elutasította a vásárlást, kérdte az paypal a kártya adatokat levont 280-at, visszautalta, van 4400 ft körül rajta, kiléptem ismét be. Mi lehet a baj? ezt irja ki:
We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-1406.To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.
Segitsetek, e-mailre nem jött semmi.
-
szabszab
újonc
Sziasztok, Segitsetek lécci!
Tegnap regisztráltam ebay-re ls paypal fiókra. Sikerült is minden, este visszautalták a 400 ft-ot, és elvileg nem a feltöltéses fiókra regisztráltam mégis fel kellett töltenem a balance-t, este elutaltam e-bankon keresztül, (budapest bank) 9000 ft-ot, reggel 7:00 órakkor jött az sms hogy sikeresen megtörtént az átutalás, és most másfél órával később is a paypal balane 400 ft-ot mutat. Hozzáteszem lépésről lépésre regisztráltam amit youtube-n magyarul kommentáltak! Mikor érkezik meg a 9000 ft a paypalra? és ezt mindig igy töltögetnem kell majd? köszönöm! És be lehet állítani hogy a kártyám összegével azonnal rendelkezzek, ne kelljen töltögetni? mert én nem erre akartam regisztrálni. É licitáltam ami nemsokára lejár, így mi lesz ha nem tudja levonni az összeget és én nyerem meg[ Szerkesztve ]
-
szabszab
újonc
Sziasztok, Segitsetek lécci!
Tegnap regisztráltam ebay-re ls paypal fiókra. Sikerült is minden, este visszautalták a 400 ft-ot, és elvileg nem a feltöltéses fiókra regisztráltam mégis fel kellett töltenem a balance-t, este elutaltam e-bankon keresztül, (budapest bank) 9000 ft-ot, reggel 7:00 órakkor jött az sms hogy sikeresen megtörtént az átutalás, és most másfél órával később is a paypal balane 400 ft-ot mutat. Hozzáteszem lépésről lépésre regisztráltam amit youtube-n magyarul kommentáltak! Mikor érkezik meg a 9000 ft a paypalra? és ezt mindig igy töltögetnem kell majd? köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- GTA V
- További aktív témák...