Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel
    nagyúr

BofA re (Bank of America recipient) --> ezt én oda sem szoktam írni, hanem csak simán: PAYPAL PTE LTD

De ez mellékes is. Az utalás a hazai számládról egy hazai Unicredit számlára történik, nekem 12 órán belül átmegy, az Erste Bankból. Az is lehet, régebbi cikket olvastál, azóta egy új Giro-rendszer működik Magyarországon, vagyis gyorsított, aznapi utalások vannak.

Nyilván azt sem kell kivárni, hogy kiérjen a pénz külföldre, hanem a PayPal hazai partnere, a Unicredit Bank teszi rá a PayPal-egyenlegedre, a sokjegyű azonosító alapján.

Amennyiben a címzett ismeretlen, automatikusan visszafordul a pénz, neked nem kell semmit tenni szerintem, csak várni.

Viszont elképzelhető, hogy az elírás miatt a gépek nem tudják feldolgozni, emiatt emberi beavatkozásra vár például. Még az is lehet, hogy a végén célba ér, mert az ügyintéző úgy dönt. De én mondjuk nem tudom, mi az eljárás ilyenkor.

Mint azt sem, hogy kinek írtál, szerintem a Unicredit Bankon múlik most, hogy visszadobják, vagy jóváírják. PayPal-nek én nem írnék, szerintem fogalmuk sincs róla ilyenkor.

Új hozzászólás Aktív témák