Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- iPhone topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misionline
tag
Sziasztok.
Remélem valaki tud segíteni.
Fizettem paypalon egy srácnak, amit hirdetett terméket még a nevében is benne volt, hogy Spanyolországból..
Eu-n belül akartam venni dolgot, hogy ne legyen áfa+vám meg az egész vámprocedúra.Direkt rákérdeztem nála, mielőtt megvetem cuccot, hogy honnan küldi, spanyolt mondta, terméknél location is spanyol volt. stb
A termék Kínából jött most van nagyjából a vámon. Nekem nem kell ez a csomag én a pénzemet akarom.
Főleg azért mert írtam az eladónak, hogy vámolni fogják a csomagot, és küld már el a számlát, hogy mit írtatok a csomagra, és milyen árat írtak rá.
A srác nem tudta, tehát én kifizettem neki, ő meg megrendelte Kínából a címemre, de nem egyeztetett velem.
Ráadásul direkt többször is kértem, hogy semmiféleképpen ne tegyen szoftver cd-t a csomagba mert nem kell.Már kezdtem a kínai szállítással kibékülni.
Írtam neki, hogy a vámkezeléshez nekem mindenképpen mutatni kell a paypalos fizetés screenshotját vagy valamit, azon nekem 109.8 EURO van.
Kíváncsi lettem volna mennyit írnak rá. Erre értetlenkedik jobbra balra, írja, hogy nekem nem kell adót fizetni stb...
Írom neki de nekem kell 109euro után áfát...
Nagy nehezen kinyögte, hogy kb 30 dollárt írhattak rá, és igencsak tettek bele szoftver cd-t is.
Kérdeztem mit írtatok rá milyen termék, erre azt írta nem írtak rá semmit.Nem akarom vámoltatni a csomagot, én Spanyolországból rendeltem nem Kínából.
Én szeretném visszakapni a pénzem, és a csomagot én nem fogom vámoltatni mert a szoftver miatt gond lehet.
Ha a vámról jön levél, hogy adjam meg a kért dokumentumokat, és én jelzek nekik, hogy nem várok csomagot kínából, akkor simán visszaküldik a feladónak?
Egy bíztok én nem merem a forgalomba bocsájtását kérni egy számomra megbízhatatlan ember által küldött 30 dolláros, szoftver cd-s csomagnak.A segítség abban kellene, hogy paypalon elindítottam a disput-ot "nem kaptam meg csomagot" témával, és rá is nyomtam az escalate claim -re (lehet nem pontosan írom) ott kiválasztottam, hogy az eladó nem megbízható.
Leírtam, hogy a terméket amit vettem spanyolországi szállítással hirdeti és még a termék nevében is ott van, hogy Spanyolországból,...És nekem nincsen érkező csomagom Spanyolországból...Erre reagált az eladó és beírta paypalnek a tracking numbert. az kínai cimről jött, és még vámnál van.lehet nem is az enyém...
Kaptam e-mailt ispaypaltol
Ezt írják:
We are investigating the following claim:The seller responded to our request for shipment tracking information. We
still need to investigate and confirm this information, but we wanted to
share the seller's response with you:No further action on your part is required at this time. We will continue
our investigation, and contact you with any updates.Most az a helyzet, hogy várnak valamit tőlem, valami action szükséges.
az action-nál a responde ra tudok nyomni ott bejön egy másik lap, és kérdezi mit fogok tenni.Van két lehetőség, egyik
Megkaptam termék és leállítom a claimet
Másik megkaptam termék de valami nem oké vele, és módosítom a claim okát.Mit kellene most tennem, elvileg van valami határidő, hogy ha nem reagálok az eladó javára döntenek.
De nekem egyik választható dolog sem fedi a valóságot....
Mit kellene tennem...???
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AliExpress tapasztalatok
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Xbox One S 1TB
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/