- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
_ocsisajt #41997 üzenetére
Jó, hogy ezeket így összefoglalta - kb. ez az a kritika, amiért az EA-t kitalálták. A skillgemes rész érdekes volt, még nagyon az elején vagyok, így nem éreztem. Szerencsére egyszerűen javítható, elég az uncut gemek droprate-jét javítani.
A oneshot dolog, pontosabban a hirtelen megugrás az alsó szintű mapok után valamilyen dmg balanszot igényel majd. Vagy egyszerűen meg fogják tanulni az emberek, hogy X effektív HP alatt papír a karakter - innen kezdve persze kérdés, hogyan érhető el az az X.
A dodge alap defense elemmé tétele attól tartok nem fog változni, akinek ez vörös vonal, az félek, hogy más játékot kell majd keressen. Nem biztos, hogy jó fejlesztői döntés, a játék elején a sokkal lassabb boss akciók mellett nekem nem volt gázos. (Pedig én a makákó szintű billentyű kezelésemmel és rossz ritmusérzékemmel eleve hátrányba kerülök) -
Har_melin
addikt
válasz
_ocsisajt #41989 üzenetére
Az egér-billentyű tényleg nem ideális ehhez, csak nekem a WASD még ennél is rosszabb, szóval én maradtam ennél. Annyira nem vagyok elszánt játékos, hogy most még egy kontrollert is vegyek, majd talán ha még pár hónap múlva is kitartok. (A PoE1-ből egyszer már kiégtem évek után és most ez hiába tetszik, nem érzem azt, hogy nem akarok felállni a képernyő elől.)
A HC dolog a számomra olyan, mint a puszta kezes sziklamászás. Biztosan jó érzés, ha sikerül, de eszem ágában sem lenne kipróbálni, egyszerűen más élményt várok a játéktól. A HC karaktereknél egyébként nem marad meg, ami a stashben van? Mert akkor talán kicsit könnyebb a következő indulás. -
Edge
veterán
válasz
_ocsisajt #41989 üzenetére
Merc witchunter grenadier all-round kari, sztem tegyél vele próbát már a nerfen is túl van de még mindig op, mert a skill mechanika megmaradt, és itt csak a dps%okkal játszottak és maradt dps bőven.
De nem egy gombos build, bár nem is hiszem hogy bármelyik kasztnál lenne most 1 gombos build ami jó. -
Har_melin
addikt
válasz
_ocsisajt #41969 üzenetére
Én sem gondolom, hogy érdemben változtatnának a nehézségen. Aki helyből csak és kizárólag HC-n akar játszani, az megszökik vagy megszokik. Szintén nem tinédzserként és hírhedten rossz tempóérzékkel eddig egy al-boss kivételével mindegyik lement max egy halállal, A1-ben, ahhoz passzoló nulla felszereléssel.
A lassabb tempó kifejezetten jót tesz a kiteolást igénylő bossfightoknak, tényleg elég egyértelműen telegrafálnak, meg lehet tanulni elég gyorsan. Az 1-ben kezdőként az első pár karakterrel sokkal többször haltam meg.
Pont ezért nem igazán tudom eldönteni magamban sem, mennyire igaz az, hogy "nehéz" a játék. Pár elszúrt része nyilván van (a trialoktól már most fázom, pedig az még messze van), de ennyire nehezen összeszedhető felszerelés és minimális regen/leech mellett is lehet halál nélkül haladni a pályákon. (A bossok külön téma.) Vagyis ezek szerint mégsem ANNYIRA nehéz, csak nem lehet ész nélkül menni előre.
Legalább is egyelőre. Egy-két hét múlva, amikor már mindenkinél bőven lesz gold, meg összeállt, hogy milyen leveling unique cuccokkal lehet a legjobban haladni és bőven lesz belőlük a traden is, szerintem a legtöbb játékos simán át fog szambázni a sztori részen, ahogy az 1-ben is. -
Win-T
őstag
válasz
_ocsisajt #41969 üzenetére
Hát itt pedig ez a koncepció, ha egyszer-egyszer nem tájmingolsz jól akkor bizony meghalsz és ezt nem gondolom, hogy gyökeresen meg fogják változtatni. Némi balance persze biztos lesz azoknál a bossoknál ahol látják, hogy sokan elhullanak, gondolom az ilyen statisztikákat ezerrel gyűjtik. Akinek a HC a fixa ideája azok nem tudnak mást mint ezt elfogadni, vagy gyakorolnak softcore-on amíg nem érzik biztosan a játékot.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
_ocsisajt #41325 üzenetére
Úgy kezdődik, hogy +1 to maximum number of Summoned Totems csak Shaper által fémjelzett pajzson lesz, tehát eleve egy ilyennel kell nekiindulni, min 70-es item level-lel.
