Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Sziasztok!
Volt egy vitás ügyem a TinyDeal-lel, mert nem kaptam meg az árut (noha nem ők voltak a hunyók, hanem a Magyar Posta), viszont kénytelen voltam ennek okán vitát kezdeményezni a PayPal-nál. A vizsgálatot követően nekem adtak igazat, és márc. 9-én azt írták, hogy visszajár nekem a pénz, amit 5 munkanapon belül vissza kell kapnom. Ez kb. 13-án le is járt, azonban nem kaptam még vissza semmit, ezért gondoltam, hogy jelzem ezt a PP-nál. Azonban nem tudok semmit írni, mert nekem úgy tűnik, hogy ők lezárták az ügyemet. Pedig a Magyar Postától is kaptam egy angol nyelvű levelet, amelyben kinyilatkozták, hogy elveszett a cucc, és a feladó fogja tudni a kártérítési igényét benyújtani majd. Ezt is elszerettem volna elküldeni a PP-nek, de nem tudok igazándiból sehol az üggyel kapcsolatban írni, meg csatolni a mail-hez anyagot.Email fiókba érkezett levélre válaszul amit küldtem, arra meg ez jött:
1. Go to the PayPal website and log in to your account.
2. Click "Contact Us" at the bottom of any page.
3. Click "Contact Customer Service," and ask your question.Na hát a "Contact Us"-ig eljutottam, de a 3. pontra nem találtam linket!
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy hová írjak?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/