Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hintalow
    senior tag

Normál esetben, regisztrálva használva nincsen 1 dolláros próba, ez biztos.

tjb007:

ilyenbe én is belefutottam pár hónapja, amikor a munkahelyemre akartam valami rendelni, és hozzáadtam a címet. Ott megkérdez valami olyasmit is a paypal, hogy az új legyen az elsődleges (nem muszáj) viszont olyankor magát a kártyát is "átregisztrálja" az új címhez, ezért a próbaterhelés.

maj-viktor: így fotózgatva nem fognak itthon kártyaadatot szerezni, nagy kockázat, lehet, hogy a begyűjtött kártyaadatokon alig van pénz, viszont cserébe akármit próbálsz rendelni/venni/kifizetni, elég könnyen visszanyomozható. Nem csinálják országon belül. A netes visszaélésekhez az adatot közvetlenül a felhasználótól szerzik meg, vagy akár az adja meg önként és dalolva, vagy komplett adatbázisokat szereznek meg, és azt adják veszik. :K
    Romantikus elképzelés ez a lefotózzák a pénztárnál, de mégiscsak a 21-ik században vagyunk, ez olyan, mintha a profik a bankrablás helyett koslatnának egyesével a népek után, hogy majdcsak kiesik a zsebükből a pénz, és na majd akkor... :D
    Amúgy a virtuális kártyák tényleg jó cuccok, de több banknál nem is léteznek még :N

Új hozzászólás Aktív témák