Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Egy kérdés. Tudom ez paypal topik de össze van kötve az ebay Resolution Center paypal al
Egy ebay-es vásárlás, megérkezett a termék de nem az amit rendeltem. Nem éri meg vissza küldeni ezért nyitottam egy caset ebay felületen. Partial refundba megegyeztünk az eladóval. Ma ezt kaptam:We let the seller know the item wasn't as described. The seller offered you a partial refund of $13.00.
You can go to the Resolution Center to accept this offer. The seller will have 3 days to issue the refund. If you accept the offer, the case will be closed and you won't be eligible for an additional refund.If you don't want to accept the seller's offer or if you have more questions, you can send the seller a message in the Resolution Center.
Refund information:
The seller offered a partial refund of $13.00.Ezt most valahol el kellene fogadni? Nem találom sehol a lehetőséget ebay felületen. Még csak egyszer volt egy hasonló partial refund ügyem de az paypal felületen zajlott. Ott volt lehetőség elfogadni. Most Paypalon nem is látszik a case sem.
Ebay felületen ha bemegyek a Resolution Centerbe ezek a lehetőségek vannak amire lehet kattintani.Send a message
Close the case
Escalate the case to eBay Customer Support
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Eladó egy Pixel 7a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/