Új hozzászólás Aktív témák

• Balázs1986
    őstag

...és kaliber:
    Köszönöm a válaszotokat! Sajnos már azt sem tudom megtenni, hogy képet csatolok. A PayPal ügyintézési sora:
    Dispite->Escalation->Awaiting other party's response->Requiring your action->Being reviewed by paypal->Close.

A "Being reviewed by paypal" résznél tartok, itt már nincs lehetőség semmire, ezért nem értem, miért vagy hogy van az, hogy jelezzek vissza. Szóval a lényeg, hogy én időben írtam, a bolt 0 választ adott (előtte a saját Support oldalukon levő lehetőséggel éltem, ott letereltek, ezt a beszélgetést is idéztem a PayPal-on üzenetben, erre sem reagált. Képmentést is tudnék küldeni, csak nem vagyok benne biztos, hogy van jogom készíteni az oldalról, meg egyébként is, az is lehetne manipulált, szóval feleslegesnek éreztem).

Szóval a lényeg, hogy mindent a megfelelő menetben csináltam, a bolt még csak válaszra se méltatott, cserébe 4 napja semmi reakció PP részről. A nagy kérdésem itt igazából az, hogy ha már itt tart az ügy, záródhat-e passzivitás miatt, vagy egyszer majdcsak ránéznek?

aurobin: A számládon pár nap késéssel jelenik meg a fizetés. Az, hogy pontosan miként teljesül, illetve mennyi lesz a levonás Ft-beli összege, az már több dolog függvénye:
    1. PayPal vált, vagy a bankod.
    2. Ha a bankod, akkor közvetlen váltást csinál (már ha van olyan bank, ami csinál nálunk ilyet), vagy először Euro, és aztán a célvaluta. Én a KH-nál vagyok, ennél a banknál van Euro, mint közbülső valuta.

Új hozzászólás Aktív témák