Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• marquuard

veterán

Üdv. A napokban hoztam létre PayPal accountot, hozzá is rendeltem a kártyaszámot. 400Ft-ot levont azonosításképpen, amit rögtön a kód beírása után vissza is szolgáltatott, ami a PayPal accountom számlájára került rá. Ebay-en vásárolgattam, azokat szépen bankszámláról le is vonogatta a maga módján. A kérdésem viszont az lenne, hogy ha én a saját banki számlámról utalok egy bizonyos összeget a PayPal accountomra, akkor abban az esetben melyik számláról vásárolok a továbbiakban? Tegyük fel, hogy PayPal accounton és a bankszámlámon is van pénz és én az Ebay-ről rendelek. Nem létfontosságú pénzt tartanom a PayPal accounton, de így mindig látom, hogy mennyi pénz van a számlán, nem kell ATM-hez rohannom.

Másik dolog, hogy visszanézve a tranzakciós előzményeket, láttam, hogy levonásra került 218Ft, mint valuta átváltás. Ezt minden rendelésnél le fogja vonni, vagy ezt egyszer csinálja meg? Gondolom ezt azért nem bankszámláról vonta le, mert a PayPal-en lévő visszaszolgáltatott 400Ft ezt fedezni tudta.

Én úgy gondolom, hogy elsődlegesen a PayPal számláról vonódik le a pénz mindaddig, míg fedezni tudja, ezután meg bankszámláról, de ebben sem vagyok biztos.

A segítséget előre is köszönöm. :R

[ Szerkesztve ]

PSN ID: marquuard

Új hozzászólás Aktív témák