Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Papesz1990

csendes tag

Sziasztok.
    Az volna a kérdésem, itt a fórumon rákeresve nemsok mindent találtam róla, hogy hogyan is működik a Payoneer rendszer. Az alap dolgokat elolvastam neten amit találtam, de volna pár kérdésem. A lerendelt Payoneer bankártyát hozzátudom úgy csatolni a Paypal számlámhoz, hogy csak az az egy bankártya legyen hozzárendelve verified-edként? Azt írják, nincs mögötte bankszámla, csak amivel feltöltöm Paypal számláról (pl. Paypalra érkezett fizetést/pénzt), akkor ennek tulajdonképpen nincs is nyoma, hogy honnan van a pénz? Sok helyről érkezik pénz a PayPal számlámra fizettségként (játék meló), és egyre komolyabban aggódok az miatt, hogy ha azt a sima magyarországi bankszámlámra utalva veszem le kp-ba (amit egyre többször csinálok), nehogy becsöngessen hozzám a NAV, hogy honnan származnak azok a pénzek, mert jelentette a magyarországi bank. Most nem nagy összegről van szó, de egyre több. Ezért próbálok most keresni egy jobb megoldást, hátha akad, mert nyilvánvalóan van olyan rendszer, amivel a gond megoldódik, hiszen más is megoldja valahogy. Előre is köszi a segítségeteket. :) ( Az "ejnye bejnye, mekkora kárt okozok ezzel a magyar államnak" jellegű kommenteket hanyagoljuk, hiszen az vesse rám az első követ... )

Új hozzászólás Aktív témák