Ahogy nézem, elég nehezen adja be a Totem-et orb of alteration-nel, szóval ezen a módon nem feltétlenül éri meg belekezdeni.Szerk.:
Harvest craft / reforge influence 8-ból 1-szer beadja, de az 1000 kék kristály minden próbálkozás. Ha szerencséd van, akkor kapsz mellé jó Life-ot vagy egy nyitott prefix-et, hogy rá tudd tenni magad a crafting bench-en. Ha nem vagy szerencsés, kezdheted elölről. Szerintem ezt ki tudod farmolni. -
Siriusb
veterán
-
-
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
_ocsisajt #41064 üzenetére
Blacksmith whetstone-t mondja, hogy ha a quality az itemen magasabb (mondjuk 20%) akkor nagyobb az esély több linket/socketet rollolni rajta. Attól függetlenül a crafting bench 1500 fusingért csinál neked fixen 6linket, tehát addig nem érdemes szomorkodni amíg ennyit nem nyomtál rá. Ha 1500 alatt beadja, akkor még jól is jártál
-
-
-
-
-
Siriusb
veterán
válasz
_ocsisajt #40972 üzenetére
1. Erre kár ellőni a chaos-t, amíg nincs belőle sok.
2. "Order completed", tehát a tranzakció lezajlott, kattints rá 10 darabos jeweller orb-ra, hogy áttedd a szütyődbe.
3. https://www.pathofexile.com/trade/exchange/Settlers/2n56EO0ck Itt kétszer annyit kaptál volna érte.
4. A kampány során az árusoktól is tudsz venni, hacsak a HC-ben nem máshogy van.
5. Ha találsz olyan cuccot, amiben 6 lyuk van, a hőn áhított jeweller orb-ot kapod érte, nem is egyet. -
Callisto
őstag
válasz
_ocsisajt #40954 üzenetére
Sajnos előfordul. Nem vagy egyedül vele. Attól, hogy egy boss/mob meghal a még halála előtt elnyomott ability stb. eltalálhat vagy DOT miatt utána fogyott el a HP-d vagy hasonló. Sok ilyen klipp is van streamerektől, hogy ott az értékes drop, de a játékos meghal mire felszedné, mert a boss halála után találja el az ability.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
_ocsisajt #40914 üzenetére
Jah, hát látszik, hogy mennyien vagyunk itt mazochisták és toljuk ruthlessben.
BoneDragon: Mondom, semmi extra, alap dolgokat. Searing, strongbox, scarab farm, meg a map pontok vannak kirakva (+kingsmarch). Strongbox nincs is kimaxolva, csak 1 ambush, potency + hidden scarab, meg a kirac mod. A 3-4 div szerintem kevés.
Nagyon gyorsan pörgetem a mapokat, óránként 12-15. Fél div átlagban megvan, szóval 6-7 div jöhet/óra legalább. T17 darabja bőven 100c+ (0.8-0.9 divért vitték el bulkban), strongbox div és valdo duplázások, értékesebb scarabok, grand ember. Ezek adják az alapot, amik mellé időnként bedob valami értékesebbet.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
_ocsisajt #40908 üzenetére
"Új vagyok ebben a játékban"
"Ruthless Hardcoret játszom"Látom te szereted, ha fáj.
Ahogy irták, npc-knél kell megnézni, act1, act3, vagy act3-ban a könyvtáros Siosanál már biztosan meg lesz.
Siriusb: Kösz, még tegnap éjjel meg is lett, ma meg ment a trade. 110 div volt divben, reméltem, hogy meglesz a 300+. Hát. Meglett. Több, mint 400 div.
Szóval lehet ebben a ligában is keresni, pedig semmi extrát nem toltam, csak a szokásos mapozás. MB után még marad valami "apró" is újraépiteni a geart. Valahogy megtartani a max blockot, berakni a wrathot, meg ami még belefér.
És igen, tolom kingsmarchot, egész jó. Mostanában már akármilyen hajóutat küldök, befigyel 1-1 div, és a mapperek is szépen dolgoznak. Mondjuk mindenhol legalább 9es rabszolgák vannak.
-
Siriusb
veterán
válasz
_ocsisajt #40908 üzenetére
Szia!
Jutalomként csak a Ranger és Duelist kapja meg, viszont a scion és a shadow is meg tudja vásárolni Nessánál.
Nem tudom milyen karid van, de első körben nézd meg Act1-ben Nessánál (gyanítom Ranger vagy, szóval alapból ott kell lennie.)Nem minden gem kapható minden a kampány minden szintjén, némelyikért vissza kell menni, ha később szükséged van rá.
Act6-ban viszont Lilly-nél megkapsz mindent (a Hideout-ba is meghívhatod), amennyiben a strandot megtisztítod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged