- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
citkar #42116 üzenetére
Személazonosság elfogadva.
Nem tudom mit küldött neki a pénzügyi vonalon. De az utolsó havi bankszámla kivonat első oldala, ahol a neve, címe, számlaszáma megegyezik azzal amit megadott a PayPal-on, a bankkártya esetén szintén ezek a kártya számlakivonaton, ott persze nem a bankkártya képét kéne küldeni, főleg a hátulja nem kell, ha még is azt gondolná beküldeni.
Legtöbb banknál mivel kötelező a havi számlakivonatot rendelkezésre bocsájtani, általában céges logós pdf gyártható, nincs értelme az elsőnél több lapot beküldeni, de azon nem kéne retusálgatni, mert úgysem érdekli őket a számlaforgalom. -
válasz
citkar #33537 üzenetére
A poén az hogy az első két magyar menüpont ugyanaz a funkció, számomra ez komolytalanná tette a fordításukat. Az hogy az angolban is egyezik az egy dolog mert más nemzetiség esetén elméletben eltérőek, de magyarnál minek a kettősség?
Meg a főbb oldalak továbbra is angol nyelven szólnak. -
válasz
citkar #32547 üzenetére
Mivel az AliExpressen nem PayPal-al fizetsz, így a kérdés sem aktuális itt.
Bankkártyás fizetés és a bankod felé megy a pénz vissza. 3-15 nap mire a számlán megjelenik.
Esetleg egy eladó küldhet neked vissza pénzt a PayPal fiókodra -ez nem refundként ismeretes, még ha annak hívja az illető- amikor elküldi ennek rögtön rajta kell lenni az egyenlegen, de minimum a Paypal könyvelési sorban, ha nem direkt a PP fiókjából megy a pénz. -
válasz
citkar #31777 üzenetére
Akkor a kód ablak alatt van ez a mondat a vége link és segítenek a belépéshez.
Don’t have your Security Key handy? Contact us, we can help.
A biztonsági kérdéseket Security questions és a válaszokat rá azt tudnod kell ezért szükséges ezeket beállítani és a customer service PIN-t is beállítani és ismerni.
Belépés után fogaskerék ikon jobbra fent és a ezekből Account Security Payments Notifications menüpont. -
válasz
citkar #31772 üzenetére
Az sms is a telefonszámhoz kötődik, ha a sim kártya purcan ki akkor szintén nem tudsz belépni és ha elveszíted akkor sem.
Arra is figyelj, hogy néha különböző okok miatt nem érkezik meg 5 percen belül az sms, de akkor nem pánikolni, hanem az Összefoglaló, Tippek röviden 8.pont. -
válasz
citkar #31770 üzenetére
Az egy virtuális bankkártya amit megadsz 4*4 számjegy (kártyaszám), nem pedig 3*8 számjegy (bankszámlaszám).
Többször írtam, külföldi fiókok esetén lehet bankszámlát használni fizetőeszköznek, azért nem mindegy hogy a magyar fiók esetén mi a szóhasználat, a kezdőket megkavarja ez. Csak bankkártya ami valós vagy virtuális és PayPal egyenleg a fizetőeszköz magyar fiók esetén.
A VIP Access a készülékhez kötődik amelyen aktiválva lett, új telefon új telepítés és új kód.
Természetesen a régiről belépni, törölni a védelmet a PayPal fiókról és csak azután az új telefon vagy tablet vagy számítógép. -
válasz
citkar #31734 üzenetére
Nagyom messzire nem kell menned utána nézni, amióta elérhető azóta itt a leírás az Összefoglalóban, a 2. PayPal fiók belépési védelme SMS kóddal rész.
Van másik lehetőség is a védelemre a VIP Acces kódos, azt egyenlőre itt részleteztem. Majd megy az is az Összefoglalóba -
-
válasz
citkar #31724 üzenetére
Firefox-al és Chrome próbálva nekem nem jön elő ez.
Akkor egyszerűsítem, adtál hozzá bankkártyát és személyes okmányokkal igazoltad magad? Ha ezek után nem kaptál olyan e-mailt hogy: We have completed our review of your PayPal account and your account receiving limits have been removed. akkor még az éves 2500 €-os 780k Ft-os limited meg van. -
válasz
citkar #31722 üzenetére
Nekem nincs limitem de ilyen nem jelenik meg.
Ha az Összefoglaló, Tippek röviden, 2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás. a A fiókra érvényes limitek megtekintése linkre kattintasz miután beléptél a PayPal-re és főoldal jön vissza, akkor biztos nincs. -
-
válasz
citkar #29962 üzenetére
régebben (tavaly) rendszeresen kapott pénzt rajta és valamiért a Paypal kérte a személyijét (talán más okmányt is) bescannelve
A 2007. évi CXXXVI. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról kötelezi őket a PayPal fiókok nevesítésére, a pénz mozgások ellenőrzésére. Nem saját kezdeményezés a PayPal részéről.
De természetesen a szerződési feltételek is biztosítják a használó személyazonosságának, a pénzüfógyi adsatok ellenőrzésének lehetőségt, hiszen ők is pénzügyi szolgáltatónak minősülnek, hasonlóan mint egy bank.Meg kellene tenni, kérni lehetőséget az elmaradt dolgok rendezésére.
-
-
válasz
citkar #29586 üzenetére
Csak arra szerettem volna utalni, hogy ez teljes egészében bankkártyaként funkcionál az Internetes vásárlások esetén, nem készül hozzá "igazi" kártya de megőrzi a kártya funkciót. Pl: Az Erste Bank ad egy plasztik lapot ami kártyának néz ki, van amelyik bank meg nem ad, csak számsort.
-
válasz
citkar #29570 üzenetére
A kártya virtuális számla fizetési határa általában a kártya fizetési határa is. Nálam mindig 0 Ft, én adom meg és akkor annyi lesz az elkölthető összeg is.
De azért zavaró amit írsz, ha magyar a regisztrációd nem tudsz számláról fizetni, csak kártyáról (ami lehet virtuális is) vagy a PP egyenlegről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest