- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
További segítségre lenne szükségem...

Délelőtt megírtam a levelet, és most nemrég kaptam is választ. Közben pedig visszanéztem a leveleimet, és kiderült, hogy tavaly regisztráltam a PP-re, viszont nem is a saját nevemet használtam, hanem azt írtam be, hogy lee tom... Nem tudom ez honnan jött, és miért regiztem így, nem is emlékeztem már rá, ezért akartam volna tegnap regisztrálni...
Az angol tudásom nem túl nagy, két levelet is kaptam.
1.
Hello lee tom,
Thank you for sharing this incident with us. We will investigate this
activity and contact you if more information is needed.
To learn more about online safety, click "Security Center" on any PayPal
webpage.
If you have any other questions, please do not reply to this email. One
of the best ways to get answers to your questions is to go to the PayPal
website and visit the Help Center by clicking "Help" at the top of the
page.
We value your business and hope we've been able to help you today.2.
Hello tom lee,
We are sorry that you have decided to close your PayPal account. With millions of members in dozens of countries and regions across the globe, PayPal is continually improving and expanding its award-winning services.
PayPal is the world's leading online money transaction service for individuals, businesses and merchants. From customized shopping carts and ATM debit cards to one-click purchases, PayPal offers individual and business solutions that are time-saving, secure, cost-effective and easy-to-use.
Should you decide you want to have a PayPal account again in the future, visit https://www.paypal.com/c2 and follow the few easy steps to open a new account.
If you did not authorize your account to be closed, please report this email to us at
https://www.paypal.com/c2/cgi-bin/webscr?cmd=_contact_usValaki esetleg meg tudja nekem mondani, hogy most mit kellene csinálnom, vagy mit kellene írnom nekik? Mert ugye a másodikban azt írják, hogy sajnálják hogy törölni akarom a PP accomat, viszont azt nem tudom, hogy akkor most mi is lesz, tehát most törölve lesz és újra tudok majd regisztrálni, vagy nem tudom...

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/