- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karima
őstag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: Van egy otp webkártyám - a főkártyához kaptam - és eddig azzal vásároltam paypal-on keresztül, illetve azzal is voltam regisztrálva ott. Ennek a webkártyának viszont van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy csak a főkártyáról tud utalást fogadni. Az lenne a kérdés, hogy ha interneten adok el dolgokat, és annak az ellenértéke a paypalomra beérkezik, akkor az hogy működik? Ott gyűlik a bevétel - azaz még nem számlaszámon - és ott tudom megadni (akár később), hogy milyen számlaszámra utalják el, vagy csak a regisztrált - az én esetemben webes - bankszámlára utaltathatom el? Vagy a beérkező összeget egyből a regisztrált bankszámlára továbbítja a paypal? Ez lenne a legrosszabb, mivel ezen külső utalásokat nem tudok fogadni, ezért feltételezhetően a vevő el sem tudná utalni az összeget.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/