Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• misionline

tag

válasz ollie #14821 üzenetére

Szia.

Ebayen vettem és egy másik termék árát küldtem még külön másik paypalrol.
    az eladó azt írta hirdetésében is, és a kérdésemre is, hogy Spanyolországból küldi.
    Erre késve ad egy követési számot ami Kínából jön.
    Kérdésemre nem tudja megmondani, hogy milyen számla van a csomaghoz csatolva, se a csomag nevét sem az árát nem tudja megmondani.
    Így én nem tudom vámoltatni.
    Én europai union belül rendeltem, áfa nélkül, így már az ára is magasabb lenne mert mér jönne rá áfa.

A claimre azt választottam, hogy az eladó nem megbízható és van rá bizonyítékom.
    A bizonyíték az, hogy a paypalos számlán a termék nevében benne van, hogy Spanyolországból.
    Tehát én nem Kínából rendeltem árut.
    Nekem az eladó semmit nem küldött Kínából.
    Mivel már ezzel a hirdetéssel megtévesztett engem, nem bízom benne, nem fogadom tőle a csomagot, én nem kockáztatok, hogy a vámon gond legyen.
    Nagy nehezen kinyögte, hogy kb 30 dollárt írhattak rá, vagyis fogalma sincs hogy küldték nekem a csomagot.
    Nem ő küldte nekem.
    Most arcoskodik, hogy küldjem vissza a csomagot és akkor adja vissza pénzt.

A képeken látható mi van a paypal re belépve.
    Mit kéne tennem?

Másik kérdés.
    Ha vám küld nekem levél, hogy küldjem el a vásárlással kapcsolatos dolgokat, nyilatkozat, fizetés igazolás stb.
    Én azt fogom nekik mondani ami az igazság, én nem várok csomagot Kínából.
    Ilyenkor a csomaggal mi történik?
    Visszaküldik majd valamikor az eladónak?
    A paypal látni fogja, hogy nem kaptam meg és akkor talán nekem ítéli a saját pénzemet?

Direkt a srác hirdetése miatt vettem tőle termék, mert azt állította Spanyolországból küldi.
    Ha Kínából akartam volna akkor olcsóbban onnan rendelek, mint ahogy rendeltem is már többször.
    Jól félrevezetett, és még a vámolásnál is gondom lehetne miatta, mert én 109 eurot fizettem, és ha ő 30 dollárt írt rá vagy valaki más, akkor már kínlódás lenne.

Képek alapján mit kell tennem a továbbiakban?
    Várni megkapom e a csomagot,?

Új hozzászólás Aktív témák